.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha

Матура по АЕ

Я кажете кой се яви днес на такава. Какви са ви впечатленията? Аз съм леко разочарована, в listening-a открих някои некоректно зададени въпроси. По принцип не съм много силна в частта с 4 верни отговора и 1 от тях малко по-верен .. При вас как е ? Сверихте ли си отговорите? Доволни ли сте?
    След като чух съучениците ми, които бяха на математика колко лесна е била много се ядосах, че не писах математика. Някак нивото ми се стори малко над това, което е в примерния изпитен вариант от сайта на МОН.

Е чак пък труднаАз догодина ще държа матура и си я принтнах и ще сия напрвя за упражнение.Ми тя тая матура е на ниво Intermediate, а и в сравнение с изпити като тоя на Софийския или CAE е направо елементарна.Гледах transformations и са направо бебешки.В осми клас изпита ни беше по труден преди 3 години.
    Puedo escribir los versos m

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от durotar12
    Е чак пък труднаАз догодина ще държа матура и си я принтнах и ще сия напрвя за упражнение.Ми тя тая матура е на ниво Intermediate, а и в сравнение с изпити като тоя на Софийския или CAE е направо елементарна.Гледах transformations и са направо бебешки.В осми клас изпита ни беше по труден преди 3 години.
    И аз съм на това мнение...подобно текстче писах в 5-ти клас..буквално..listeninga беше доло горе лесен(само онзи за птиците беще по-наебан,така да кажа),иначе като цяло не беше много трудна ...Успех до година ..нашто свърши

Град
    Тапая, Кирибати
    Абе, за трудна - не беше, ама наистина имаше некоректно зададени въпроси, визирам въпрос № 11 конкретно. Имаше и още един-два такива зулума. Но най-тъпо от всичко бяха темите. Как се очаква да изпиша 140-170 думи за телефонно обаждане или за странна сграда, за каквато дори не можах да се сетя?

PROUD MEMBER OF THE PACK

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Терорист
    Абе, за трудна - не беше, ама наистина имаше некоректно зададени въпроси, визирам въпрос № 11 конкретно. Имаше и още един-два такива зулума. Но най-тъпо от всичко бяха темите. Как се очаква да изпиша 140-170 думи за телефонно обаждане или за странна сграда, за каквато дори не можах да се сетя?
    И кое му е некоректното на въпроса?

Град
    Тапая, Кирибати
    Ти да чу в текста нещо да се споменава за съседите? Щото аз не чух и отговорих "no information in the text", но отговора е "false", а всъщност и двете могат да са отговор.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ти да чу в текста нещо да се споменава за съседите? Щото аз не чух и отговорих "no information in the text", но отговора е "false", а всъщност и двете могат да са отговор.
    Същата работа! Имаше още някакъв такъв ?с, мисля че 8ми беше но не съм сигурна. Текстовете бяха лесни, лесно се разбираха, но въпросите по тях бяха ужасни. Трансформациите ми бяха най-елементарната част от цялата матура, на тях винаги съм била много добре. На мен другите ми грешки бяха, че не знаех някои думи в Close Test-a.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    аз пък доста от отговорите си ги поправих и накрая като видях верните отговори в нета адски много ме стана яд щото първоначалните ми отговори са били верни.колко точки са за 3?сериозно ли е 1/3?
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Тапая, Кирибати
    Системата за оценяване е плаваща, т.е. оцнеките ще бъдат определяни след като са проверени всички работи.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Системата за оценяване е плаваща, т.е. оцнеките ще бъдат определяни след като са проверени всички работи.
    тва го правят с цел да няма много скъсани, нали?
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Pays de la Loire
    ^ Както се казва, това е нож с две остриета...
    Но дано имате късмет! Доколкото разбрах, пък и като прегледах матурата, не е била особено трудна, средно ниво, макар темите за есе да са... глупави. Но все нещо оригинално може да се напише дори и по наааай-отнесената тема, ако се вкара и известна доза фантазия. Предполагам, че се очакват доста добри оценки, което ще вдигне летвата, така че с тази "плаваща" система за оценяване доста хора може би ще изгорят.

Град
    Тапая, Кирибати
    До колкото знам има "тайно" нареждане да има не повече от 2% скъсани, което не прави толкова много реални хора, као се има предвид общия брой на явилите се на тази матура.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Град
    Pays de la Loire
    Е, то е ясно, че скъсаните няма да са толкова много. Може би голяма дума ще кажа, но е нереално да изкараш двойка на подобна матура, при все, че е по избор, а не задължителна. Просто скалата за оценяване, която ще бъде изготвена впоследствие, вероятно ще бъде в ущърб на доста хора... Говорим просто за по-ниски оценки. Успех още веднъж на всички!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си