- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Hip-hop converse battle
ИСКАМММММ Converse !![]()
![]()
a hora .. sigurno li e che ne mojesh tam da si tancuvash neshot si drugo .. krump .. eid kvo si .. kvoto ti doide, shtoto az se podvedoh ot imeto .. HIP HOP BATTLE i se zapisah... ama neshto s breika ne sym mnogo v chas![]()
mindscan
Можеш да танцуваш каквото си поискашПървоначално написано от preichetoy
брейк, кръмп и т.н.
ааа супер .. а ако няма брейкПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
mindscan
А от тук някой друг записа ли се?
Да знам на кого да стискам палци...![]()
Я ама ние сме били партньори
а в 4 в Заимов ше има рап
Аз и Джамалска сме журито.... демек приемаме подкупи... сооооооуууу бринг ит он![]()
![]()
na6eto vrew se zapisa i 6te o4astvame i 6te spe4elim obeden sam tanca ni e onikalen![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
амам вие .. брейкъри ли сте .. изцяло ?![]()
mindscan
ne 4ma sa breik awe 6te vidite tanca e nevoroqtenПървоначално написано от preichetoy
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Окончателна промяна !!!!
Място: НДК,пред билетен център. от 11 часа в събота !!!
bboy_bunker, след като си жури, можеш ли да дадеш малко допълнително инфо, няк'ви подробности..
mindscan
Ами, под какъв ред ще се проведе, дали солистите си носят музика или организаторите я избират, как се класират участниците, какви са критериите на оценяване, какви са предметните награди... ако се сетиш още нещо полезно кажи ..
Мерси предварително.
mindscan
Първоначално написано от preichetoy
Предметните награди са предоставени от Converse и останалите партньори
Музика и вие можете да си изберете
Реда на участие предполагам ще е с теглене
За критерии и оценяване мога много да говоря, но то е само мое мнениеЗатова журито е съставено от повече хора.. но иначе ще се гледа артистичност, техника, владеене на танца и ако се наложи и импровизация
Питай още нещо ако те интересува
Извинявай ако ти досаждам, но искам да съм информирана. Ако нямам хореография и си импровизирам .. ? а визията от значение ли е .. щото аз имам малко повече килца (деликатна съм)и другото .. и ако нямам брейк елементи в танца имам ли шанс ..
mindscan
Не ми досаждаш въобщеНе се притеснявай
Визията няма значение.. това не е конкурс за мис, а състезание за танци.
Без значение е дали имаш хореография.. ти сама избираш какво и как ще танцуваш.
Благодаря .. Понеже пише хип хоп батъл, после брейкденс състезание и аз вече се чудя дали ше се впиша ..
mindscan
Няма да има ограничение в елементите
Писах ти лично съобщение ако има нещо да пишеш на скайп
Първоначално написано от Naftaz
kum elementite na hip hopa dobavi chess
http://current.com/items/87302591_wu_tang_chess_masters
haters make me famous
защо някакви некомпетентни хора се изказват .. ?
mindscan