.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 109
    chocolate`kiss koga sym kazala che samo s krasota se postiga neshto????prosto krasotata mn mn mn pomaga vav vsichko...predstavi si slednata situaciq...na intevriu za rabota se qvqvat 2 kandidatki s ednakvo obrazovanie i t.n. no ednata e krasiva a drugata ne tolkova...koq spored tebe she izberat...? est che krasivata...
    btw...sry che ne pisha na latinica...
    Аз мога!

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от peytons
    na intevriu za rabota se qvqvat 2 kandidatki s ednakvo obrazovanie i t.n. no ednata e krasiva a drugata ne tolkova...koq spored tebe she izberat...? est che krasivata...
    btw...sry che ne pisha na latinica...
    Ако е за Манекенка отговора е ясен,много зависи за какво кандидатсваш....но по твоето мнение излиза че грозните жени нямат никакъв шанс...
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Не, че нещо, но на интервютата на работа се гледа стила.
    Хипотетично имаме 2 жени: едната в лицето е страхотна, красива, абе няма равна. Хубаво гримирана и т.н. ОБАЧЕ! Идва със избеляли от носене дънки, пораздърпана блуза и ужасно неравна и цъфтяща коса.
    Докато другата в лицето не е чааак толкова хубава, но пък идва със чистия панталон, хубавата блуза, що-годе добре направена коса, добре изглеждащо сако... мисля че разбра за какво говоря.
    Имам предвид, че не можеш да зададеш 2 сутиации - едната е красива, другата е грозна, ще вземат красивата. Има нюанси, също както при цветовете.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

naprotiv izliza che ako si krasiv i bez obrazovanie ne stavash za nishto i che ako si grozna i s obrazovanie she postignesh poveche...no ako si krasiva i s obrazovanie....mojesh vs da postignesh...prosto nqmate si napredsatava krasotata kakyff ogromen plus e.........imala sym sluchai kadeto celiq vipusk s gospojite ne gi puskat da vlizat v diskoto a mene i priqtelkata mi bezz vhod daje..kato ne se poznavam s ohranata i neshto podobno...kak po segriikite kato vidish neshto int i pitash kolko struva ti kazvat s 50% namalenie...kak kato chakash na nqkfa opashka pyrvo ti vlizash....kak vs ti dava da prepisvash.....abeeeeee da si doidem na dumata krasotata e ot ogromno znachenie....shtoto ako nqkoi ne ti haresa vunshno ti nqma da iskash i vutreshno da go opoznaesh... koi kvt iska da govori i da me napada krasotata e mn mn mn mn mn vajna!!
    Аз мога!

site kurvi se od bugarija.davale za bez pari pa zatoa ve primija vo eu.dosta makedoncite gi ebea.malku i evropa

ZA MAKEDONJA KE UMREM!

Wrathchild ama krasotata se izrazqva i s podarjaneto...ti nemojesh da si krasiva bez da si s hubava kosa...bez caftqshti kraishta s hubav cvqt i forma...sashto i za drehite ne mojesh da si krasiva s izbelqli danki...krasotata kato cqlo e....hubavo lice,hubava kosa,hubavo telo,hubavi merki,i stilni drehi.....
    Аз мога!

Нима мислиш, че да влезеш в дискотека без вход е едно от МНОГО ВЕЛИКИ неща, които можеш да постигнеш, ако си красива.
    Аз пък да ти кажа съм виждала не чак толкова красиви момичета, който са се облякли като "от шосето" също да влизат без вход.
    Там не е важно колко си "красива", а колко лесна изглеждаш..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

site kurvi se od bugarija.davale za bez pari pa zatoa ve primija vo eu.dosta makedoncite gi ebea.malku i evropa

ZA MAKEDONJA KE UMREM!

