- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- наркоманската...
Ха! Казали им го на "дупетата"!Тъпи херцози ,нослета и тревопушляци!Първоначално написано от bboy_bunker
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
treva,kale,amfetamin i benz![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
аз съм на кока-коладоре де хахаха само тревица за ся и не ща и по силно нещо
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Em
TReva i samo Treva Dori si q otglejdam![]()
![]()
Dokato ima narkotici 6te ni ima i nas...hm..."narkomanite"Първоначално написано от _Becko_
![]()
Nqkoi da copy-paste ot wikipedia ili otkydeto i da definiciq za "narkoman", za da mlyknat nai-nakraq anti-narkomaniteПървоначално написано от _Becko_
моля хората които нямат какво да споделят да не правят повече тъпи и некомпетентни изказвания![]()
Samе shit... different way
аз иам само 1 вапрос ...може да ви сестори много глупав ..но аз ще си питам
Защо алкохола и цигарите са легални, а тревата не ?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
полирания ми и изгладен от ''това-не-са-наркотици'' мозък неможе да осмисли само що се буташ там дето нямаш работаимаме много да споделим, ама полираните ви и изгладени от "това-не-са-наркотици" мозъчета няма да го осмислят...щом толкова държиш да си изказваш мнението си направи някаква anti-тема и си спами там колкото искаш
![]()
е много ясно че както винаги сичко е свързано яко с кинти ...Първоначално написано от exploitedteen
тва ми е ясно кажи, но кажи твоето мнение ... по-вредна ли е тревата ..или просто тва е някъв наложен етикет...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Въпрос на законодателна система...... В България марихуаната е посочена в списък № 1 на Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите. В този списък са изброени вещества, които според българския законодател са забранени за употреба в хуманната и ветеринарната медицина.Първоначално написано от IdiOtKa
Съществуват страни, където притежанието на марихуана в малки количества или дори търговията с нея в малки количества под стриктен контрол на определени за целта места не се преследва, което е довело на практика до декриминализация. Най-свободната в това отношение европейска страна е Холандия. Тази политика се води с цел да се намалят рисковете при употреба и да се отдели пазарът на марихуана от този на други психоактивни вещества с по-голям потенциал за вреда...
колкото до алкохола в някой религии като мюсюлманската той е абсолтно забранен и се смята за по вреден от марихуаната
за цигарите мога да кажа само, че както е тръгнало скоро никаде няма да може да се пуши, някой слънчев ден може би дори ще попаднат сред забранените леки наркотици (какъвто е марихуаната)
нищо лично .. всеки си има право на мнение , но тази тема не е за или против наркотицитеПървоначално написано от _Becko_
![]()
наркоманите рециклирани в инсулинови комплекти![]()
Тва за кока-колата е тъпо, аз на ден пия по 2 литра, ама съм далеч от тва да съм наркоман сеш ли се?
The Spark
Nz kfo sa govorili herata predi i ne me gree...Ideqta e, 4e vseki si znae za sebe si kfo i po kolko vzima...Ne moje prosto za6toto vzima rqdko da e narkoman...Pyk i istinskite narkosi edva li pi6at to4no v teenproblemПървоначално написано от _Becko_
![]()
Ina4e si prav - ne sym narkoman, pu6a joint (po-skoro hap4eta vyrhu neznaini rasteniq, ma samo takyv za 5 lv)...
E, kolata sydyrja mn malko kofein...Ama ako pie6 mn kafe, moje6 da se pristrasti6...Xaxax, kat se zamislq, 4e predi v kolata verno si e imalo kokaПървоначално написано от 5StaR
![]()
По какво можеш да познаеш един наркоман?!
По това,че колкото и да друса било то малко или много .. с джойнт или херца ... винаги отрича че е наркоман!Това е характерна черта за наркосите делват се от обществото и отричат докато не прекалят с черпака!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Не мисля, че ако си пробвал или употребяваш в месеца веднъж примерно вече си наркоман. Обаче от такава употреба "от време на време" много лесно можеш да станеш. Абе то си има няква граница всичко.
По темата: трева и амфетамин (само веднъж) и тва не ме прави наркоманка щото прото не ме привличат тия неща!
Can't touch the bottom in too deep...
ем трева само. И има една граница( на удоволствието и зависимостта), коqто не трqбва да прекрачваме.Ей breezy така си е ние си знаем
![]()
венозно ампули с кофеин от аптеките!
ти сериозно ли ?Първоначално написано от Psychopath*
tova e super tapa tema we kak moje da sa napri takava tema koi s ko sa drusa i koi e po golqm gazar 4e e probval tui i onui kat stanete zavisimi abe to za vashe dobre ai drusaite sa mrete tam tapaci
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ai "gazara" i ti praobvaiПървоначално написано от get_high
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.