- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярва те ли в приказки ?
Има ли още приказки, истинска любов или това са остарели клишета? Вия вярвате ли ? И ако няма истинска любов (каквито за 70 % от отговорите до тук) Значи никога няма да обичаме и като цяло сме прецакани, а пък така наречените ни приятели (гаджета) са жалко подобие на партньори и някой ден защото всички го правят и защото трябва ... се женим. После раждаме/разжда ни се и айдееееееее живота продължава ... Ахам аз се замислих ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Остарели клишета Love doesn't exist...и може да не копираш...
+1Първоначално написано от aka6a_sf
![]()
дам..приказките за малките деца..тва е нещо като дяд коледа ама не веднъж в годината![]()
.!.
А защо тогава големите четат на децата приказки след като те не съществуват ?
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Опа почвам да си мисля, че не съм си задала темата като хората (което си е абсолютно възможно) Та под приказки имам предвид - магията на любовта такава каквато я познаваме от приказки и от сълзливи, романтични филми , които обикновено гледаме въоръжени с чаша вино и пакетче кърпички
Та ... ?
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
колкото по-рано 1 дете разбере че приказки няма, а хепи енд има само в приказките, толкова по-малко ще се тормози после. Имаше 1 поговорка "надеждата е най-коварното зло, тя само одължава мъките на хората", свиквай прекрасни принцове, спящи принцеси и щастлив край в истинския живот просто няма.
ПП:мисля че искаш да кажеш пеперуди, а не пепреди
Welcome to the end of the thought process.
Аман от неграмотници, заболя ме сърцето.![]()
Възможно е извинявам се и държа да отбележа (както съм сигурна че знаете) не е от неграмотност, а от бързо писане и използване предимно на латиница !
Ако не си съдействам,за "Пиказката" няма кой да ми я направи.В приказки не вярвам,но вярвам в мечтите,ценностите и идеалите си.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
вярвам,въпреки че не ми се е случвало да изживея някоя....
someone else...
Оф можеше да попиташ направо, без да ми губиш времето с тоя ТЪП текст...![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Юх най-накрая вече бях почнала да се отчайвамПървоначално написано от bEbsI
![]()
Първоначално написано от Ивалинка
Амин !![]()
Миличак аз направо се очудвам че си положил това усилиеПървоначално написано от punkrock
Все пак е сладко :P Та мнение по темата не чух
![]()
текста? хм не ме кефи особено.. прикзки има но само за хората които вярват в красотата на мечтите си .. !! (туи го четох някъде ахах) но е така..не мисля че аз ще изживея моята любовна приказка някои ден ..
но все пак вярвам в приказки
![]()
+1Първоначално написано от sladur4etyYy
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
няма приказки, никой няма да си зареже супер готината приятелка за да се радва на вътрешната ти красота, никой няма да се поколебае изчука най - добрата ти приятелка или пък като и вкара малко целуване ш' се сети, че ти си жената/момичето, което цял живот е търсил/чакал. за втори път: Приказки няма! Събудете се!Първоначално написано от KillSwitchEngage
Първоначално написано от babity
+1
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
добре деее, не ме преследвай, така съм свикнала. :PПървоначално написано от KillSwitchEngage
Ееее, какъв си лош! Аз винаги пиша правилно или ако има изключения са съвсем рядки. Апострофите ми също са според правилата на правописа, мисля.Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Вярвам в приказките. Вярвам и в това, че ние сме авторите им.