- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- наркоманската...
я признайте какви наркотични вещества сте употребявали.... ако ви стиска
...
Samе shit... different way
амфетамин
айде появи се първият смелчагасамо да поясня алкохол, цигари, кафе, трева, че дори и кока-кола спадат към леките наркотични вещества
![]()
Хаха, добре, значи съм наркоман.Първоначално написано от get_high
Иначе само трева съм пробвала. Честно казано е тъпо![]()
и кое му е смелото ?
просто слабо ме интересува мнението на останалите![]()
евала... пък по темата и аз ще взема да кажа .... гореспоменатите леките са ми в списака ... амфетамин-не струва , не бих го пробвала отново, хашиш- по добро е от тревата , но води до главоболие, попърс- гпляма глупост... туй е от мен (за повечето съжалявам)Първоначално написано от Lunatic-
налиПървоначално написано от get_high
на другия ден си като лайно
проста възбуда на нервната система![]()
aide pohvalete se...![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Zletaci...![]()
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
Амфет,кокаин,хероин Според мен това не са наркотици такива,че да СЕ надрусаш и да ти стане яко,просто дава енергия.Само амфетамин употребявам отврвеме на време и то когато съм доста зле.Преуморена и т.н.Случвало се е като взема когато съм си добре да откачам и да щъкам наляво надясно. Но при положение,че съм била на даскало примерно и после на работа няма да ми проличи просто няма да съм като парцал.
Та иначе гъби и лсд съм вземала Първите пъти бях като нещо в депресия ама после имаше страшен трип(но всичко е до психика)
Та мисля да си остана само с няколкото пъти в които съм опитала![]()
Пробвала си кафево?!Първоначално написано от CocainCocktail
![]()
Амфетамин
Екстази
Попърс
Трева
Хашиш(то към тревата спада)
Май това са![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
А защо не си пишете и годините ... за да видим как подрастващите прогресивно стават едно наркоманизирано поколение ...
+1Първоначално написано от Цецка Панчаревска
Нищо![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
18Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
Първоначално написано от AnincetoSexy
20Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
изобщо знаеш ли какво означава НАРКОМАН...
само като ти гледам жалкия ник
и си ми ясна
12Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
По 5 магистралки на ден . На 7 години съм - тази година завършвам първи клас![]()
The Spark
az sum na kafevo i lepilce ot 20 godini se drusam i ne sum imal problem
+ vsi4ko, koeto zavyr6va na "in"Първоначално написано от run
![]()