.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 109

Hybrid View

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    10 човека, 11 гледни точки
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Scouse
    Цитирай Първоначално написано от PoPPy
    Авторът е неграмотен.

На бас че и ако вие имате красотата и сексапила на "курвите" щеше да се държите по същия начин
    Това беше... а, ама естествено - тъпо.

Кървите" Нямат вина че вие сте грозни,тъпи,неуверени в себе си комплексарки и гледате да разваляте живота на другите
    Не бе, виж сега, те сами си развялят живота, разбираш ли ме ? Явно ти си мислиш, че казваш нещо невероято, но действителността е друга. Животът не е дискотека, скъпа. Също, не е и хиляди дрехи, които са купени от родителете ти.
    Няма да влизам в подробности, а сега, моля затрий си тъпия коментар.
    е тфа е да бара меча

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Истината е, че и ти си заблудена колкото и останалите...едно ще кажа винаги е имало 2 вида хора...и тези 2 вида са се мразели и за желали изчезването на другите...пример бели-черни;Америка-Русия; фешънки-метълки и куп подобни както е в случая...готини мацки смятани за курви и други мацки които не се радват на толкова голямо внимание и се мъчат да наваксат на характер но в един момент им избива чивията и почват да плюят другите следва ответна реакция и води до "война" истината е че в реалния свят правилното зависи от гледната точка...тъй че в случая всеки има различка гледна точко и за всеки правилното и грешното е различно...темата е безсмислена до консенсус няма да се стигне, а до поредните нападки и опити за изтребление...
    Mn hubavo razsujdavash

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Донякъде си права. Аз не лепвам етикета „курва” на всяка, обаче някои си го просят. Може да не са спали с много момчета(мъже), за да бъдат наречени курви, но външният им вид е точно такъв. За една жена е нормално да иска да привлече вниманието на противоположния пол, няма нищо лошо в това да се обличате секси, но всичко си има граници и някои ги прекрачват. Някои не са курви, просто се правят на такива, за да бъдат по-желани. Моето мнение е, че това са повърхностни момичета, които искат да изпъкват с физическите си качества. Обличат се и се държат предизвикателно, като навяват точно такива мисли, каквито и курвите, после се оплакват, че ги наричали така...ами, сами си го търсят, не мислиш ли? Има и хубави момичета, които не се обличат с блузи с огромни деколтета, за да привлекат нечие внимание...
    Сега очаквам да бъда нападната, че съм грозна. Честно казано, не ме и интересува за каква ще ме помислиш, както и останалите. Замислете се обаче, че не всички момичета желаят да бъдат третирани като парче месо.

Иначе ми е интересно на колко години си, защото с тези 43-мата ми се виждаш доста непостоянна...

Duvessa
    na 17 godini sam..i te podkrepqm za tova che se darjat taka za da predizvikat interes...naiditna ima i momicheta kotio se darjat napalno kato kurvi...i prosto si prosqt da gi narichat kurvi...az govoreh za hubavite momicheta i za tova che kato izlizat s momcheta i imam mnogo priqteli zavistnicite im lepvat "kurva"
    Аз мога!

