Колко правите?
http://speedtest.10-fast-fingers.com/
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
кво праиш ве бааси
You type 171 characters per minute
You have 28 correct words and
you have 1 wrong words
Да нямаш трета ръка![]()
Нов човек съм
EDIT:
198 points, so you achieved position 385335 of 905104 on the ranking list
You type 287 characters per minute
You have 40 correct words and
you have 5 wrong words
That's more like it.
423 points, so you achieved position 8105 of 904995 on the ranking list
You type 558 characters per minute
You have 100 correct words and
you have 1 wrong words
Поне слагайте и скрийншотове![]()
My Face
Аз винаги мога да си направя скрийншот с много повече точки.
ЧакамПървоначално написано от LGPz-new
![]()
My Face
Имах впредвид да измамя,сеш' се?
Anf3tamin4o извинявай много ама писах шльокавица от типа на "sdgsdgsdg" и естествено думите ми бяха сичките грешни ама пак бяха под 200 а ти почти 300 извинявай ама това е невъзможно и 10 ръце да имаш...
Имам предвид че аз пиша по 40-50 думи в минута
Нов човек съм
Добре де направи ми такъв скрийншот и тогава говори недей само да пишеш глупости пуберче малко става дума за LGPz-new
Snoop Doggy Dogg това че ти пишеш по 40, 50 думи не означава че и аз пиша по толкова
My Face
Радвам се,че си мислиш,че е невъзможно.Просто не ми се занимава.6 букво-цифрения код на цветовете може да се вземе,размерът може да се нацели.
Не ми се занимава.Но ако продължиш да мякаш,ще го направя.
Едит: Признавам,че първо си мислих за редакция с Notepad,но видях,че не може :P
You type 210 characters per minute
You have 36 correct words and
you have 1 wrong words![]()
Абе ти и 40 ръце да имаш с по 20 пръста на всяка пак няма да можеш да напишеш почти 300 вярни думи...Първоначално написано от Anf3tamin4o
Нов човек съм
Първите места са заети от хора като "амфетаминчо", човек такива резултати не може да постигне. /Извинявай, че не спелувам ника ти правилно./ Реални са цифри до 100-120, малко по-нагоре са нечовеци, професиналисти.
Значи съм нечовек И все пак казах като се правите на умни искам да ви видя произведенията на фотошопите да се посмея малко
My Face
Сетих се имаш 20 клавиатури и ти помагат 40 човека налии аааа знам сичко азззПървоначално написано от Anf3tamin4o
.
А аз не че разбирам много на фотошоп но мисля че не е много трудно да се подправи скрийншота само цвета и големината ще е голям зор..
Нов човек съм
Много е късно,аз съм се ядосал на компютърът си...Решавам,че ще разнообразя с малко мотаене в тийнпроблема.Там къкво да видя ... някъф' си "разбирач" ме провокира.Естествено,превъ збуден от бившият празник - 2 уни,аз сядам да защита мнението си.
Стига с БГ инфото.
http://itfiles.hit.bg/idiot.JPG
Преди да напишеш каквото и да е се замисли "Щеше ли да забележиш разликите,ако не знаеше,че е правено".Не съм го правил на Потошоп.Специално си истеглих WPM.
П.П. Боря се с желанието си да те напсувам...
едит: забелязах провописни грешки,но няма да ги редактирам,защото те подчертават умората ми.
Това е супер лесно, аз едно време бях зарибен по една игричка, където трябва да пишеш името на чудовището за да го убиеш, най-лесните чудовища бяха с 3 букви, а по трудните с повече, преди правех по 120 думи в минута, сега само 95 =/, че и 2 грешки накрая, прецапах 2 думички![]()
Ето скрийшот на резултата ми:
http://img210.imageshack.us/img210/1091/58915024wr8.png
Даже и не си направих труда да ти отварям фотошоп![]()
Лапни го т'ва и не занимавай никой с фантазиите си!
Ех и с фотошопа не можете да работите като хората виж само на 2-ката колко разстояние си дал
Охлюви ;]
My Face
Как го направи без Photoshop?Първоначално написано от Yaro