- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
da vi obqsna moq problem,predi okolo mesec pravih sex bez prezervativ prosto taka se slu4i,toi me overi 4e me pazi,sled 3,4 dni sled sexa mi doide a sega mi zakysnqva s edin den,vyzmojno li e da sam bremenna mn se pritesnqvam,pls kajete mi nehsti4ko za aborta
Кой каквото си направи си е за главата му
Съжалявам, че трябва точно аз да ти го напиша, но ти си бременна. Също така ти нямаш 18 и не можеш да направиш аборт, но памперсите струват по 300 кинта(на месец). Съветвам те веднага да кажеш на баща си, че си бременна и кой е бащата. Той ще знае какво трябва да се направи.
имаме си генеколог...
извинявай колко е курса на долара?
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
За да бъда напълно искрен ще ти кажа, че той върви различно. През 1997 чукна ~3 кинта. В момента е 1.3787, но очаквам да 2 седмици да скочи на 2.1908! Бих те посъветвал да купувашПървоначално написано от firesnow
![]()
аз се занимаам с петрол....Първоначално написано от Tazadar
туй не е доходно![]()
Или на мен нещо ми има или на вас нещо ви има ?!![]()
Та за темата отиди на лекар или най-елементарното купи си тест за бременност, а за аборт сега не питай преди да знаеш какво е станало. Като цяло мъжете знаят какво правят, но не знам с колко годишно, момче преполагам, си спала ... Успех![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
1Първоначално написано от Lady_B_
хахахах Ок и сега какво на лекар да ходя освен ...Първоначално написано от firesnow
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
мидитирайПървоначално написано от Lady_B_
Пише се с "е" ама няма значкаПървоначално написано от firesnow
Ми добре мерси за съвета хихихи ще пробвам :P
говоря мекоПървоначално написано от Lady_B_
Извинявам сеПървоначално написано от firesnow
А и това че говориш меко не би трябвало да значи че пишеш меко
Както и да е :P Аз викам да млъкнем, че малко вече не ми е неудобно в подобна тема да си говорим щуротии
![]()
Лапаш паца се пиши както току що написахПървоначално написано от Lady_B_
нищо лично
![]()
не се притесняай то и без друго освен спам друго тука не виждамПървоначално написано от Lady_B_
mi ne si premena mila spokoino!kupi si test za da si spokoina!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ако бе6е про4ела долните теми преди да пусне6 6те6 да знае6.Пак кьм темата ние да не сме ясновидциПървоначално написано от kripsi
![]()
:P
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
Ако беше поне малко сексуално грамотна щеше да знаеш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
kato pravite sex na po 10 godini hvanete pone se obrazovaite i ne zadavaite tupi vuprosi!Makar 4e tozi ne e nai-tupiq i po-malumni sum vijdala tuk, ot sorta na "toi mi se izprazni v pupa, 6te zabremeneq li?" i vsqkvi takiva dokazatelstva za absoliutna lipsa na mislovna deinost!
Are sprete se!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
пф един ден не е проблем на мен по 2 седмици ми е закаснявало и несам бременнаПървоначално написано от kripsi
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Еми нали след секса ти е дошло![]()
Би трябвало да не си бременна щом вече ти е дошло ..
![]()
Аз ли немога да разбера или просто е написано за да има каво да прави момичето
![]()
![]()
eee kvo se tormozish tolkova? pravila si seks, toi ne e svyrshil v teb i izobshto ne e svyrshval i ti vednaga ABORT! e moje li sq takiva glupavi vyprosi???
Първо си купи тест ,ако е положителен лошо,но за да си сигурна че теста не лъже можеш да отидеш и на гинеколог,ако и той потвърди че си бременна ,работата става дебела(мирише ми на много разярен татко ,пребит приятел и малка пуберка с дете) . Ако все пак си си наред и не си бременна нека случката ти послужи за урок и вече винаги да ползваш предпазни средства.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Значи като за начало щом ти е дошло ме съмнява да си бременна.Първоначално написано от kripsi
Аборт можеш да направиш и без да имаш 18 години просто трябва да има родител с теб.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?