Да, права си, не си к*рва... Ти си кучка! Не знам дали много хора правят разлика между к*рва и кучка... Принципно те са абсолютно еднакви по характерни черти, разликата е само в това, че к*рвата се е*е много, а кучката не го прави. Сега ще кажа какво според мен и според много приятели и познати (мисля, че това е общоприетото мнение) е кучка (к*рва). Кучката е момиче (жена), която е осъзнала, че с външния си вид и определено дъражание и стил може да има влияние над мъжете и се възползва от почти постоянното им желание за секс. Кучките обичат да са център на внимание и се опитват да постигат това като се обличат и държат по-атрактивно и предизвикателно. Кучките обичат да излизат и да общуват с повече хора от другия пол, поради факта, че не държат много на чувствата, любовта и отношенията между хората. Сега ще се опитам да обоснова това твърдение. Ако едно момиче държи на любовта, чувствата като цяло и отношенията между хората, породени от тях, тя съзнателно или подсъзнателно поддържа концепцията за моногамията (да бъдеш само с един партньор през живота си) и следователно би искала да има колкото се може по-малко връзки и колкото се може повечето от тях да бъдат сериозни. Тези момичета не обичат да бъдат център на внимание, те искат да им обръща внимание само един човек. Следователно те не излизат с много хора. Още с по-малко хора имат по-близки отношения (целувки, натискане и т.н.). Следователно момичетата, които излизат с много хора не държат на моногамията и на чувствата. Следователно те са по-повърхностни и материални и това ги прави кучки! Като обобщение бих казал: кучката е материално и повърхнастно момиче, което не зачита много отношенията между хората и любовта и обича да бъде център на внимание. Обикновенно повечето момичета от този вид целят да измъкнат някакви придобивки от отношенията си с другия пол. А когато става дума за момиче (жена), която се е*е като невидяла, то просто заменяме навсякъде, където написах "кучка" отгоре с к*рва и определението е същото.

Няколко неща, които искам да допълня:
    И аз съм не мнение, че понякога хората слагат всички момичета под общ показател, а то не е така. Всички кучки (к*рви) са красиви (това им е основното оръжие), но не всичи красиви са кучки. Може едно момиче, което е красиво и се облича по-предизвикателно да не е кучка. Според мен трябва да се гледа държанието, не външния вид. Външния вид е необходимо, но недостатъчно изискване. Ако момичето се сваля на момчетата и излиза с много момчета е такава. Но има разлика между това да се сваляш на всички момчета и това да се опитваш да направиш първа крачка с момчето, което харесваш (не мисля, че е нещо лошо момиче да сваля момче). Ако едно момиче прави такива неща, че винаги да е забелязвана, то тя е такава.

Ще дам един пример за много такива момичета. Всички момичета в сайтовете за запознанства, които са си качили снимки, на които демонстративно подчертават различни части от тялото си (гърди, задници) са такива. Едно истинско момиче, ако държи на себе си, няма да иска всички да виждат такива неща, а би запазила тези неща само за един човек.

Нямам нищо лично към авторката и не пиша с цел да я нападам, и ако тя иска може да проведем един нормален диалог, и аз ще се опитам да и обясня какво имам предвид. Първо нека я попитам защо иска да се облича по-атрактивно. Ясно, че тя каза, че е защото има хубаво тяло (в което няма нищо лошо) и иска да го показва. Но защо? Защо иска да го показва? Ако можеш чесно да отговориш на този въпрос... И друго: Защо си излизала с толкова момчета? Не ти е било интересно с един, двама или пък си искала да видиш каква е разликата между колкото се може повече момчета? А защо си ги броила?

