- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Nokia 5300...Клипове
Ако някой знае някаква програма за клипове.така че да могат да се гледат и то този телефон моля нека сподели….![]()
......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......
За какво точно се интересуваш програма за джиесема да се инсталира в телефона и да гледаш клипове например от ютуб или за компа и обясни по подробно зот какво се нуждаеш.
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
ne, iskam klipovete ot kompa,taka da gi napravq,4e kato gi ka4a na telefona sa6to da se gledat...mn spe6no mi trqbva..Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......
пиши ми на скайпа имам го в описание и ще ти пратя програма-че не мога пускам линкове
щот съм нов
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
който желае да пише на
скайп-SedrikZehrokie име-WHEYZS TEAM
който желае да пише на
gotovoПървоначално написано от dreme_mi_kopelle
Sedrik_zehrokie -malko obarkah skaypa sorry ima i dolna 4erta
който желае да пише на