.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Nokia 5300...Клипове

Ако някой знае някаква програма за клипове.така че да могат да се гледат и то този телефон моля нека сподели….
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

За какво точно се интересуваш програма за джиесема да се инсталира в телефона и да гледаш клипове например от ютуб или за компа и обясни по подробно зот какво се нуждаеш.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Цитирай Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
    За какво точно се интересуваш програма за джиесема да се инсталира в телефона и да гледаш клипове например от ютуб или за компа и обясни по подробно зот какво се нуждаеш.
    ne, iskam klipovete ot kompa,taka da gi napravq,4e kato gi ka4a na telefona sa6to da se gledat...mn spe6no mi trqbva..
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

пиши ми на скайпа имам го в описание и ще ти пратя програма-че не мога пускам линкове
    щот съм нов
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    който желае да пише на

скайп-SedrikZehrokie име-WHEYZS TEAM
    който желае да пише на

Цитирай Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
    пиши ми на скайпа имам го в описание и ще ти пратя програма-че не мога пускам линкове
    щот съм нов
    gotovo

Sedrik_zehrokie -malko obarkah skaypa sorry ima i dolna 4erta
    който желае да пише на

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си