Wrathchild ama krasotata se izrazqva i s podarjaneto...ti nemojesh da si krasiva bez da si s hubava kosa...bez caftqshti kraishta s hubav cvqt i forma...sashto i za drehite ne mojesh da si krasiva s izbelqli danki...krasotata kato cqlo e....hubavo lice,hubava kosa,hubavo telo,hubavi merki,i stilni drehi.....
    Малко си противоречиш.. имайки в предвид, че по- горе се издаде, че по сергийките ти дават 50% намаление..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

ae pak pochvate s glupostiteee weeeeeeeeeeeeeeee koi vi govori za serioznosta na deistvieto weeee?! dadoh vi primeri che s krasota e po lesno...Abe vie slushate li se kvo govorite we?! vie kazvate che e po dobre da si grozen edva li ne..i che nqma razlika m.u krasivite i ne do tolkovba krasivite leleleleeeeeeeeee molq vi....opolzotvorqvaite si vremeto s drugi neshta otkolkoto da kazvate na chernoto bqlo.Vseki iska da e krasiv . (TOCHKA) Krasivite hora sa na pochit. (TOCHKA) prestanete se samozalugvaiteee.......sega kvo she me napadnete che pykl moje da sam krasiva i sam typa hahahahahahahhaha takaaaaaa imam poveche ot 150 avtorski stihotvoreniq....imam mnogo nagradi za risuvane....moga da peq i da tancuvam (narodni tanci ne moga) moga vs koeto si pojelaq osven da ucha himiq i matematika....daaa znam mnogo sym typaaaaaaaaaaaa........Ama nishto che sam krasiva i nadarena zabelejete s TALANTI.....ama za kvo mi e taq krasotaa we...po huu da sym si grozna kvoo....
    Аз мога!

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Нима мислиш, че да влезеш в дискотека без вход е едно от МНОГО ВЕЛИКИ неща, които можеш да постигнеш, ако си красива.
    Аз пък да ти кажа съм виждала не чак толкова красиви момичета, който са се облякли като "от шосето" също да влизат без вход.
    Там не е важно колко си "красива", а колко лесна изглеждаш..
    Именно.
    И да, грозна жена с ум и образование може да постигне повече от кукла Барби с вакуум между ушите. Красотата е страхотно качество, аз самата гледам винаги да изглеждам добре, както и почти всяка жена. Но специално в работата не ти искат само външен вид, разбира се ако си говорим за по-сериозна такава. Защото работодателя иска да му вършиш работа, за да изкарва пари, а не да му красиш офиса. Това с наемането на плиткоумна красавица, само защото е симпатична го има само по филмите.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

hahahaha emi hora vie kato hodite po moreto ne si li kupuvate neshto ot sergii we?! suvenirite kade gi tyrsite...v magazinite na DIOR li? ahahahahahah lelele gledate da se hvanete za nai malkoto neshtooooo..........100% bqh sigurna za tva che she se hvanete za kazanoto za sergiite.......e spokoino samo po moreto za suveniri tyrsq po sergiite
    Аз мога!

ZA MAKEDONJA KE UMREM!

Wrathchild ami az v moq post kazah...krasiva i s obrazovanie...est i az sym na mnenieto che grozna i obrazovana moje poveche ot krasiva i typa......no dve umni ednata ot koito krasiva.....krasivata ima poveche shans...
    Аз мога!

Просто ми писка някви НЕПРИВЛЕКАТЕЛНИ момичета да се чудят каква философска размисъм да напишат и как да обидят хората който са постигнали повече от тях в тоя скапан живот...ама защооо беееееее?!
    Ето за тези ти думи говорех. И, да, много пъти съм се замисляла аз примера, който даде с двете кандидатки за работа и си е точно така. Не, че грозните хора нямат шанс, то по тази логика вс непривлекателни ще са безработни... Но никой не би отказал да е красив! Ама темата беше съвсем друга, само аз ли забелязвам как се изместихме от "центъра на събитията"? Та, курвите, не е задължително да са красиви, за да са такива.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Пак не знам дали мога да се съглася, защото тук влизат критерии като опит, амбиция за издигане във фирмата, дали е лоялна към работата си... защото не бих наела кифла, която си сменя местоработата всеки месец. Но ако всички критерии са равни, МОЖЕ БИ бих избрала поддържаната жена. Но че красотата е предимство, предимство е и не може да се отрече.
    ~

