ivancho100 amiii znachi kolkoto i da ne vqrvash se saglasqvam 100% s tebe osven s tova che me narichat kurva...da imala sym takiva sluchai no povecheto hora koito me poznavat i t.n. znaqt shto da chovek sym i mi imat ovajenieto...taaa za tva s momchetata da taka e ...broq gi.....priemam gi kato momcheta...no v men li e vinata che do sega ne sym sreshnala pravilnoto momche?! che prosto nikoi ne e ospql da me nakara da se pochuvstvam specalna i t.n.??? mislq che ne e v mene...est moje bi donqkade i az sym vinovna shtoto...vs mi momcheta sa bili izvestni i s golqm opit v lubovta..ili inache kazano broikadjii....imala sam momcheta koito sa me obichali no az tqh ne...hubavo mi e s 1 momche dokato ne go imam.....shtom toi e s mene na mene mi stava bezinteresen...Az izglejdam kuchka no vsashnost sym mechtatelka...iskam neshto nestandartno...iskam razhodka iz prirodata,iskam nqkakvi nestandartni prerjivqvaniq....celuvane v proliven leten dyjd i t.n. no iskam momcheto do men da e gotin,izvesten,umen abee iskam da e nai perfectniq...da znam che mn iskam...noo ne moga da se primirq da sym s nqkoi kato moga da sym s po dobar ot nego...imenno zatova izlizam s mn momcheta...btw narichana sym kurva ot momicheta na koito sym vzela gadjetata...Ok imala sym kofti minalo v smisal vzeh gadjetata na nai dobrite mi fr....kato cqlo varsha vsichko samo i samo da e v moq polza......kuchka symmm taka e (po princip sym protiv taq duma i e malko typo da se naricham taka) nooo ima edno pravilo che ako iskash nqkoi da ne te precaka ti trqq da go precakash pryv...21 vek sme veka na parite licemerieto sexa....nqma istinski hora....tova e istinataa...i nez ako az se primenq kak tova she se otrazi na dr hora? te she prodaljavat da mi pravat mrysno i t.n. i kvo ot cqlata istoriq samo az gubq....nez moje da me oprovergaete za istinskite hora...no v moq svqt nqma... za sajalenie....Apyk za drehite moga da ti kaja che 99.9% ot momichetata se chuvstvat po dobre v hubavi drehi......sry ama kato moga da izlqza s super novata mi markova pola shto da ne izlqza s neq...a ne s iztarkanite mi danki samo i samo nqkvi da ne me mislqt za kuchka...haaaa apykkk vse si mislq che tva s lubovta she se primeni rano ili kysno she sreshna moq princ...no do togava nishto ne mi prechi da si prekarvam vremeto super.........priznavam si interesuvam me gotinite drehi...vynshniq mi vid...i momchetataaa kakto kazah izlizala sym s nai gotinite v grada mi i go zaqvqvam s chista syvest...i s chista syvest kazvam che nikoi ot momchetata mi ne e bil grozen i bezizvesten....