- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скайп ...
i az taka mislq,osobenno za karanici e adski koftiПървоначално написано от Ани
+1Първоначално написано от gangstata
![]()
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
МИииииии тука аз ся са задявам с една по скайп...Даже е казала на сестра си че сме гаджета(а тя е супер момиче,поне на външен вид)
Обаче аз не мога и не мога да го приема тва да си имаш гадже по скайп...Нищо не е същото,не можеш да го/я прегърнеш,делунеш,погледне ш в очите,да го/я докоснеш....
Тва е супер гадно
Оооо тва и аз го мразя, щото заради шибания скайп слъсах с бившата....Първоначално написано от soul1199
Когат обяхме заедно(когато можехме да общуваме нормално,да се видим очи в очи да си поговорим пряко,всичко беше по-добре) Но в шибания скайп всичко е различно...
За мен скаипа е средство да се свържеш с хората и да се разберете за нещо, но на последак имам лошо мнение за него щото наистина е по лесно да пишеш какви ли не глупости на спокоиствие във вас и съвсем друго е да излезеш с човека които харесваш и да се опиташ да го забавляваш на живо...Пък и постояно са измъчваш дали той ще ти пропише 1ви или ти ще трява се напраиш на идоит или на леко разсеян за да си пишете няколко изречения ....![]()
![]()
+1Първоначално написано от pet_14
с вас съм хора. Предлагам го забранят тоя скаип![]()
![]()
любов по скаипи?? ... от както "имах такава вече не вярвам .. не мога да се влюбя в човек само така .. пффтъпо не може да има сори
![]()
ехеххехе не знаех, че и такова животно имаНе съм компетентна съжалявам хииххиих аз не мога и да си го представя даже
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Любов в скайп.. не..не ...
А до това че си станала малко по отворена, това е защото не виждаш човека и казваш неща които не можеш да кажеш в очите на хората... от срам или притеснение. Хората в нета са различни и можем да останем с грешни впечатления..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
умряла работаПървоначално написано от sexy_eJlz
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Скайп има опция Video CallПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
Skype ползвам само за чат с приятели! ! !
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
скайп е добра програмка да полафиш с приятели да изгубиш малко от времето си,но за любов по скайп не може да става и дума.Непознавам двойка,която да има успешна връзка по скайп.Мисля че скайп любовта се използва и от малките 12-14 годишни момиченца,на който мама и тате са им сложиливечерния час 8-9 час аи не мога да се срещнат с готините пичове,който излизат часове по-късно.За тях единствения шанс да се срещнат с готин непознат е във виртуалното пространство
Честно казано, не мисля, че между 2-ма души, които никога не са се виждали може да има нещо сериозно, макар и да си пишат/говорят често.
А ако е възможно.. то трябват години за това, за да им се случат различни неща, за които да споделят и да започнат да виждат един вид опора в човекът, който е от другата страна.
Но ако 2-ма души се познават и се виждат по- рядко или се виждат главно в компания, мисля че това е един много добър начин да се опознаят и да се сближат малко повече.
![]()
Бяха писали в пресата за двама които си подържали връзка онлайн...дълго време без да са се виждали(онлайн любов)и като се видяли се оженили !Първоначално написано от varnen4e
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Първоначално написано от Remini
Наистина ли?! УауУуу.. незнаех...
А ти от къде си толкова сигурен, че тя говори именно по този начин ?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!