ee nai posle nqkoi zdravomisleshtii hora.......am da izmestihme se ot temata za kurvite......taa saglsqvam se na 100% che ima i grozni kurvi...daje povecheto istinski kurvi sa takiva...ahah tuk v moq grad ima 2 kurvi (ima i klipcheta s tqh v sexualni aktove taka che sam sigurna che sa kurvi) i ednata e s peruka drugata e s mn mn mn pupki abe kato cqlo i dvete sa debeli niski abee ujasno grozniiiiiii ujasnooooooo i sa nai golemite kurvi...abee i kato se zamislq pochti vs kurvi istinski kurvi staa vypros sa grozni.....ama se seshtam i za 1 sluchai za 1 momiche koeto povedenieto i e .....pie kato luda...pushi...psuva...oblicha se predizvikatelnoo....govori samo za sex a e spala s 9 choveka...vypreki che e mn bogata ot nejnoto povedenie tq e nai golqmata kurva na grada...a poznavam i dr momiche...koeto se oblicha super abe i tq e mn gotina...men lichno mn me kefi....taa tq e spala s mn poveche momcheta ama za neq nikoj ne kazva che e kurva...taaa zavisi ot povedenieto ti.....ne ot drehite,ne ot kosata i t.n. no saglasete se che krasotata i vazmojnostta da imash hubavo momcheta e kriterii che si kurva...
    Аз мога!

Ами именно, че зависи от поведението и точно това се опитвахме да ти обясним в началото на темата - никой не обявява някоя за курва, защото има къса пола и изрязан потник, а само и единствено заради поведението й.
    Аз например нищо не мога да кажа за напълно земно момиче, нормално, необвързано, което просто харесва секса и има връзки за по една нощ и има доста солидна бройка. Но някоя лигла, която само се чуди как да навърти бройката, надявайки се, че с това ще я забележат момчетата, облякла се като магистрална фея за да се хареса на чичковците и минала през всички видове тоалетни в дискотеката... на такава не мога да не й лепна такъв епитет.
    Курва е манталитета, не бройката...
    ~

Чесно казано, не вярвах, че ще отговоряш повече в тази тема... От една страна, както вече казах, съм съгласен с това, което си написала... И аз съм твърдо против лепването на етикети!!! Обаче съм съгласен с много от другите участници - до сега и аз не съм чул да нарекат някое момиче к*рва заради това, което е облякла, а пък да не говорим за това, че е красива... Точно по тази тема си говорих с един добър приятел снощи и сега ще ти дам един пример: гаджето на приятеля ми е изключително красива, даже това е слабо определение... Той каза, че от време на време се облича по-предизвикателно (къси поли, впити изрязани потничета и т.н.), но досега никой не я я наричал к*рва... Аз лично съм я виждал доста пъти и изобщо не мога да кажа нещо такова за нея... Това е така, защото тя се държи като истинска дама... И тя е на 17... Какъв е извода? - Не наричат момичетата к*рви, заради външния им вид, ами заради държанието, обноските и отношението им към останалите, основно към момчетата... Според мен много малко са тези, които биха нарекли едно момиче к*рва заради това как се е облякла и това са предимно възрастни хора, които има много остарели виждания...

Изчетох целия ти отговор и никъде не видях да си написала нещо по повод това, че написах, че си кучка... Съжалявам, нищо лично, но аз твърдя, че си кучка... В предишния си пост изясних защо едно момиче е кучка...
    всяко момче което съм искала съм имала...без изключения...и не става въпрос за 2-3 момчета...така че фактите говорят сами по себе си!
    това е нещо, което само една кучка би казала... Съжалявам, но е така... Просто отношението към нещата те прави кучка... Ти говориш за момчетата като някакви предмети - ти ги "имаш"... Ти не възприемаш момчетата като хора, като личности с които да имаш смислени и пълноценни отношения... Самия факт, че не вярваш в любовта на тази възраст също не говори добре за теб... Само вмъквам, че има двойки, които буквално се познават от детската градина и са щастливи цял живот... Лично познавам такива хора... Според мен не трябва да възприемаш човек от другия пол само за да го "имаш", ами да бъдеш с него, да споделяш много неща с него, да изживяваш много неща с него и т.н. А да не говорим да го обичаш... Самия факт, че не мислиш по този начин те прави кучка... Както вече много пъти казах, не външния вид прави кучката (к*рвата), ами държанието и начина на мислене...

