- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-извратеното нещо, което сте правили?
Дойде ми музата да пусна тема...
Та... като казвам 'извратено', не влагам никакъв лош смисъл. Разбирайте нестандартно, необи4айно и т.н. Демек нещо, което не влиза в рамките на традиционния секс.
![]()
Робинята на Quench
...
Хм...нещата,които съм правила някои хора ги мислят за извратени,но според мен са си нормални и ... не мога да разбера дали са извратениАйде някой друг да почне пък ще си помисля дали да казвам
![]()
Тайна.![]()
Много бих искал да чуя от теб какво си правила. Това може да ме вдъхнови и мен.Първоначално написано от SINDEL
Някаква дефиниция за извратено? Защото съм правил 4-ка, на разни необичайни пълни с хора места, връзваници и такива, ама за мен тия неща не влизат в категория извратени
например да ти пикат в устата ....или пък да ти си пъхаш краката , ръцете,главата , носа...каде не треа ...
якооо нали...блякс![]()
![]()
Тук съм пас, живее ми се ощеПървоначално написано от Scouse
![]()
Секс в басейн на публично място![]()
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
+1Първоначално написано от mishleto___
![]()
+1Първоначално написано от - possessed -
![]()
![]()
Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"
The life is a big madhouse, don't miss living in it
Хмм...може би когато цял ден трябваше да ходя с едно... ъъъ.. да кажем много неудобно нещо, пъхнато в дупето. Резултатът на края на деня беше ужасно кървав и болезнен, но за сметка на това оргазмите бяха невероятниПървоначално написано от Crag Hack
![]()
![]()
Робинята на Quench
интересноПървоначално написано от SINDEL
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
^
Интересно, даАз какво ви обяснявам - 'извратено' не е задължително да бъде гадно и гнусно.. Просто разли4но
![]()
Робинята на Quench
...
Секс на публични места вече май не е толкова нестандартноИначе съм била с вагинални топчета докато бяхме на кръчма с приятели и направо се побърках.
Преди буквално няколко дена правихме секс на балкона, при положение, че всички съседи отсреща имат видимост.Но така и не рабзрах дали са ни гледалиЗа всеки случай си бяхме закрили лицата, за да не ни снима някой. Беше супер яко, нали си падам ексхибиционистче
Амиии това е засега от мен.![]()
Първоначално написано от the_hottie
яко, това с балкона.. Имам и аз едни мераци, свързани с това много хора да гледат и ако се полу4и, ще ви се изхваля.
![]()
Робинята на Quench
Аз още не мога да се осмеля. Ако го направиш евала ! Кажи как еПървоначално написано от SINDEL
![]()
заснеми сеПървоначално написано от SINDEL
пусни го в youtube
много хора ще те гледат
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Kakvo e tova neudobnoto neshto?Първоначално написано от SINDEL
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Анално бижу или нещо друго? и оргазмите през деня ли бяха или вечерта по време на секса?Първоначално написано от SINDEL
С удоволствие бих ти услужил с воайорството си.Първоначално написано от SINDEL
Как така сте си закрили лицата, с какво?Първоначално написано от the_hottie
![]()