- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам тайна връзка с момиче от ромски произход (сериозно е)
Държа да ти разкажа какво почувствах като прочетох заглавието. Помислих си, че пак някой изменник предава България, ценностите си, моратлъ в името на едноедничко нещо...псевдо любовта.
След като прочетох всичко, наистина много се учудвам за себе си.... но искам да ти кажа, че ако наистина изпитваш нещо към нея - бъдете заедно и бъдете щастливи. Наистина ще се радвам, ако е така за в бъдеще.
Аз лично съм националистка (смятам го за част от патриотизма), но приемам напълно любовта ти към нея.
алооооняква дискриминация ли кво
..ти си влюбен ..не спираш да мислиш за нея искаш да си с нея...иии тва че е от ромски произход ще ти попречи ли ..не мисля действай няма какво да чакаш
+1Първоначално написано от Diablue{F}
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Само не си раждайте деца.
Подкрепям. Кой знае какви изродчета ще се родят...Първоначално написано от w0sh
6tom durji6 na neq i tq na teb-nqma smisul da kriete vruskata si!ni6to ne moje da spre lubovta ako e sitinska!to4no prez tova mojebi tr da minete za da razberete 4e naistina si e stryvalo sled tova!mnogooo lubofff![]()
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
аз мисля,че сте много сладка двойка...![]()
someone else...
Точно!Първоначално написано от AnChItOoOo
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
пуууу, че са се свършили Българките че да хлътнеш по циганка !!!!!![]()
Какъвто цвят на кожата да има то е човек..ако ще с китайка да ходиш само цвета ви различава..човека е такъв какъвто е.Всички сме еднакви.Щом любовта гори..то искрите на надеждата и скромноста ще ви водят за пътя напред..Късмет и много обич да гори..светлината на надеждата да ви напъства в живота занапред..щастие и хармония да има..две влюбени души сърцата си да обединят... Късмет!
God Bless the two souls.God bless love and prosperity. Jah may watch upon the two souls and protect them!!
Превод: Боже благослови тези две души.Боже благослови любовта и благоденствието. Джа да наблюдава над тези две души и да ги предпазва!!!
Успех и умната.
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Ако е такава, каквато я описваш, бъди си с нея. Не караш някой друг да я прегръща и целува, че да им пречи този факт.
На мой познат майка му е циганка, ама и за двамата никога няма да кажеш какъв им е произхода - съвсем нормални хора, никога от никого не са крали, работят си... макар аз самата да имам доза предрасъдъци и расизъм има цигани и цигани.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
1-во обиден съм ти....Тя струва повече от нас взети заедно...Първоначално написано от porschecayenne
Ти откъде знаеш аз какъв съм,и колко пари имам в джоба....![]()
Така ся сериозно ами виж ти така или ианче си се влюбил в нея,така че ние квото и да ти кажем ти няма да ни послушаш...
Само че ще ти кажа да си внимателен защото с ромите шега не бива...Тоя найстина може да ти направи нещо,ако накараш сестричката м уда страда....
Мисли с акъла си !
Веднъж и ти да кажеш нещо смислено :P. Така е - момчето не е на 15, ако връзката прерастне в нещо по-сериозно /брак/, вече ще бъдат засегнати невинни хора. Едва ли ще му бъде приятно децата му да бъдат наричани "ромчета" и българчетата да странят от тях /все още българите в по-голямата си част са расисти/.Първоначално написано от w0sh
такива като теб....Първоначално написано от h4x0r
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
6tom se obi4ate i kazva6 4e ne e nqkoq nevazpitana ciganka nqma lo6o stiga na teb da ti haresva ako se 4uvstva6 ok prodaljavaite ako se strahuva6 ot odobrenieto na roditelite si kakto spomena po ok nedei 6te si po 6tastliv ako q ostavi6 za6toto vinagi 6te se samnqva6
Lof YAaA..!
Не си падам по цигани,но тя щом не е като повечето,защо не?Има много готини хорица.Не крийте връзката си.В началото може да са скептично настроени,но най-вероятно ще си променят мнението.А до това,че брат й ти е казал,че ще те убие ако й направиш нещо е нормално.Просто той я обича и иска тя да е щастлива.Много успехи ви желая![]()
хм и според мен няма нищо лошо..щом се обичате..тва с расизма наистина е мн гадно.. ;]
Ае какъв ти е проблема,бъдете щастливи и не мислете(по-точно ти) за мнението на другите![]()
Боже, ядосвам се като Ви чета мнениятаПреди всичко всичко сме хора и всеки е на тоя Свят с някаква мисия... вижте сега, има българи, които са добри, красиви и т.н... Ок, така е, има ги за радост
)) Но вижте, циганите също са хора, може да са по-тъмни, но това не ги прави животни или нещо такова...
Това, че в България всеки 2ри циганин рови из кофите, псува, краде и т.н, НЕ означава че всички са така (: Всеки е такъв, какъвто го направят околните... Изглежда това момиче има добро възпитание и е много по-свястна от други, българки например
)) Не знам защо и от къде се е навъдила тая омраза към различните... жалко е просто! Да, имала съм и проблеми с хора от ромски произход, но все пак не ги слагам под общ знаменател... Такива са се родили, такива ще си изживеят живота!!!
еlsy![]()
да еПървоначално написано от красивата_милейди
![]()