Сега бих искал да коментирам обсянението на въпроса ми за това защо искаш да се обличаш по-предизвикателно... Ти казваш, че това е така, защото се чувстваш добре, защото се чувстваш добре, като знаеш, че си красива... Добре, доколкото разбирам ти си красива по-принцип, имаш привлекателно тяло... Значи ти си красива принципно, независимо какво си облякла... Значи би трябвало да се чувстваш добре от този факто по всяко време и във всяка ситуация и във всякакви дрехи... Обаче изглежда не е така... Изглежда ти се чувстваш добре когато показваш повече от колкото е необходимо от твоята красота на хората... Съжалявам, ама още един показател за това, че си кучка... Само кучките мислят, че дрехите ги правят красиви... Ти не мислиш ли, че ще си личи ако си красива и в една дълга изискана пола или един впит изискан панталон, или ако говорим за цялостно облекло една средно дълга рокля... Мисля, че и трите неща ще покажат, че имаш хубаво тяло, ако е така... Моят извод е, че ти се обличаш така, за да демонстрираш показателно привелкателните черти от твоето тяло и да привличаш внимание... Вече момчетата коментирах... След като ги възприемаш за предмети и излизаш с тях за "ей така", това не говори добре за теб... За това и ги броиш...

А пък това, че твърдиш, че не пишеш за себе си, не мога да го повярвам изобщо! Не се правя на много знаещ, но все пак това ще ми бъде част от работата (втора година уча психология) - да разбирам хората... Ти си написала тази тема, защото не ти е приятно, че те нариат к*рва в твоя град... Както вече казах, едва ли те наричат к*рва заради външния ти вид, ами заради държанието... Замисли се защо е така и ако имаш желание да не е така, промени причината... Едно от нещата е големия брой момчета...

Като за край искам да кажа, че не се правя на философ! Просто изразявам мнението на много хора, което мисля, че е общоприетото мнение сред обществото и се опитавам да анализарам нещата от страна на науката, която изучавам...

ivancho100 amiii znachi kolkoto i da ne vqrvash se saglasqvam 100% s tebe osven s tova che me narichat kurva...da imala sym takiva sluchai no povecheto hora koito me poznavat i t.n. znaqt shto da chovek sym i mi imat ovajenieto...taaa za tva s momchetata da taka e ...broq gi.....priemam gi kato momcheta...no v men li e vinata che do sega ne sym sreshnala pravilnoto momche?! che prosto nikoi ne e ospql da me nakara da se pochuvstvam specalna i t.n.??? mislq che ne e v mene...est moje bi donqkade i az sym vinovna shtoto...vs mi momcheta sa bili izvestni i s golqm opit v lubovta..ili inache kazano broikadjii....imala sam momcheta koito sa me obichali no az tqh ne...hubavo mi e s 1 momche dokato ne go imam.....shtom toi e s mene na mene mi stava bezinteresen...Az izglejdam kuchka no vsashnost sym mechtatelka...iskam neshto nestandartno...iskam razhodka iz prirodata,iskam nqkakvi nestandartni prerjivqvaniq....celuvane v proliven leten dyjd i t.n. no iskam momcheto do men da e gotin,izvesten,umen abee iskam da e nai perfectniq...da znam che mn iskam...noo ne moga da se primirq da sym s nqkoi kato moga da sym s po dobar ot nego...imenno zatova izlizam s mn momcheta...btw narichana sym kurva ot momicheta na koito sym vzela gadjetata...Ok imala sym kofti minalo v smisal vzeh gadjetata na nai dobrite mi fr....kato cqlo varsha vsichko samo i samo da e v moq polza......kuchka symmm taka e (po princip sym protiv taq duma i e malko typo da se naricham taka) nooo ima edno pravilo che ako iskash nqkoi da ne te precaka ti trqq da go precakash pryv...21 vek sme veka na parite licemerieto sexa....nqma istinski hora....tova e istinataa...i nez ako az se primenq kak tova she se otrazi na dr hora? te she prodaljavat da mi pravat mrysno i t.n. i kvo ot cqlata istoriq samo az gubq....nez moje da me oprovergaete za istinskite hora...no v moq svqt nqma... za sajalenie....Apyk za drehite moga da ti kaja che 99.9% ot momichetata se chuvstvat po dobre v hubavi drehi......sry ama kato moga da izlqza s super novata mi markova pola shto da ne izlqza s neq...a ne s iztarkanite mi danki samo i samo nqkvi da ne me mislqt za kuchka...haaaa apykkk vse si mislq che tva s lubovta she se primeni rano ili kysno she sreshna moq princ...no do togava nishto ne mi prechi da si prekarvam vremeto super.........priznavam si interesuvam me gotinite drehi...vynshniq mi vid...i momchetataaa kakto kazah izlizala sym s nai gotinite v grada mi i go zaqvqvam s chista syvest...i s chista syvest kazvam che nikoi ot momchetata mi ne e bil grozen i bezizvesten....
    Аз мога!

