офф ама сигурна бях че така ще реагирате че на мене ми викали такааа....неееее ще ви кажа...обичам късите поли защото си харесвам тялото излизала сам точно с 43 момчета целувала съм се с 23 и сам спала само с 1...... хаааааа..курва ли съм? и изобщо нямам за цел да се карам с хората от другата страна....напротив ядосаха ме коментарите че като си хубава си курва...моляяя ви.....
MonSitY казва че в нейния град 90% са курви и от там слага целия свят под общ знаменател даа обаче ти видяла ли си че се ебат с всеки срещнат....както заказах това че се даржиш по разкрепостено не значи че си курваа...давам мене за пример......излизала съм с цял отбор и още мн момчета и се дразня защото и аз живея в малък град и тук почти вс момичета ме мразят...да ама момчетата и хората който ме познават знаят що за човек съм....А момичетата който са на моето ниво в смисал и те са имали вс момчета който са искали не се замимават с селски истории и не говорят постоянно за мене просто си живеят животааа....аз също съм така не мразя никой не се дразна от изказванията че щом си готина или готин значи си курва...а и още нещо се сетих.Когато момичето е готино не толкова привлекателните я наричат курва а когато 1 мом1е е готино (в смисал облича се с супер дрешки не е комплексар носи розови блузи...големи очила и т.н. и) момчетата почват да му викат че е педерас...аз имам приятел на който баща му е супер влиятелен човек в града облича се готино но вс други момчета с които сам излизала и са под 18 казват че е педерас ...казвам под 18 щото тия над 18 си знаят цената и няя да тръгнат да обиждат хората