.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Изпит по език в края на 8 клас

Хай ! Някои знае ли на коя дата е изпита по език на учениците от 8 клас и дали датата е една и съща за цяла България или всяко у-ще си решава само

mi spored men mai ne e edna i sy6ta az minalata godina imah takyv izpit ama za tazi nz vse pak ti v koq gimnaziq u4i6 ili s kakyv ezik si tva sy6to moje da ti pomogne ako nqkoi e v tvoito daskalo

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Една и съща е.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Една и съща е.
    Да, и аз така мисля...

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Za vsi4ki pismeniqt izpit 6te e na 18ti uni!!!
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    18ти ли?!
    на нас ни казаха,че е на 16ти...
    обявиха ли вече официалната дата?!?

до колкото знам-за цялата страна,за всички езици е една и съща датата...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

все още нищо не е уточнено за датата.. около 18-ти поне така казват

Аз съм информирана,че писменият е на 18-ти юни,а устният - 19-ти юни.

Вие как мислите...Ще се справите ли?И теЗи които са го имали..труден ли беше миналата годината?
    Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!

Мхм, я кажете кво точно е имало, понеже аз дори не съм в езикова, пък също ще трябва да правя

^ Общо взето тъпа работа ... ние говорехме някви глупости и нас ни пазиха някви други даскали и от време на време влизаше една друга преподавателка по немски и ни подсказваше

е как не са ви казали??? Е незнам на моя устен ше трябва да говоря на някфа тема дет я теглим в същия ден имаме 15 мин да си нахвърлим идеите на 1 лист и после говорим 10 мин. И към устния се добавя адекватно отговаряне на някфи въпроси или съставяне на диалози. А писмения е тест съчинение слушане с разбиране четене с разбиране. Общо взето писмения изпит е еднакъв със изпитите за всякви езици. Успех ви пожелавамм Вашите изпити по какви езици са? Моя е по испански :P

Английски(беше ).

Форматът е същия като на олимпиада по език-диктовка,четене с разбиране,граматика и композиране на текст.
    Ние нямахме устен изпит
    .
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Почвам да се плаша Ма....Английския ми е любим предмет...можеби...по-трудно ще ми е...слушане с разбиране...леле...стискам палци на всички,ма и вие на мене \/ \/
    Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!

Цитирай Първоначално написано от ice_cream_f
    Za vsi4ki pismeniqt izpit 6te e na 18ti uni!!!
    и аз така разбрах..
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

18 ли бееееее

Не знам на нас ни казаха,че трябва да пристигне някво писмо,което още не било пристигноло и дрън дрън...
    Не знам за вас,ама аз съм го загазила с тоя английски :/

Някой може ли да каже нещо за устния изпит...че аз к'вато съм ше запека и нищо няма да направя.Само да кажа ,че на нас теми ,за които да се подготвим не са ни давали

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Откога има и устен?

Град
    блах,днес пристигна писмото от министерството и както казаха някои по-горе-изпита ще е на 18.06 (писмения)
    а всеки учител си решава кога и под каква форма да е устния(и дали въобще ще има)-нашия ще е понеднелник и вторник(16 и 17),ще включва две твми за разказване и питане на думи от речника

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Само писменият изпит е за цяла България, устният си решава всяко училище дали да го прави и кога. Миналата година при нас нямаше устен, но всички бяхме в очакване. Дори до 28-29 още си мислехме, че може да ни викнат утре на устен изпит. За щастие нямаше такъв.

Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch
    блах,днес пристигна писмото от министерството и както казаха някои по-горе-изпита ще е на 18.06 (писмения)
    а всеки учител си решава кога и под каква форма да е устния(и дали въобще ще има)-нашия ще е понеднелник и вторник(16 и 17),ще включва две твми за разказване и питане на думи от речника
    Аз пък днес разбрах че ще е на 16 (писмения)

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    аз разбрах,че ще е на 13 юни
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Град
    сигурни ли сте?
    при нас мина писмото от министерството

Ем на 18-ти си е!

Четене с разбиране,слушането беше на матурата.
    Устният беше по избор на даскалото,предполагам.
    Миналата година беше на 19 юни.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Аз като бях на такъв преди 4 години, бяха на една за всички гимназии. Беше много яко, щото се оказахме най-умни в даскалото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си