нали знаете че ВСИЧКИ ЛОШИ ЧУВСТВА идват от завистта това обобщава всичко казано дотук напъъъъълно съм съгласна с авторката даже и аз се канех да пусна такава тема! браво
    Lof YAaA..!

Град
    Непостоянно
    пхаха...махнете я тема че момичетата само се излагате..не знам колко от вас са руси ама сте кухи... не всички но..повечето да
    .!.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    деба как съм изпуснал такава култова тема и не мога да се включа... ся ме мързи да прочета 5 страници... другия път кат пускате такава тема да ми пишете едно ЛС
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Re: Така наречените курви!

Амм да си призная не посещавам често форуми но какво забелязвам тук..."той ме заряза заради една курва" "тя е курва но вс момчета я искат" или иначе казано наричате курви всички момичета който са имали много момчета (под имали имам предвид излизали целували но не секс) когато вие видите някое от вапросните курви с най готиното момче в диското те непременно са спали и непременно са курви.Когато видите момиче с многоооо къса пола късо потниче висок ток,грим и супер прическа значи тя става курва а? Когато видите в дискотеката момиче което има много приятели от мъжки род...ПРИЯТЕЛИ с който си казват кво става ..как е...и само толкова тя пак е курва.Попаднах на теми на които споделяте че дадено момче ви в зарязало заради курва която била 87549867986 пъти по грозна от вас и всички отговори на темата са че е с нея защото е лесна защото иска да я ебе и т.н. че хубавите ябълки ги ядат прасетата хахахахахах искате ли сега да ви кажа 1 проста истина за живота???Сигурна съм че искате.....Горепосочените хора са КОМПЛЕКСАРИ отчаяни от живота...а въпросните курви са хората който си прекарват живота добре...защо да не обличат къси поли..имат хубави тела ...трябва да ги покажат.Вашите момчета са ви зарязали заради тях дааааааа защото са желани,известни,красиви,се сапилни и прочие.Защо "курвите" трябва да се саобразяват че на няква гъза и е голям и не иска да се облича предизвикателно хаха На бас че и ако вие имате красотата и сексапила на "курвите" щеше да се държите по същия начин...и от каде сте сигурни че щом някои си те изпрати или закара до вкъщи или си с някои на кафе значи непременно сте правили секс....Е признавам има и истински курви...такива които спят с много момчета е да те наистина са курви.Но защо вие завистливи момичета трябва да лепвате курва на всяко красиво момиче???? "Кървите" Нямат вина че вие сте грозни,тъпи,неуверени в себе си комплексарки и гледате да разваляте живота на другите...И още нещо абсолутно всички момичета които съм обидила по горе те това си го знаят...защото има една истина от живота...а именно ВСЕКИ ВСИЧКО СИ ЗНАЕ! може привидно д ане си го показва но вечер вс като си легнат остават сами със себе си...и тогава вс маски се свалят.Сега ще почнат коментари от някви емота метали и т.н. или пртосто грозни момичета които да ме обиждат и да ми опровергават думите....но те всички си знаят какви са.... това е истинАТА...
    еми с повечето неща съм съгласна..ама има и курви м/у тях..и според мен курва не е само,която спи с мн момчета..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си