.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109

Hybrid View

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Но аз пък не мога да разбера, защо някои хора наистина се нахвърлят на хубавите момичета. Разбирам да са им направили нещо, да са ги обидили или да ги дразнят по някакъв начин... н
    Завист, злоба.
    Абе то завист, завист, ама чак пък толкова...
    Всеки човек може да е красив по свой си начин, стига да знае как да подчертае красивите си черти.
    нах,реалити чек - някои са си грозни и нищо не може да ги спаси
    The Spark

Но аз пък не мога да разбера, защо някои хора наистина се нахвърлят на хубавите момичета. Разбирам да са им направили нещо, да са ги обидили или да ги дразнят по някакъв начин... н
    Завист, злоба.
    Всеки човек може да е красив по свой си начин, стига да знае как да подчертае красивите си черти.
    Абе се нещо ше се намери..
    Обаче днешните не-толкова красиви девойчета започват да имитират кифлите, хвърлят си някви дрешки, самочувствието до небесата и аааайде ръй.. Оня ден гледам една такава от моя клас кирясала по врата..

hahaha horaa bazikah se za metalitee we.....az sam avtorkata na temata mojete da viditee....amaaa veche ne moga s vass chesnyyyyyy ama vie za vs se zajdatee we........i btww slusham linkin park ,avril lavigne i tam dr-te tem podobni koito me e myrzel da izrejdammm i se oblicham s tesni dynki i tokchetaaaaa (tva nez za kvo vi go kazvam) iii vi kazvam prochetet cqlata temaa....shtoto azzzzz veche ne mogaa 100 choveka razbirat po 100 razlichni nachina dumite mi hahaha
    Аз мога!

Цитирай Първоначално написано от peytons
    hahaha horaa bazikah se za metalitee we.....az sam avtorkata na temata mojete da viditee....amaaa veche ne moga s vass chesnyyyyyy ama vie za vs se zajdatee we........i btww slusham linkin park ,avril lavigne i tam dr-te tem podobni koito me e myrzel da izrejdammm i se oblicham s tesni dynki i tokchetaaaaa (tva nez za kvo vi go kazvam) iii vi kazvam prochetet cqlata temaa....shtoto azzzzz veche ne mogaa 100 choveka razbirat po 100 razlichni nachina dumite mi hahaha
    Аз знам.. комплекси-> изтъкване.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Mnogo_ste_zle
    Интересно ще ми е да чуя отговор на въпроса "Каква точно е връзката между метъла и това дали едно момиче е красиво?".Чакам.

Но просто така междудругото, не забравяйте и за миг, че сте ужасяващо зле.
    Опитва се да намекне, че метълките и емотата са грозни явно. Аз не мога да разбера какво сте се вманиячили всички напоследък в това кой какъв е. Всеки си е красив за себе си. То е казано - дори да нямаш перфектната физическа красота имаш друго заложено в тебе, което да компенсира.

Колкото до курвите - аз лично никога не съм обиждала едно момиче на "курва" без да е покрила критериите за такава. Примерно. Една "фр" (така да я нарека) в момента е на 17 години. Започнала е да води полов живот на 13. От тогава до сега тя е спала сигурно със сто момчета. На месец и се пада поне 3ма да смени... В цялата компания й се носи слава на "лесната", "курвата", "Мис Курвет" и не знам си още какво. Няма момче от приятелите ми, което да не я е минало. Като някой фр си доведе негов приятел следват реплики от рода на "Е тая там-черпиш я една кола и е твоя" и в действителност е така...Просто трябва да я почерпиш или да й купиш няква дранкулка и ти е в кърпа вързана. И тоя същия парцал седнал да ми обеснява, че аз съм била ни знам си каква само защото не съм като нея. Еми извинявай ама как да не я нарека курва? Красива е наистина, адски чар притежава, аз може да не съм толкова красива, но за тая слава, която и се носи и за всичките долни неща, които е правила - повярвай ми нямам за какво да й завиждам
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от peytons
    Аз знам.. комплекси-> изтъкване.
    Хапсолютно..

Завист, злоба.
    Еднакъв критерий за грозота и красота няма. За Петър аз съм ужасно красива, а Пенка е адски грозна. За теб Пенка е красива, пък аз грозна. Но все може да се направи нещо, че едно момиче да се чувства по-добре и по-уверена и тогава има едно привличащо излъчване. Може да не е първа красавица, но пак да накара някой да се загледа по нея и да я хареса.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз знам.. комплекси-> изтъкване. [/quote]
    za tva govoreh..........e kak da ne vi kaja veche...........lichno kam toq/taq krasavisa.....MN SI TYP/TYPA varnen4e za tebe se otnasq
    Аз мога!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: Така наречените курви!

Комплекси ,компекси ,компекси Успокой се,явно нещо тежко те е ударило по главата...Явно си много комплексирана и затова пишеш тая тема.Та да ти обясня. Курва е момиче което прави безразборен секс било то за пари или не.Кучка(това за което ти искаше да ни разкажеш) е момиче което се облича развратно,ходи с тонове грим,в много случаи пие ,пуши и ходи с компании в които момчетата са 2-3 години по големи,често има смешна прическа,тъпа е като галош и има огромно самочувствие. Пишеш : "всеки всичко си знае" явно ти си знаеш че си ограничена и тъпа.Момчетата в тинейджърската въздраст са все още малоумни и си падат по такъв тип момичета,които са доста деградирали бих казал.Може да имат хубава визия (не винаги) ама като хора са само едни прости шматки.Никога не съм се занимавал с такива момичета ,защото те за мен са просто едни комплексарки които го прикриват с действия и поведение.Така че недей сяда да ми обясняваш за "курвите",защото като пораснеш ще разбереш че такива само на магистралите ги ценят...

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си