Съгласна съм с авторката, наистина на всяко хубаво момиче, което познава много момчета и е харесвана, й лепват определението "курва". Имам една приятелка, която през живота си гол мъж не е виждала (а е на 16, не е толкова малка) и пак някои я наричат курва. И мен са ме наричали курва. И какво? Ние си знаем, че не сме, нали? Не си лягаме с всеки срещнат. Нека хората говорят каквото си искат, тези, които държат на нас знаят какви сме наистина!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ivancho100
    Да, права си, не си к*рва... Ти си кучка! Не знам дали много хора правят разлика между к*рва и кучка... Принципно те са абсолютно еднакви по характерни черти, разликата е само в това, че к*рвата се е*е много, а кучката не го прави. Сега ще кажа какво според мен и според много приятели и познати (мисля, че това е общоприетото мнение) е кучка (к*рва). Кучката е момиче (жена), която е осъзнала, че с външния си вид и определено дъражание и стил може да има влияние над мъжете и се възползва от почти постоянното им желание за секс. Кучките обичат да са център на внимание и се опитват да постигат това като се обличат и държат по-атрактивно и предизвикателно. Кучките обичат да излизат и да общуват с повече хора от другия пол, поради факта, че не държат много на чувствата, любовта и отношенията между хората. Сега ще се опитам да обоснова това твърдение. Ако едно момиче държи на любовта, чувствата като цяло и отношенията между хората, породени от тях, тя съзнателно или подсъзнателно поддържа концепцията за моногамията (да бъдеш само с един партньор през живота си) и следователно би искала да има колкото се може по-малко връзки и колкото се може повечето от тях да бъдат сериозни. Тези момичета не обичат да бъдат център на внимание, те искат да им обръща внимание само един човек. Следователно те не излизат с много хора. Още с по-малко хора имат по-близки отношения (целувки, натискане и т.н.). Следователно момичетата, които излизат с много хора не държат на моногамията и на чувствата. Следователно те са по-повърхностни и материални и това ги прави кучки! Като обобщение бих казал: кучката е материално и повърхнастно момиче, което не зачита много отношенията между хората и любовта и обича да бъде център на внимание. Обикновенно повечето момичета от този вид целят да измъкнат някакви придобивки от отношенията си с другия пол. А когато става дума за момиче (жена), която се е*е като невидяла, то просто заменяме навсякъде, където написах "кучка" отгоре с к*рва и определението е същото.

Няколко неща, които искам да допълня:
    И аз съм не мнение, че понякога хората слагат всички момичета под общ показател, а то не е така. Всички кучки (к*рви) са красиви (това им е основното оръжие), но не всичи красиви са кучки. Може едно момиче, което е красиво и се облича по-предизвикателно да не е кучка. Според мен трябва да се гледа държанието, не външния вид. Външния вид е необходимо, но недостатъчно изискване. Ако момичето се сваля на момчетата и излиза с много момчета е такава. Но има разлика между това да се сваляш на всички момчета и това да се опитваш да направиш първа крачка с момчето, което харесваш (не мисля, че е нещо лошо момиче да сваля момче). Ако едно момиче прави такива неща, че винаги да е забелязвана, то тя е такава.

Ще дам един пример за много такива момичета. Всички момичета в сайтовете за запознанства, които са си качили снимки, на които демонстративно подчертават различни части от тялото си (гърди, задници) са такива. Едно истинско момиче, ако държи на себе си, няма да иска всички да виждат такива неща, а би запазила тези неща само за един човек.

Нямам нищо лично към авторката и не пиша с цел да я нападам, и ако тя иска може да проведем един нормален диалог, и аз ще се опитам да и обясня какво имам предвид. Първо нека я попитам защо иска да се облича по-атрактивно. Ясно, че тя каза, че е защото има хубаво тяло (в което няма нищо лошо) и иска да го показва. Но защо? Защо иска да го показва? Ако можеш чесно да отговориш на този въпрос... И друго: Защо си излизала с толкова момчета? Не ти е било интересно с един, двама или пък си искала да видиш каква е разликата между колкото се може повече момчета? А защо си ги броила?
    написа абсолщтно всичко, което исках да напиша аз, но ме мързеше мерси

Град
    Непостоянно
    офф.. ай тихо .. и аз обличам къси поли и ходя на високи токчета..поне през повечето време.. обаче никой не ме е наричал до сега курва..и знаеш ли защо.. защото не се държа като такава..за разлика от повечето мили момиченца дето си мислят че като са некви яки всички момчета са им в краката.. ай праи си са изводите
    .!.

