А за Lady_B_...приятеля му е некъв никъв.Въобще не е мой тип.А и е голям дечко.Лошото е че самия приятел прави и извърта нещата така..че да изглежда че го харесвам.И затова двамата се карат постоянно.Просто искам да разбера какво иска.За да съм наясно какво да правя за напред.Има още един факт.Когато е със този приятел и с един друг....той не е същия.А иначе когато сме заедно(само двете) се държи много мило към мен.Приятелката ми каза да му кажа че искам да опитаме да тръгнем..ей така направо...но ме е страх че ще ме отхвърли.Защото и преди съм била отхвърляна и неискам тази история да се повтори отново. [/quote]

Е именно миличка, значи най-вероятно прятеля на това момче те харесва и "мъти" водата Игнорирай го и минавай към твоя човек А без да ми се сърдиш ще подкрепя прителката ти, знам че егадно да те отхвърлят и че ще страдаш ама по-добре сега от колкото след време през което той ще те върти на малкия си пръст и само ще те лъже а ти ще се надяваш (тогава ще боли още повече ! ) Така че прав текст, самочувствие, висока вдигната глава и действай ...