- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сперма в устата
обичате ли да ви се празнят в устата
На мен ми харесва![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
да, много
Хах, 4овек..
Да, оби4ам![]()
![]()
Робинята на Quench
мне особено...
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Ми ... да помисля ... момент ... много ясно че НЕ !
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Все ми е едно къде ще свърша след като секса е бил страхотен.![]()
Незнам ...никога не съм го изпитвала тва ,ама ми се струва гнусно...![]()
+1Първоначално написано от kifla
![]()
4ak da obi4am ne no pove4eto mom4eta se kefqt na tova pravila sam go samo zarad biv6oto mi gadjeПървоначално написано от gurlivia
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
kak mi se iska da go napravq tova na nekoq
Е чак пък гадно ...Според мен няма нищо лошо в това, стига и двамата партнъори да го искат. :P
BсИчkO Ce BPъЩа...
Да,многоооооооо![]()
Ако питате мен на момичетата няма защо да им е гадно имайки в предвид това, че знаят че доставят много по-голямо удоволствие на половинката си, но това си е само мое мнение не съм си опитвал спермата нито на някой друг![]()
Oooooooooo mn e razli4no, ako go zadurji v ustata si dokato svur6va6 i suvsem leko go gogali s ezik, 6te poludee6 ot kef, pone 20 min sled tova nqma da moje6 da si kaje6 imetoПървоначално написано от Чичко_Полицай
6te ti haresa![]()
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Видя че му разбираш, евалаПървоначално написано от key_of_hell
![]()