- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога изпихте първата си бира?
Провокиран от тая тема реших да пусна темичка за бирата. Ае казвайте ся, без да се срамувате, кога ви беше първия път... Тка де, кога за изпихте първата си бира. Аз бира пия откакто се помня. Е ае де от 2 годишен. Ае ся сте вие...
П.П.: Който не пие бира не може да се нарече истински/а мъж/жена. Ако не сте фенове на бирата не спамете темата. За малки гейчета, емота и др подобни си има тема за Токио Хотел
![]()
П.П.2: Пускам темата в раздел "Любов" щото любовта ми към бирата е голяма
П.П.3: Който пие бира не умира!
т.1
krem4et0
ммм доста отдавна беше...вече не помня..горе-долу преди 4/5 год/ся съм на 18/
momi4e sam i ne piq nikakav alkohol
Руса кукличка
май бях на 4, когато изпих първата си бира![]()
Даже имам снимка със шишетоПървоначално написано от vesito13
![]()
![]()
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка
Пф... 1-2. Разказвали са ми, че всеки ден съм пиела по една чашкаАз за тва съм станала такова идиотче.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
me tooПървоначално написано от vesito13
![]()
JUST DANCE!!
5-6 mislq 4e...
No signature is better than a bad one :>
Баща ми ми даваше около педесетина грама бира като бях малък.
Иначе да изпия цяла бира докато съм на 2.. абе автора нещо ни филмира тука, ама.
![]()
Ооо, не помня. Баща ми разказва истории как още на 1-2 годинки, когато съм видела чашата му с бира, съм я искала и съм му я връщала наполовина. Накрая започнал да пие от шишета.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
2-3 клас..в 4 ти се напих за 1ви път
![]()
Май бях на 5 или 6![]()
3годишна.
Тате,татееее дай бирата, аз ти давам захарния памук..
и татко ми в тъч![]()
![]()
къртиш пич ебати темата
![]()
ми не знам.. може би на...3-4 сА ми дали да опитам![]()
помня ли аз.....
someone else...
хахха като съм била на 2-3 години съм опитвала да пуша и да пия.ама пиенето повече ми харесаиначе първата ми чаша бира дет съм изпила да е било преди 5-6 години не помня вече...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
може би съм бил на 13-14 ... ( сега съм на 17 ) и единствения алкохол който пия е бира ... 1 ... една единствена ... и след това не пия нищо повече ... просто не обичам алкохол и тва е![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
хаха..ми нямам спомен кога съм изпила първата си бира,но ме има на снимка където съм била на 3-4 годинки(не повече) и съм надигнала на тате бутилкатавероятно това ми е била първата глътка...
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Аз пък на -9месеца ...демек мама и тате са пили як бири докато и след като ме направиха...
Мииии...на едно турне (танцувам) преди няколко месеца ... нъпих съ мноуи накрая като играх и залитнах лекичку
![]()
![]()
![]()
mi nz maika mi e razkazvala 4e sam pila biri4ka o6te kogato sam bila na 2 3 godinki a sega ve4e....... piq mn bira
![]()
Хе-хе
Първия е:
Бях сам вечерта на 14 февруари като бях 4-ти клас
и го полях![]()
Втория:
Мисля, че преди 5 години като бях 5-ти клас ..
Тогава беше нашумяла бирата:
"Ка*****а Бяло"
Нефилтрирана и разни простотии![]()
Епа не беше кой знай кфо де![]()
Иначе сега пия каквото си поискам без да
искам разрешение от никой
Ония ден бащата беше зел уиски Метаксак ...
И замезихме двамата с него
аз излоках две чаши по 150 грама ..
Той мислеше, че ше се натаралянкам
пък аз си станах се едно съм пил две чаши вода![]()
Е ?!? Се пак имам тренинг![]()
Брао, брао. Начи се пак има надежда да са опрай България щом толкова хора пият бира. И най-вече щом и момичетата пият
. Тъкмо са бях отчаял, че такиа екземпляри сме на изчезване...
И ся един съвет: внимавайте колко пиете! Така де, внимавайте да не изпиете по-малко от 2 литра![]()