.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Град
    София

Вярва те ли в приказки ?

Има ли още приказки, истинска любов или това са остарели клишета? Вия вярвате ли ? И ако няма истинска любов (каквито за 70 % от отговорите до тук) Значи никога няма да обичаме и като цяло сме прецакани, а пък така наречените ни приятели (гаджета) са жалко подобие на партньори и някой ден защото всички го правят и защото трябва ... се женим. После раждаме/разжда ни се и айдееееееее живота продължава ... Ахам аз се замислих ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Остарели клишета Love doesn't exist...и може да не копираш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_sf
    приказките са за да се четат на малките деца,но когато тези деца пораснат трябва да осъзнаят,4е приказки не съ6тесвуват,4е живота е жесток и суров и 4е не завър6ва със:И ЗАЖИВЕЛИ ЩАСТЛИВО!!!!
    +1

Град
    Непостоянно
    дам..приказките за малките деца..тва е нещо като дяд коледа ама не веднъж в годината
    .!.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    А защо тогава големите четат на децата приказки след като те не съществуват ?
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    София
    Опа почвам да си мисля, че не съм си задала темата като хората (което си е абсолютно възможно ) Та под приказки имам предвид - магията на любовта такава каквато я познаваме от приказки и от сълзливи, романтични филми , които обикновено гледаме въоръжени с чаша вино и пакетче кърпички Та ... ?
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Повече от фен Аватара на bishop
    колкото по-рано 1 дете разбере че приказки няма, а хепи енд има само в приказките, толкова по-малко ще се тормози после. Имаше 1 поговорка "надеждата е най-коварното зло, тя само одължава мъките на хората", свиквай прекрасни принцове, спящи принцеси и щастлив край в истинския живот просто няма.

ПП:мисля че искаш да кажеш пеперуди, а не пепреди
    Welcome to the end of the thought process.

Мега фен Аватара на Blab
    Аман от неграмотници, заболя ме сърцето.

Град
    София
    Възможно е извинявам се и държа да отбележа (както съм сигурна че знаете) не е от неграмотност, а от бързо писане и използване предимно на латиница !

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ако не си съдействам,за "Пиказката" няма кой да ми я направи.В приказки не вярвам,но вярвам в мечтите,ценностите и идеалите си.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    In Devil's Castle
    вярвам,въпреки че не ми се е случвало да изживея някоя....
    someone else...

Град
    Dreamland Varna
    Оф можеше да попиташ направо, без да ми губиш времето с тоя ТЪП текст...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Ако не си съдействам,за "Пиказката" няма кой да ми я направи.В приказки не вярвам,но вярвам в мечтите,ценностите и идеалите си.
    Юх най-накрая вече бях почнала да се отчайвам

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    вярвам,въпреки че не ми се е случвало да изживея някоя....

Амин !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Оф можеше да попиташ направо, без да ми губиш времето с тоя ТЪП текст...
    Миличак аз направо се очудвам че си положил това усилие Все пак е сладко :P Та мнение по темата не чух

текста? хм не ме кефи особено.. прикзки има но само за хората които вярват в красотата на мечтите си .. !! (туи го четох някъде ахах) но е така.. не мисля че аз ще изживея моята любовна приказка някои ден .. но все пак вярвам в приказки

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    TLDR версия?
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_sf
    приказките са за да се четат на малките деца,но когато тези деца пораснат трябва да осъзнаят,4е приказки не съ6тесвуват,4е живота е жесток и суров и 4е не завър6ва със:И ЗАЖИВЕЛИ ЩАСТЛИВО!!!!
    +1
    +1
    Why the fuck are you looking here!!!!!!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    не вярвам в приказки
    няма приказки, никой няма да си зареже супер готината приятелка за да се радва на вътрешната ти красота, никой няма да се поколебае изчука най - добрата ти приятелка или пък като и вкара малко целуване ш' се сети, че ти си жената/момичето, което цял живот е търсил/чакал. за втори път: Приказки няма! Събудете се!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от babity
    не вярвам в приказки
    няма приказки, никой няма да си зареже супер готината приятелка за да се радва на вътрешната ти красота, никой няма да се поколебае изчука най - добрата ти приятелка или пък като и вкара малко целуване ш' се сети, че ти си жената/момичето, което цял живот е търсил/чакал. за втори път: Приказки няма! Събудете се!

+1
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

чшшш' до' с'я съ бъз'ках но 'почваш да ме кеф'ш с'риозно
    добре деее, не ме преследвай, така съм свикнала. :P

да , няма проблем , това ти е първото сериозно мнение което виждам и е вярно на всичкото отгоре
    Ееее, какъв си лош! Аз винаги пиша правилно или ако има изключения са съвсем рядки. Апострофите ми също са според правилата на правописа, мисля.

имах превид вярно като съдържание по смисъл , отгоре на всичко съвпадащ с моя начин на мислене , за правописа знам че нямаш проблеми

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Вярвам в приказките. Вярвам и в това, че ние сме авторите им.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си