EVALA BRAVO TVA KI4LI AZ SAM GO PISALA DAJE MISLIH DA PUSNA TAKAVA TEMA AMA ME MARZESEH DA PISHA PAK I KVA E FAIDATA NIKVA..NARI4ALI SA ME KURVA KUCHKA I NZ SI KVO..AMA DAJE NA MENE VE4E MI STAVA KEF KOGATO HORATA ME MISLQT ZA DRUGA.. TE TEZI DETO ME POZNAVAT ZNAQT SHTO ZA 4OVEK SAM I DAJE SE 4UDQT NA DRUGITE ZAKVO ZA TAKAVA ME MISLQT..AI MOGA DA SE NAREKA PONQKOGA KUCHKA STOTO PONQKONQKOGA SAM SE PROQVQVALA V MN GADNA SVETLINA..AMA KURVA NIKOGA NE SAM BILA..BILA SAM S MOM4ETA POI4KO AMA NISHTU POVE4E..AMA PROSTO VSQKA KOQTO E HUBAVA I ISKANA ZA MOMI4ETATA E KURVA A VSQKA KOQTO NE ODISVA NA AKALA NA DADENO MOM4E PAK E KURVA TAKA 4EE..PO4TI VSI4KII SME KURVIII YEEEE
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Голям фен Аватара на Remini

..........

Колкото и да си начетен/а какво заключение може да си извади човек като види 13-16 год пикли които се обличат като КУРВИ.Държанието им е като на такива(ходят по дискотеки и свалят охраната)
    Те може през живота си да не са виждали секс,но начина по който се държат пряко свидетелства за това какви са те..
    И в заключение това според мен е от възрастта...има още какво да учат

Май мойте представи са малко остаряли ...или....
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

vuuh ti za nqkfa baq huava se imash 6tom narejdash dr na grozni i nz si kfo mii ne vsichki sa bogopomazani (kato teb ) da budat hubavi ii ti li si tazi koqto kazva koi bil kompleksiran... ti samata ako nqa6e kompleksi nqa6e da pi6e6 tuka i s takava zl0ba koi q bil draznel nz si kfo :P radvame se vse pak 4e si si izkazala mnenieto ama mojeshe ne tolkova napadatelno sqkash lichno sa te zasegnali
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    офф.. ай тихо .. и аз обличам къси поли и ходя на високи токчета..поне през повечето време.. обаче никой не ме е наричал до сега курва..и знаеш ли защо.. защото не се държа като такава..за разлика от повечето мили момиченца дето си мислят че като са некви яки всички момчета са им в краката.. ай праи си са изводите
    мн си права.....наричат момичетата "курви" не заради външния им вид,а заради държанието им(поне в повечето случаи).Извод - ако не искаш да ти викат курва, не се дтъж като такава!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Аре , а не се правиш на всезнаеща , защото става банално ! Курви са , защото се държат така , не защото носят къса пола ! Много си зле ! Няма да си губя времето да си аргументирам мнението , защото няма за 100-тен път да пиша едно и също !

mda ot 4asti ima6 pravo to po t1z logika i na men mogat da mi kajat kurva hahahahah i to obiknoveno nqkfi det kat sa vidqt i nz ama ima takiva deisvitelno tfa 4e nqkfo momi4e sa grimira podd1rja si kosata i tqloto obli4a predizvikatelno ili daje nqkoi go opredelqt tei bez da e vqrno 6ot da sloji6 nqkfa po k1sa pola ne zna4i 4e kyrva ili nz si ko p1k i d a ako na mom4etata ne im haresva6e nqa6e da go praqt pove4eto ama ima i takiva det ne go praqt za nqkoi a za samite sebe si nqa ni6to po hybavo ot tfa da si sebe si da b1de6 takava kakvoto si ili kakvato iska6 d ab1de6 ama ne da sa cupqt nqkvi i da narejdat dr 6ot te ne s atakiva ili nqmat vreme da go postognat ili 4e imat 2 izli6ni kg

Град
    В бъдещето.
    Хахах, да живеят курвите, и аз съм курва, лесна съм, и не ми пука. Ае ебете се всички..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Point of view...nothin` else...спорети си колкот щете казах прав няма да има...

Еми как тогава, аз винаги съм прав? ся ако постна нещо пак ще съм прав, ама айде няма!

