- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- наркоманската...
Xaxax zn go, ma samo treilyr sym gledal...Първоначално написано от Lunatic-
Btw sq se setih - 6to ti vikat Go6o Samosvala![]()
тая тема мн назад остана
Samе shit... different way
Викат ми Гошо ФеноменаПървоначално написано от run
![]()
ne s1m ot shibanite narkomancheta koito vseki den sa kato m1rshi .. !! drysam se samo po-kyponi diskoteki i rojdeni dni .. !!
Siropcheta, bonbonki, amfeti, treva.. nai vajnite neshta .. coca-cola, cigari, alkohol ... no ot vs nai mi dopada Mary Jane .. !!amfetite ne sa za prepor1chvane .. kolkoto ti e got .. tolkova i ti se s1sipva moz1ka .. exa si e ex!! siropa e p1len bokluk NIKOI DA NE GO PIE
![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
prochetoh vs kfo sa pisali do sq ... ima nekfi zadr1steni deto izobshto si nqmat i na ideq kfo oznachava narkoman, trevoman, herc .. i t.n .. get_high & Lunatic- vi go kazaha mng pravilno .. ako nqma kfo da kajete .. ne pishete .. !Po po-razlichen nachin kazvam ti :Ne me ebe!!!
"Govorish mnogo, karash me da se smeq na vas! Golemi ribi, golqma rabota ste bili. Golemiq e golqm zashtoto si m1lchi!! Po po-razlichen nachin kazvam ti :Ne me ebe!!! Shtom mislish che da govorish za teb e po-dobre ........."
Nikoi nezashtitavam, prosto ot dosta vreme s1m v toq jivot!! i znam kakfo e da jiveesh na ulicata, znam kakvo e da nqmash kinti .. znam kakvo e da padash po st1lbichkata nadolo i nadolo .. znam kakvi za sdelkite na d1noto i na v1rha .. !!
neiskam nekfi shibani ligli i "VIP"-cheta da se vr1t nosovete tam kadeto ne im e rabota i nishto ne razbirat .. !!
"както казах раждаме се да живееме,не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме."
oo da i sega 90% ot horata v1v foruma /koito za "VIP" nadyFki i fesh1ncheta/ she si pomislqt, che se hvalqq, che znam vsichko ... mi ne e taka we.. jiveite si izmisleniq rozov jivot.. i dano da vidite nqkoi den kakvo e.. i koito i da e bilo ot foryma se e drysal tfa si e za nego si ne za shibanata ligla s nik ot sorta " VIP_sladka_Ligla {} " i kartinka na EMO .. !! i se misli za nai-nai v1v foryma.. vsichki tyka sme ednakvi ..
ave kfo obqsnqvam na maminite dechica ..
Razbirash liiii ne me int. tova Po-dobre napysni gad ebi se v g1za ..... Eto me otnovo s1s masyra v1v r1ka....Marihyanna, obicham te sk1pa, zelena dama bez teb nemoga sk1pa!!
Prosto slyshaite KingSize !!!
Леле,чак изпадна в нервна криза.
Прочетох писанието/въпреки странната азбука и маниер на изразяване/ и не разбирам какво те мъчи-чувства,усещания,мисли?
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
xax .. izvinqvam se che pisha stranno .. !!! prosto iskah da kaja che ima hora koito neznaqt k1de im e mqstoto... i si mislqt che kato sa procheli v net-a 2 reda za trevata, za kokata, amfetite i t.n znaqt absolutno vs.. kak v1rvqt zdelkite.. kade moesh si kypish .. kak se sviva .. kak si praish rylche.. abe izobshto vs ... i za teq deto se drysat[me] che go pravim za nas si ... ne za nqkoi dr ..
Mi slyshai na KingSize - Ostavam sebe si , Ne mojesh da me vidish, puf-paf & Kraq na igrata
V teq 4 pesni ima mng smis1l .. mng ... nishty ne gybite ako si gi isteglite i gi slyshate
Аха.
Видя ли,че можеш за се изкажеш и без излишни неща.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Пия кафе.И кока - кола употребявам много рядко.Но няма да се обаждам много по темата тъй като съм некомпетентна.....но ми писна да чета някакви коментари от тъпи лигли,с никове тип"Готина кучка","Ела ме чукай","Мацка","Имам кинти".....да дават много акъл,без да знаят.Като си имате пари и сте курви,хубаво....
Като не разбираме нека не се правим на много умни.Познавала съм наркомани,но и те са хора и също така много свестни.От всеки човек можем да научим нещо!
Половината от това,което прочетох тук схождаше на:"Шибани наркомани","Мрете бе","Нищо не заслужавате"....не знаете какво е да си на ръба,да си давате последните пари за доза,да се чувствате като боклук или нежелан,да се чувствате мразен!Поне така са ми разказвали.....
Всеки има някаква причина,та да почне - едни - тежко детство, побоища, скандали,малтретиране,бедн отия.Други - от много пари,които се чудят какво да ги правят.........
И Вие половината тук и аз не знаем....тъй че нека сме безгласни!Това е всичко.
Най - добри благопожелания!
ooo az sam golem narkoman.. cigari,kafe,koka-kola,alkohol,naargile i nai 4esto po internet se nadrusvam mn zdravo![]()
ahahah
Само трева, нищо друго. Никога не бих опитал нещо друго!
И цигари да пушиш, и бира да пиеш, си като наркоман. Взимаш нещо вредно и опасно, пристрастяващо може би, с цел да си направиш кефа(като махнем тия дето за гъзария го правят). Стига да не прекали човек, наркотиците са приятни и полезни, много от тях съм опитвал, но само цигарите не мога да спра, просто щото са много евтини и винаги има цигари наоколо![]()
абсолютно бате...Първоначално написано от get_high
нема такъв филм![]()
Oфф много сте прости честно казано . Nailana го каза много точно - като сте некомпетентни по темата не се обаждайте , още по-малко да давате определения на хората какви са ! Тука не говориме за пристрастени , а кой какво е опитвал , на кой какво му е харесало , дали някой взима по-често и какво .Едва ли наркоманите (хората , които наистина са пристрастени) пишат по форуми с какво се друсат. Кои сте вие , че да съдите хора , които не познавате ?!?! Някакви комплексирани дришлиовци с много задръжки , пикли , които се мислят за най-големите к*рви и така нататъка . Като не ви изнася не пишете в тая тема ...
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
dame that's coolПървоначално написано от exploitedteen
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Трева съм употребявал,употребявам и не мисля да спирам!
Попринцип съм против такива неща...но
1 път ми дадоха пликче + тубичка кале....![]()
амфети
poppers
към кофеина съм пристрастена
алкохол
I'd rather be a skinny bitch than s chubby sweetheart.
Трева, амфети, попърс... тва е май.
oo toq tema vazkrasna![]()
![]()
![]()
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy