- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колега
почнах работа отскоро в едно заведение и в неделя се запознах с втория барман бяхме заедно на работа и вчера бяхме втора смяна и днес исках да съм втора заради него
още от началото ми хареса много аз мн бързо се влюбвам вчера даже се разплаках по едно време на работата зарди него
Иначе с него сме в добри отношения имаме общи познати и приятели,говорим си особено като няма работа
много ми харесва като го видя и цялата сиая
какво трябва да правя не икам да го изгубя като приятел но искам и нещо повече
как да разбера дали и той ме харесва
еми питай го![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Изчакай малко! Верно е, че за да се влюбиш не трябва много време, но определено за да го опознаеш -да. Все пак в неделя сте се запознали, а днес е сряда. Не мислиш ли че малко бързаш?
Знаеш ли изобщо дали си има приятелка или не? Какво харесва да прави? Какъв характер е изобщо... Опознай го и нещата сами ще си дойдат на мястото![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Еми прекарвай повечко време с него,говорете си.Абе поопоэнайте се повечко.например някой път,когато не сте втора смяна,го покани да отидете в някое клубче,или на раэходка,на кафе,абе някъде.Ще си поговорите,ще се поэабавлявате и ако и той има нещо към теб,ще усетиш.А ако смяташ,че и ти не си му беэраэлична,направо говори с него![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
оффф влюбена ... за сега е само превличане по-нататък може да стане и нещо повече но не бъркай чувствата
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
не бъркам чувстватаПървоначално написано от mese4ka
много добре знам какво изпитвам
ем щом е така желая ти рано или късно да постигнеш целта си да бъдеш с човека когото обичашПървоначално написано от metal`girl
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
снощи ме попита дали си имам приятел
Покани да го излезете на заведение, което е подходящо за свалка. Ако приеме, значи шанса и той да изпитва нещо повече към тебе е голям. Ако откаже, здраве да е; все пак пробвай 2-3 пъти да го поканиш, може и да се прави на недостъпен или наистина да е зает с нещо друго.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Станете модерни приятели![]()
Колкото и изтъркано да звучи...Не смесвай работата с удоволствието(но в клубче,ресторант или нещо подобно не би се отразило)
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
shtom te e pital dali imash priqtel na4i ima nqkfi namereniq kam teb no vse pak ne pribarzvai
ne izdarjam ve4e iskamda razbere 4e go haresvam
ako mu prata sms kak si lubov moq kvo 6te stane![]()
![]()
![]()
![]()
Запознали сте се в неделя и вече ревеш за него...
Питай го..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Подкрепям![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
pi6i mu es em es 4e go obi4a6
кажи му че го обичаш покажи му го по някакакав начин![]()
Първоначално написано от veesinka
За ква обич говориш бе ?!
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
хм мисля че си по голяма а задаваш въпросите на 12-13 годишните....![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ами излизай с него и се радвай![]()
someone else...