Цитирай Първоначално написано от peytons
Амм да си призная не посещавам често форуми но какво забелязвам тук..."той ме заряза заради една курва" "тя е курва но вс момчета я искат" или иначе казано наричате курви всички момичета който са имали много момчета (под имали имам предвид излизали целували но не секс) когато вие видите някое от вапросните курви с най готиното момче в диското те непременно са спали и непременно са курви.Когато видите момиче с многоооо къса пола късо потниче висок ток,грим и супер прическа значи тя става курва а? Когато видите в дискотеката момиче което има много приятели от мъжки род...ПРИЯТЕЛИ с който си казват кво става ..как е...и само толкова тя пак е курва.Попаднах на теми на които споделяте че дадено момче ви в зарязало заради курва която била 87549867986 пъти по грозна от вас и всички отговори на темата са че е с нея защото е лесна защото иска да я ебе и т.н. че хубавите ябълки ги ядат прасетата хахахахахах искате ли сега да ви кажа 1 проста истина за живота???Сигурна съм че искате.....Горепосочените хора са КОМПЛЕКСАРИ отчаяни от живота...а въпросните курви са хората който си прекарват живота добре...защо да не обличат къси поли..имат хубави тела ...трябва да ги покажат.Вашите момчета са ви зарязали заради тях дааааааа защото са желани,известни,красиви,се сапилни и прочие.Защо "курвите" трябва да се саобразяват че на няква гъза и е голям и не иска да се облича предизвикателно хаха На бас че и ако вие имате красотата и сексапила на "курвите" щеше да се държите по същия начин...и от каде сте сигурни че щом някои си те изпрати или закара до вкъщи или си с някои на кафе значи непременно сте правили секс....Е признавам има и истински курви...такива които спят с много момчета е да те наистина са курви.Но защо вие завистливи момичета трябва да лепвате курва на всяко красиво момиче???? "Кървите" Нямат вина че вие сте грозни,тъпи,неуверени в себе си комплексарки и гледате да разваляте живота на другите...И още нещо абсолутно всички момичета които съм обидила по горе те това си го знаят...защото има една истина от живота...а именно ВСЕКИ ВСИЧКО СИ ЗНАЕ! може привидно д ане си го показва но вечер вс като си легнат остават сами със себе си...и тогава вс маски се свалят.Сега ще почнат коментари от някви емота метали и т.н. или пртосто грозни момичета които да ме обиждат и да ми опровергават думите....но те всички си знаят какви са.... това е истинАТА...
съгласен съм....