- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Адската дилема
Здравейте на вскички.Определено пред мен стой голям проблем.Доста време се запознах със страхотно момиче.Веднага реших че трябва да я имам.Спрятелихме се,излизахме с една компания.Реших че е дошъл подходящия момент да й разкрия чувствата си,но уви ударих на камък явно тя не искаше да имаме нищо по-сериозно с мен и се измъкна с вечното извинение "искам да сме само приятели".Но сега година по-късно колелото на съдбата се завъртя, така че момичето иска да е смен.Найстина аз ставам и си лягам с мисълта за нея.Направо ми е завъртяла главата.Проблема е че съм човек с принципи и се бях зарекъл каквото и да става няма да позволя да ми се качи на главата.Ето сега дойде този момент и незнам какво да правя.Да се съберем с нея или да наруша принципите си.Дайте ми съвет моля
Еми аз само мога да кажа, че също съм човек с принципи ! И да случвало се да ги нарушавам и в резултат винаги съм съжалявала ! ... изводите са за теб и успех![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Какъв е проблема?Действай.Щом още я харесваш и тя вече те харесва няма по хубаво от това.По добре късно отколкото никога.Дай и шанс и се опитай да и имаш доверие без да се вкарваш в някакви филми.Ако усетиш че те врътка вече сам реши какво да правиш.Но щом така са се стекли обстоятелствата,давай.За да не се питаш някога,когато вече е твърде късно какво е можело да се случи.Успех.
+1 напълно съм съгласна .... правилата и принципите са създадени за да се нарушават ....Първоначално написано от Niakoitam
желая ти успех!после пиши какво е станало
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
ХМ много познато ,преди време и аз бях в същата ситуация,и аз съм човек с принципи,и естествено ги последвах,както правя винаги,но в онзи случай сгреших,не трябваше да го правя.Направих се на безразлична ,сякаш щеше да е голямо унижение да си призная,че още ме интересува,а всъщност изобщо не е.По-добре последвай чувствата си и си ги изживей,преглътни това,че до преди време не ти е обръщала внимание.Щом още я харесваш действай,иначе ще продължаваш да ставаш и лягаш с мисълта за нея,питайки се какво можеше да стане.Аз лично и до сега съжалявам за избора си.![]()
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Не се отказвай от нещо което искаш.. в случая - нея. Наясно съм че си бил наранен когато ти е отхвърлила чуствата, но помисли че на нея може да и дошло като гръм от ясно небе и може би тогава не е осъзнала какво иска. Поговори си с нея. Излезте. Понякога е хубаво да нарушиш правилата за нещо хубаво![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
„Качването“ на главата става далеч по-потайно и прикрито. Тръгни с нея и едва тогава почни да се притесняваш дали ти вади душата с памук и те работи.Първоначално написано от PePeLePew
Може да си е сменила мнението поради много причини. Щом сте в една компания може да те е опознала по-добре едва сега и да е видяла в тебе нещо повече, отколкото преди година. Може да е изживявала предишна връзка и едва сега да е готова за нова. Може (ако по онова време е имала гадже) да не е била сигурна дали ти си подходящ да скъса със стария и да тръгне с тебе. Може да е притеснителна и това излияние на емоции да я е стренало.
Има много варианти, избери си любимия и не й връзвай кусур – жените не знаят какво искат.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Сега ще добавя и малко допълнителна информация за да предобиете по-добра представа за това което ми се върти в главата.Седмица след като мацката така дилекатно ме разкара започна връзка с един от най-добрите ми приятели и вече бивш съучиник(вече завършихме![]()
)Явно не е имала проблем с него.Аз разбрах за връзката им като ги засякох в дискотеката.Даже те се стаписаха като ме видяха,но аз нищо не казах и си отидох.След това в училище се скарахме с приятеля ми и даже стигнахме до бой,защото той много добре знаеше какво изпитвам към момичето,но нищо не ми каза.Чуда се дали мацката просто не ни върти и да ни се подиграва зад гърба.И дали внезапната й промяна в мнението има нещо общо с факта че скоро си купих кола с доста готин вид и определено е по-различно,а до вчера бях един обикновен пешеходец.И все още се двуомя какво да правя.Като се има впредвид,че вероятно ще стана студент във Варна или София,а момичето ще остане в нашия град доста далече от столицата или Варна.Дали тази връзка не е обрачена още преди да е започнала?!?
