.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 148
    Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    тъпи наркоманчета...
    Ха! Казали им го на "дупетата"!Тъпи херцози ,нослета и тревопушляци!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

treva,kale,amfetamin i benz
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Град
    sofiqqq
    аз съм на кока-кола доре де хахаха само тревица за ся и не ща и по силно нещо
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Sofia
    Em

TReva i samo Treva Dori si q otglejdam

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Ей наркомани гадни още ли сте живи бе?
    Dokato ima narkotici 6te ni ima i nas...hm..."narkomanite"

Град
    Run's House
    Nqkoi da copy-paste ot wikipedia ili otkydeto i da definiciq za "narkoman", za da mlyknat nai-nakraq anti-narkomanite

моля хората които нямат какво да споделят да не правят повече тъпи и некомпетентни изказвания
    Samе shit... different way

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    аз иам само 1 вапрос ...може да ви сестори много глупав ..но аз ще си питам
    Защо алкохола и цигарите са легални, а тревата не ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

имаме много да споделим, ама полираните ви и изгладени от "това-не-са-наркотици" мозъчета няма да го осмислят...
    полирания ми и изгладен от ''това-не-са-наркотици'' мозък неможе да осмисли само що се буташ там дето нямаш работа щом толкова държиш да си изказваш мнението си направи някаква anti-тема и си спами там колкото искаш

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Защото са се наложили като обществено приемливи отдавна, а сега производителите им са адски силни и богати...
    е много ясно че както винаги сичко е свързано яко с кинти ...
    тва ми е ясно кажи, но кажи твоето мнение ... по-вредна ли е тревата ..или просто тва е някъв наложен етикет...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Въпрос на законодателна система...... В България марихуаната е посочена в списък № 1 на Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите. В този списък са изброени вещества, които според българския законодател са забранени за употреба в хуманната и ветеринарната медицина.
    Съществуват страни, където притежанието на марихуана в малки количества или дори търговията с нея в малки количества под стриктен контрол на определени за целта места не се преследва, което е довело на практика до декриминализация. Най-свободната в това отношение европейска страна е Холандия. Тази политика се води с цел да се намалят рисковете при употреба и да се отдели пазарът на марихуана от този на други психоактивни вещества с по-голям потенциал за вреда...
    колкото до алкохола в някой религии като мюсюлманската той е абсолтно забранен и се смята за по вреден от марихуаната
    за цигарите мога да кажа само, че както е тръгнало скоро никаде няма да може да се пуши, някой слънчев ден може би дори ще попаднат сред забранените леки наркотици (какъвто е марихуаната)

само кока кола, коз,пури и наргиле

Цитирай Първоначално написано от get_high
    имаме много да споделим, ама полираните ви и изгладени от "това-не-са-наркотици" мозъчета няма да го осмислят...
    полирания ми и изгладен от ''това-не-са-наркотици'' мозък неможе да осмисли само що се буташ там дето нямаш работа щом толкова държиш да си изказваш мнението си направи някаква anti-тема и си спами там колкото искаш
    А защо трябва да се прави нова anti-тема като има вече...това е форум логично е да има и хора с различни мнения, в случая за и против наркотиците!
    нищо лично .. всеки си има право на мнение , но тази тема не е за или против наркотиците

Град
    unknown
    наркоманите рециклирани в инсулинови комплекти

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Тва за кока-колата е тъпо, аз на ден пия по 2 литра, ама съм далеч от тва да съм наркоман сеш ли се?
    The Spark

Град
    Run's House
    Цитирай Първоначално написано от run
    Nqkoi da copy-paste ot wikipedia ili otkydeto i da definiciq za "narkoman", za da mlyknat nai-nakraq anti-narkomanite
    Добре ти не си наркоман, но не мислиш ли, че всички венозни наркомани не са приказвали като теб?
    Nz kfo sa govorili herata predi i ne me gree...Ideqta e, 4e vseki si znae za sebe si kfo i po kolko vzima...Ne moje prosto za6toto vzima rqdko da e narkoman...Pyk i istinskite narkosi edva li pi6at to4no v teenproblem
    Ina4e si prav - ne sym narkoman, pu6a joint (po-skoro hap4eta vyrhu neznaini rasteniq, ma samo takyv za 5 lv)...

Град
    Run's House
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Тва за кока-колата е тъпо, аз на ден пия по 2 литра, ама съм далеч от тва да съм наркоман сеш ли се?
    E, kolata sydyrja mn malko kofein...Ama ako pie6 mn kafe, moje6 da se pristrasti6...Xaxax, kat se zamislq, 4e predi v kolata verno si e imalo koka

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    По какво можеш да познаеш един наркоман?!
    По това,че колкото и да друса било то малко или много .. с джойнт или херца ... винаги отрича че е наркоман!Това е характерна черта за наркосите делват се от обществото и отричат докато не прекалят с черпака!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    In the pines where the sun don't ever shine
    Не мисля, че ако си пробвал или употребяваш в месеца веднъж примерно вече си наркоман. Обаче от такава употреба "от време на време" много лесно можеш да станеш. Абе то си има няква граница всичко.
    По темата: трева и амфетамин (само веднъж) и тва не ме прави наркоманка щото прото не ме привличат тия неща!
    Can't touch the bottom in too deep...

Супер фен Аватара на Dumb
    ем трева само. И има една граница( на удоволствието и зависимостта), коqто не трqбва да прекрачваме. Ей breezy така си е ние си знаем

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    венозно ампули с кофеин от аптеките!

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    ти сериозно ли ?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    tova e super tapa tema we kak moje da sa napri takava tema koi s ko sa drusa i koi e po golqm gazar 4e e probval tui i onui kat stanete zavisimi abe to za vashe dobre ai drusaite sa mrete tam tapaci
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от get_high
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    ти сериозно ли ?
    ai "gazara" i ti praobvai
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си