.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    pz city

Адската дилема

Здравейте на вскички.Определено пред мен стой голям проблем.Доста време се запознах със страхотно момиче.Веднага реших че трябва да я имам.Спрятелихме се,излизахме с една компания.Реших че е дошъл подходящия момент да й разкрия чувствата си,но уви ударих на камък явно тя не искаше да имаме нищо по-сериозно с мен и се измъкна с вечното извинение "искам да сме само приятели".Но сега година по-късно колелото на съдбата се завъртя, така че момичето иска да е смен.Найстина аз ставам и си лягам с мисълта за нея.Направо ми е завъртяла главата.Проблема е че съм човек с принципи и се бях зарекъл каквото и да става няма да позволя да ми се качи на главата.Ето сега дойде този момент и незнам какво да правя.Да се съберем с нея или да наруша принципите си.Дайте ми съвет моля

Град
    София
    Еми аз само мога да кажа, че също съм човек с принципи ! И да случвало се да ги нарушавам и в резултат винаги съм съжалявала ! ... изводите са за теб и успех
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Какъв е проблема?Действай.Щом още я харесваш и тя вече те харесва няма по хубаво от това.По добре късно отколкото никога.Дай и шанс и се опитай да и имаш доверие без да се вкарваш в някакви филми.Ако усетиш че те врътка вече сам реши какво да правиш.Но щом така са се стекли обстоятелствата,давай.За да не се питаш някога,когато вече е твърде късно какво е можело да се случи.Успех.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Какъв е проблема?Действай.Щом още я харесваш и тя вече те харесва няма по хубаво от това.По добре късно отколкото никога.Дай и шанс и се опитай да и имаш доверие без да се вкарваш в някакви филми.Ако усетиш че те врътка вече сам реши какво да правиш.Но щом така са се стекли обстоятелствата,давай.За да не се питаш някога,когато вече е твърде късно какво е можело да се случи.Успех.
    +1 напълно съм съгласна .... правилата и принципите са създадени за да се нарушават .... желая ти успех!после пиши какво е станало
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Sofia
    ХМ много познато ,преди време и аз бях в същата ситуация,и аз съм човек с принципи,и естествено ги последвах,както правя винаги,но в онзи случай сгреших,не трябваше да го правя.Направих се на безразлична ,сякаш щеше да е голямо унижение да си призная,че още ме интересува,а всъщност изобщо не е.По-добре последвай чувствата си и си ги изживей,преглътни това,че до преди време не ти е обръщала внимание.Щом още я харесваш действай,иначе ще продължаваш да ставаш и лягаш с мисълта за нея,питайки се какво можеше да стане.Аз лично и до сега съжалявам за избора си.
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не се отказвай от нещо което искаш.. в случая - нея. Наясно съм че си бил наранен когато ти е отхвърлила чуствата, но помисли че на нея може да и дошло като гръм от ясно небе и може би тогава не е осъзнала какво иска. Поговори си с нея. Излезте. Понякога е хубаво да нарушиш правилата за нещо хубаво
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Re: Адската дилема

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    Проблема е че съм човек с принципи и се бях зарекъл каквото и да става няма да позволя да ми се качи на главата.
    „Качването“ на главата става далеч по-потайно и прикрито. Тръгни с нея и едва тогава почни да се притесняваш дали ти вади душата с памук и те работи.
    Може да си е сменила мнението поради много причини. Щом сте в една компания може да те е опознала по-добре едва сега и да е видяла в тебе нещо повече, отколкото преди година. Може да е изживявала предишна връзка и едва сега да е готова за нова. Може (ако по онова време е имала гадже) да не е била сигурна дали ти си подходящ да скъса със стария и да тръгне с тебе. Може да е притеснителна и това излияние на емоции да я е стренало.
    Има много варианти, избери си любимия и не й връзвай кусур – жените не знаят какво искат.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Град
    pz city
    Сега ще добавя и малко допълнителна информация за да предобиете по-добра представа за това което ми се върти в главата.Седмица след като мацката така дилекатно ме разкара започна връзка с един от най-добрите ми приятели и вече бивш съучиник(вече завършихме )Явно не е имала проблем с него.Аз разбрах за връзката им като ги засякох в дискотеката.Даже те се стаписаха като ме видяха,но аз нищо не казах и си отидох.След това в училище се скарахме с приятеля ми и даже стигнахме до бой,защото той много добре знаеше какво изпитвам към момичето,но нищо не ми каза.Чуда се дали мацката просто не ни върти и да ни се подиграва зад гърба.И дали внезапната й промяна в мнението има нещо общо с факта че скоро си купих кола с доста готин вид и определено е по-различно,а до вчера бях един обикновен пешеходец.И все още се двуомя какво да правя.Като се има впредвид,че вероятно ще стана студент във Варна или София,а момичето ще остане в нашия град доста далече от столицата или Варна.Дали тази връзка не е обрачена още преди да е започнала?!?