пс. знам скромен съм.
    The Spark

Най-смешното е, че има някои 'курви', които са страшно хубави момичета и като вземат да си направят някоя прическа, която не им отива картинката не е хич хубава. Е, вчера видях една 'фешънка', не ми хареса прическата й, не ми хареса как се беше облякла, но пък беше много хубаво и симпатично момиче и ако беше сложила нещо, което й отива щеше да е много по-добре.
    На мен 'курвите' не ми пречат. Смешно ми е как се държат понякога, но до тук. Нито те ме интересуват, нито обкръжението ми се интересува от такива. А да седна да плюя някой, който ми е напълно безинтересен... няма смисъл.

Впрочем има някои, за които много важи понятието 'девствена курва'. Има момичета, които носят къси поли, токчета, изрязани потници, гримирани са, с хубави прически... което всичко се свежда до едничкият вкус, а не до това 'дай да сме фиешън', ами аз за такава не мога да кажа нищо. Да, хубава е, да, стилна е, харесва ми. Но не може да ми хареса гледката как някакво МОМИЧЕ обуто в сатенен панталон и отгоре е с горнище на АдиБас е с приятелите си и гледа само да се направи на интересно, докато крещи и псува като хамалин... но иначе в същото време е 'много яка мацка'. Да, ама за да си яка мацка трябва да покажеш и възпитание, то не е до външния вид само. Но рядко виждам чак такива изцепки, както казах по-горе повечето не ми пречат и изобщо не се занимавам с тях.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    никой не ме е наричал до сега курва..и знаеш ли защо..

курва

Мега фен Аватара на babity

Re: Така наречените курви!

Цитирай Първоначално написано от peytons
    бла бла бла
    Мда... уж изглежда обоснована теза, ама все пак. За теб нормално ли е на 16 да се разкарваш буклвано като магистрална феичка? Евала на тези, с перфектните тела! Обаче аз смятам, че трябва да има граница. Само малките ебльовци смятат, че сексапилът идва от голотата. На един мъж му е пределно достатъчно съвсем леко да се загатват нещата. Говорила съм с МЪЖЕ, ама не мъже по на 15, а такива от 20 до 40 и... казват: "за мен ще е много по - въздействащо ако има едно красиво, леко загатващо прелестите деколте, отколкото да е до пъпа въпросното" или "ако видя жена с една елегантна, дълга пола с хубава цепка и съвсем леко се подава краче за мен ще е много по - вързбуждащо отколкото да ми се хвърли с пола тип колан". Нима това, че се разходждат голи по града ги прави самоуверени, успешни и значими? Толкова по зле! Не мисля, че човек, който изпитва нуждата да се съблече пред целия град има нещо зад гърба си, което да го прави успешен! За отношенията момче - момиче съм съгласна донякъде. Силно мразя предрасъдъците...

