- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да се обръсна ли?
Здравейте аз сам мом4е на 16г и имам не толкова забележим мустак. Но ест започнаха да ме е*ават. Та въпроса ми е да го обръсна ли. Единственото което ме притеснява е че щом започна вече секи ден трябва да се бръсна а аз сам от по марзеливите :P
И ние имахме един в 8 клас дето не се бръснешеВикахме му "девствен мустак" (и аз не знам точно защо)...НО!Това е друга тема
Сега по въпроса - ми да махни гоСмешно е когато видиш някое момче с мустак
Най-вече ако е някой готин
![]()
П.П. Е в крайна сметка сам си решаваш,но това е моят съвет![]()
Абе по добре го махни, че е циганско малко с девствен мустак.
Ама ако не искаш да го махаш всеки ден с бръсначката , може с кола маска - като момичетата които си махат мъхчетата над горната устна.
Spored mene ne,za6toto batko mi taka se obrasna i posle sajalqva6e!![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
махай го смешно е с такова мустаче![]()
...
На 16 години си..мисля, че вече времето е дошло(да не кажа, че бавно и отминава)да се обръснешНай-малкото го направи заради себе си,
заради достойнството сиНе е приятно да те ебават, нали ? А и определено с този девстнет мустак е доста грозничко..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
На един от моя клас му викаха "самотния рибар"![]()
А да разбирам ли ,че те мързи да се поддържаш![]()
Аууу, ето я новата най-страшна обида между градски хора „мързи го да се поддържа“Първоначално написано от pinkdiamonds
![]()
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
brasni se ili ako e samo mustaka,vzemi s lenti4ki probvai ama ne go ostavqi taka![]()
Руса кукличка
Имам двама съученика, които не си го махат и наистина е ужасно грозно и смешно. Щом те бъзикат значи се забелязва, а щом се забелязва значи трябва да го махнеш. Пък и нищо няма да ти стане да се бръснеш всеки ден, все пак това си е нормално мъжко задължение...![]()
Теб те мързи?имаш само един мустак да махнеш..а ние момичетата какво да кажем?ако и нас почне да ни мързи не знам..ами да махни го..на мен лично не ми харесва така но...ако пък ти се харесваш така остави го..но не и защото те мързи!
![]()
Ай обръснахме се! Не моа да се позная сеа
Ай да ми е честито![]()
Бръсни тфа... И аз съм от по мързеливите но един мустак пък дори и брада се бръснат за 5 минути а и докато почне да ти расте че да трябва да го бръснеш всеки ден бая време ще мине. Бръсна се от около година и се бръсна през 4-5 дена...
Da byde6 ili da ne byde6 ... pak tova e vyprosa![]()
est mahni go,6tom te ebavat !
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Особено когато се отнася за момчетаПървоначално написано от Sam Rothstein
По-лошо от това- здраве му кажи
Don't worry, be happy!
Ауе вие не четете ли ?
Ай честито, пък и без това ти е време.Първоначално написано от HahA!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
не е казано, че трябва всеки ден...