Голям фен Аватара на Remini

....

Остани верен на ПРИНЦИПИТЕ си !
    Един мъж трябва да си остане мъж.Не позволявай жена да те прави на глупак!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Продължавай да се вкарваш във филми и накрая ще свършиш като мен.Една година надежди,рязане и след още половин година:Бай бай,довиждане,до нови срещи.Само защото исках аз да съм отгоре и да не ме върти на пръстта си както дочувах от тук там.Накрая взех че се и влюбих и след това бях наранен.Така че или действай или още от сега се отказвай,защото ще дойде момент,когато съзнанието ти ще се претрупа с въпроси и няма да можеш да мислиш трезво.

Добре... според мен- зарежи миналото. Ти искаш да си с нея.. тя иска да е с теб... какво повече?!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Остани верен на ПРИНЦИПИТЕ си !
    Един мъж трябва да си остане мъж.Не позволявай жена да те прави на глупак!
    Въпреки, че не съм мъж(слава Богу :P ) и аз мисля, че трябва да държиш на принципите си!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Първоначално, като прочетох първия ти пост щях да кажа, че и аз съм човек с принципи и страшно много държа на тях и винаги съм си ги спазвал, независимо какво е ставало... Правил съм само няколко изключения и то по една и съща причина... Причината е момичето, което обичам! И чесно казано, не съжалявам! Мисля, че само това би било единственото условие човек да направи изключение от принципите си... За това щях да те посъветвам да престъпиш принципа и да бъдеш с момичето, което харесваш. Обаче сега след като прочетох и допълнителната информация, бих казал, че има нещо гнило... Някак си не ми допаднаха действията на момичето и на твоя приятел... Това, което е станало не говори много добре и за двамата... Но пък не можем да сме сигурни и може пък тя да го е харесвала него тогава, обаче след като е била с него, да е разбрала, че не се връзват и да се е отказала от него и след това да е видяла нещо повече в теб... Никой не може да разбере със сигурност какви са причините за всички събития, които са се случили около теб... Аз лично бих те посъветвал да бъдеш с нея (все пак това е нещо, което ти си искал и все още искаш), за да не съжаляваш след време и да се чудиш какво би било ако... Обаче на първо време имай едно голямо на ум... Мисля, че много лесно ще разбереш дали иска да е с теб заради колата или заради теб самия... След като се съберете, като излизате първите пъти излизайте навсякъде с колата... Дори настоявай, ако тя не иска... След няколко излизания започни да излизате без колата... Измисли си някакви причини от сорта на това, че не ти се излиза с колата или не ти се харчат пари за гориво или пък, че мислиш, че прекалявате да излизате само с колата... Не дей да казваш, че не излизате с колата заради проблем (примерно нещо се е счупило) или нещо такова, защото причината трябва да е свързана с това дали ти искаш или не да излизате с колата, а не някакво обстоятелство, което пречи на излизане с колата... Ако тя държи на теб ще се съобрази с твоето мнение... Това ще значи, че е с теб заради самия теб... Много лесно ще си проличи, ако тя не е доволна от това, че не излизате с колата... Тогава всичко е ясно, ти ще разбереш що за човек е, но поне ще си опитал и няма да съжаляваш по-късно... Много добър вариант е да откажеш да излезете с колата, когато отивате някъде, където има нейни приятелки или приятели... Надавям се разбираш какво имам предвид... Може и ти да измислиш някакъв друг метод да разбереш дали иска да е с теб заради колата... Моят съвет е да пробваш - от една страна може да разбереш, че тя не е цвете за мирисане и така няма да се чудиш за в бъдеще какво би станало, а пък и ще ти мине болката, която предполагам все още малко ти тежи от това, което тя е направила преди с твойте чувства; от друга страна може пък наистина да иска да е с теб, защото е видяла нещо добро в теб (не колата, разбира се) и тогава може да имаш една хубава връзка... А проблема с разстоянието не мисля, че трябва да те тревожи - ако наистина държите един на друг, няма да имате проблем! Много хора поддържат такива връзки и то успешно... Пожелавам ти успех!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си