хаха някой хора от форума изобщо не разбраха смисала така....пак ще обясня за 3000 път! тая тема не се отнася конкретно за мене...или за някой,не говоря за огромни деколтета а за къси поли и токчета,не говоря за курвенско поведение като пушене пиене дрогиране разсабличане и т.н. говоря за хубаво момиче с приятели...ам зададоха ми вапроса защо след като имам хубаво тяло искам да го показвам и заради кои го правя...ами правя го за самата себе си...защото мн по добре се чувствам навънка като знам че сам красива и т.н. отколкото да се притеснявам дали косата ми е добре или дрехите.Имаше и въпрос защо си броя момчетата...ами ета защо повечето момичета на моята възраст илизат с момчетата ей така си....за да ги види града че са с готиното момче...не съм срещнала любовта все още и мисля че на мойте години не може да има истинска любов каквото и да казвате и да се оплаквате и пл,ачете че сте влюбени да знаете самозаблуждавате се!!!Много от хората тук мислят по детски начин...и почват да се изразяват с някви философски размисли...бля бла бла....абе хора живеем в 21 век и защо тряя като видите момиче с къса пола да и лепвате етикета курва...аз ви го казах нося къси поли не заради някои а защото имено с тях се харесвам най много...а не защото искам да показвам плът и т.н. Ам видях също и коментар от сорта че пиша по форумите щото съм комплексирана хахах което е напълно тъпоооооо...тва се случва изключително рядко да пиша тук...ест не казвам че съм перфектния човек без комплекси ест и аз имам комплекси но не пиша за да си ги избивам разбирате ли ме?! хаааа нито пък имам за цел да обиждам някои това че вие го приемате лично кам вас не е мой проблем.Просто ми писка някви НЕПРИВЛЕКАТЕЛНИ момичета да се чудят каква философска размисъм да напишат и как да обидят хората който са постигнали повече от тях в тоя скапан живот...ама защооо беееееее?! Апък колкото до злобатаа няма нищо такова аз си живея моя живот и не ми пука за другите,не се имам за най хубавата защото има и по хубави от мен но абсолютно всяко момче което съм искала съм имала...без изключения...и не става въпрос за 2-3 момчета...така че фактите говорят сами по себе си! Айде най накрая признайте си че което момиче не ви изнася и е по хубаво от вас му казвате курва......Аз съм от малък град и тук вс за всеки се знае...аз съм имала много проблеми от НЕПРИВЛЕКАТЕЛНИ момичета еййй така си....щото ги дразна ...щото съм стъпвала на петолевки или зашото съм излязла с някой и още 1000 абсурдни причини!!!Както казах защо трябва като не си обичала да си стоиш в къщи само и само да не те видят с някой приятел...ами мога да ви кажа че момчетата са мн по добри фр от момичетата и ми е по инт да излизам с момчета....Сега какво пак ще ме нападнете? Че съм курва ли...или че сам задрастенячка и пиша по форумите...Аидее и сега очаквам философските ви размисли....
    Аз мога!

Аз до сега не съм видяла на някое момиче да й кажат, че е курва само заради късата пола.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

От една страна си права, но от друга не.
    И аз винаги се питам: "Зашо това, че другите са грозни мене ме прави курва.." .. но всичко е въпрос на поведение и на разбирания. Може едно съвсем "нормално" - според твойте виждания- момиче да излезе "курва" според някого защото третия човек мисли, че някои неща, който мацката прави не са правилни. Не може точно да се определи кой отива и кой не под табелата "Курви."
    А и честно казано 90% от случаите в който някое момиче е наречено курва са продиктувани или от злоба, или от завист или защото въпросната "курва" ни е взела гаджето.. общо взето в моменти, в които сме ядосани. Но в крайна сметка не мисля, че трябва да се отдава голямо значение на тази дума, защото това си обида както всички други. Не мисля, че повечето хора, които я употребяват влагат кой знае какъв смисъл в нея.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от peytons
    Просто ми писка някви НЕПРИВЛЕКАТЕЛНИ момичета да се чудят каква философска размисъЛ да напишат и как да обидят хората който са постигнали повече от тях в тоя скапан живот...ама защооо беееееее?!
    На мен лично ми допадат обикновенни момичета с ум в главата,които поназнайват някоя философска мисъл и знаят кога да я приложат!
    Ако ти си постигнала повече от тях евала
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Разбрах те още с първия ти пост. От къде пък си сигурна, че всички оправдават любовните си несполуки с курвите или, че от комплексарщина наричат някои момичета така? Да, има ги случаите, но какво да правим, ако някоя си заслужава точно тази квалификация? На която си е така в действтелност не трябва да и се спестява. Не, че много ме е развълнувало кой какъв е, де... Ама пък аз съм от сравнително голям град (за България) и ти казвам, че тук момичетата с добър външен вид не ги наричат курви. И от къде пък си стигнала до екзестинциалния извод, че само с красота се постига нещо
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си