.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: Скайп ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Полезна програмка, ако искаш да се разбереш с някого гока да излезете, или пък да си поговориш с някой от далеч, без да плащаш за телефон. Иначе общуването с гаджета по скайп все повече го намразвам... тъпо е да се скараш с някой по скайп, аз обикновено ако се зароди спор, искам да се разберем лично, а не по кривия скайп.
    i az taka mislq,osobenno za karanici e adski kofti

Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Прецакня голяма..Няма смисъл от нея..Само се измъчват хората по тоя начин..
    +1
    Why the fuck are you looking here!!!!!!!!

МИииииии тука аз ся са задявам с една по скайп...Даже е казала на сестра си че сме гаджета(а тя е супер момиче,поне на външен вид)
    Обаче аз не мога и не мога да го приема тва да си имаш гадже по скайп...Нищо не е същото,не можеш да го/я прегърнеш,делунеш,погледне ш в очите,да го/я докоснеш....
    Тва е супер гадно

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Полезна програмка, ако искаш да се разбереш с някого гока да излезете, или пък да си поговориш с някой от далеч, без да плащаш за телефон. Иначе общуването с гаджета по скайп все повече го намразвам... тъпо е да се скараш с някой по скайп, аз обикновено ако се зароди спор, искам да се разберем лично, а не по кривия скайп.
    Оооо тва и аз го мразя, щото заради шибания скайп слъсах с бившата....
    Когат обяхме заедно(когато можехме да общуваме нормално,да се видим очи в очи да си поговорим пряко,всичко беше по-добре) Но в шибания скайп всичко е различно...

За мен скаипа е средство да се свържеш с хората и да се разберете за нещо, но на последак имам лошо мнение за него щото наистина е по лесно да пишеш какви ли не глупости на спокоиствие във вас и съвсем друго е да излезеш с човека които харесваш и да се опиташ да го забавляваш на живо...Пък и постояно са измъчваш дали той ще ти пропише 1ви или ти ще трява се напраиш на идоит или на леко разсеян за да си пишете няколко изречения ....

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Оооо тва и аз го мразя, щото заради шибания скайп слъсах с бившата....
    Когат обяхме заедно(когато можехме да общуваме нормално,да се видим очи в очи да си поговорим пряко,всичко беше по-добре) Но в шибания скайп всичко е различно...
    +1
    с вас съм хора. Предлагам го забранят тоя скаип

любов по скаипи?? ... от както "имах такава вече не вярвам .. не мога да се влюбя в човек само така .. пфф тъпо не може да има сори

и каква е па тая любов ..зарибявка повече не... ..губене на време

Град
    София
    ехеххехе не знаех, че и такова животно има Не съм компетентна съжалявам хииххиих аз не мога и да си го представя даже
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Любов в скайп .. не..не ...
    А до това че си станала малко по отворена, това е защото не виждаш човека и казваш неща които не можеш да кажеш в очите на хората... от срам или притеснение. Хората в нета са различни и можем да останем с грешни впечатления..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Re: Скайп ...

Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    Не знам дали има такава тема, но се надявам да няма ...
    Таа ... по въпроса ...
    Какво мислите за любовта по скайп?
    умряла работа
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    А до това че си станала малко по отворена, това е защото не виждаш човека и казваш неща които не можеш да кажеш в очите на хората... от срам или притеснение. Хората в нета са различни и можем да останем с грешни впечатления..
    Скайп има опция Video Call

Skype ползвам само за чат с приятели! ! !
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    pz city
    скайп е добра програмка да полафиш с приятели да изгубиш малко от времето си,но за любов по скайп не може да става и дума.Непознавам двойка,която да има успешна връзка по скайп.Мисля че скайп любовта се използва и от малките 12-14 годишни момиченца,на който мама и тате са им сложиливечерния час 8-9 час аи не мога да се срещнат с готините пичове,който излизат часове по-късно.За тях единствения шанс да се срещнат с готин непознат е във виртуалното пространство

Честно казано, не мисля, че между 2-ма души, които никога не са се виждали може да има нещо сериозно, макар и да си пишат/говорят често.
    А ако е възможно.. то трябват години за това, за да им се случат различни неща, за които да споделят и да започнат да виждат един вид опора в човекът, който е от другата страна.
    Но ако 2-ма души се познават и се виждат по- рядко или се виждат главно в компания, мисля че това е един много добър начин да се опознаят и да се сближат малко повече.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    скайп е добра програмка да полафиш с приятели да изгубиш малко от времето си,но за любов по скайп не може да става и дума.Непознавам двойка,която да има успешна връзка по скайп.Мисля че скайп любовта се използва и от малките 12-14 годишни момиченца,на който мама и тате са им сложиливечерния час 8-9 час аи не мога да се срещнат с готините пичове,който излизат часове по-късно.За тях единствения шанс да се срещнат с готин непознат е във виртуалното пространство
    Ааа нима "готините" излизат само по тъмно?!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Честно казано, не мисля, че между 2-ма души, които никога не са се виждали може да има нещо сериозно, макар и да си пишат/говорят често.
    Бяха писали в пресата за двама които си подържали връзка онлайн...дълго време без да са се виждали(онлайн любов)и като се видяли се оженили !
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Бяха писали в пресата за двама които си подържали връзка онлайн...дълго време без да са се виждали(онлайн любов)и като се видяли се оженили !
    Да... аз споменах, че е възможно, но само ако мине време.
    Чети преди да се заядеш..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Скайп има опция Video Call
    Наистина ли?! УауУуу.. незнаех...
    А ти от къде си толкова сигурен, че тя говори именно по този начин ?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си