Остани верен на ПРИНЦИПИТЕ си !
Един мъж трябва да си остане мъж.Не позволявай жена да те прави на глупак!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Продължавай да се вкарваш във филми и накрая ще свършиш като мен.Една година надежди,рязане и след още половин година:Бай бай,довиждане,до нови срещи.Само защото исках аз да съм отгоре и да не ме върти на пръстта си както дочувах от тук там.Накрая взех че се и влюбих и след това бях наранен.Така че или действай или още от сега се отказвай,защото ще дойде момент,когато съзнанието ти ще се претрупа с въпроси и няма да можеш да мислиш трезво.
Въпреки, че не съм мъж(слава Богу :P ) и аз мисля, че трябва да държиш на принципите си!Първоначално написано от Remini
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Първоначално, като прочетох първия ти пост щях да кажа, че и аз съм човек с принципи и страшно много държа на тях и винаги съм си ги спазвал, независимо какво е ставало... Правил съм само няколко изключения и то по една и съща причина... Причината е момичето, което обичам! И чесно казано, не съжалявам! Мисля, че само това би било единственото условие човек да направи изключение от принципите си... За това щях да те посъветвам да престъпиш принципа и да бъдеш с момичето, което харесваш. Обаче сега след като прочетох и допълнителната информация, бих казал, че има нещо гнило... Някак си не ми допаднаха действията на момичето и на твоя приятел... Това, което е станало не говори много добре и за двамата... Но пък не можем да сме сигурни и може пък тя да го е харесвала него тогава, обаче след като е била с него, да е разбрала, че не се връзват и да се е отказала от него и след това да е видяла нещо повече в теб... Никой не може да разбере със сигурност какви са причините за всички събития, които са се случили около теб... Аз лично бих те посъветвал да бъдеш с нея (все пак това е нещо, което ти си искал и все още искаш), за да не съжаляваш след време и да се чудиш какво би било ако... Обаче на първо време имай едно голямо на ум... Мисля, че много лесно ще разбереш дали иска да е с теб заради колата или заради теб самия... След като се съберете, като излизате първите пъти излизайте навсякъде с колата... Дори настоявай, ако тя не иска... След няколко излизания започни да излизате без колата... Измисли си някакви причини от сорта на това, че не ти се излиза с колата или не ти се харчат пари за гориво или пък, че мислиш, че прекалявате да излизате само с колата... Не дей да казваш, че не излизате с колата заради проблем (примерно нещо се е счупило) или нещо такова, защото причината трябва да е свързана с това дали ти искаш или не да излизате с колата, а не някакво обстоятелство, което пречи на излизане с колата... Ако тя държи на теб ще се съобрази с твоето мнение... Това ще значи, че е с теб заради самия теб... Много лесно ще си проличи, ако тя не е доволна от това, че не излизате с колата... Тогава всичко е ясно, ти ще разбереш що за човек е, но поне ще си опитал и няма да съжаляваш по-късно... Много добър вариант е да откажеш да излезете с колата, когато отивате някъде, където има нейни приятелки или приятели... Надавям се разбираш какво имам предвид... Може и ти да измислиш някакъв друг метод да разбереш дали иска да е с теб заради колата... Моят съвет е да пробваш - от една страна може да разбереш, че тя не е цвете за мирисане и така няма да се чудиш за в бъдеще какво би станало, а пък и ще ти мине болката, която предполагам все още малко ти тежи от това, което тя е направила преди с твойте чувства; от друга страна може пък наистина да иска да е с теб, защото е видяла нещо добро в теб (не колата, разбира се) и тогава може да имаш една хубава връзка... А проблема с разстоянието не мисля, че трябва да те тревожи - ако наистина държите един на друг, няма да имате проблем! Много хора поддържат такива връзки и то успешно... Пожелавам ти успех!!!