.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Ако все пак не си се решил да ти кажа, че лично за мен момчетата, които вече са се оттървали (обръснали) от "девствения мустак" са много по-секси и вече изглеждат по мъжествени ... Ако това не е достатъчно да те обеди и мързела ти е по-голям от всичко ... тогава можеш да станеш ПОП ...

e neee...vii ste varha..dano da e da
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен

Re: Да се обръсна ли?

Цитирай Първоначално написано от HahA!
    Здравейте аз сам мом4е на 16г и имам не толкова забележим мустак . Но ест започнаха да ме е*ават. Та въпроса ми е да го обръсна ли. Единственото което ме притеснява е че щом започна вече секи ден трябва да се бръсна а аз сам от по марзеливите :P
    izbrasni se mn qsno vse nqkoga 6te trqbva i kvo kato si marzeliv i sprqmo higienata li si takav
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Мне, остави го, изчакай го да порасне още малко, а след това си направи две плитчици от него, които да ти стигат до гърдите, а когато и те пораснат малко, отрежи ги с триона на баща си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fuklu
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Да
    kratko i qsno
    +1

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Обръсни се!На 16 си!
    Аз съм на 13 и имам такъв мустак и си го махам с кола маска, защот като пробвам с бръснач седи някво сиво и е мн грозно
    Пич, метросексуалността умря. Отново са на мода косматите мъже, така че минавай с бръснача смело и не се втелясвай.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Мне, остави го, изчакай го да порасне още малко, а след това си направи две плитчици от него, които да ти стигат до гърдите, а когато и те пораснат малко, отрежи ги с триона на баща си.
    Moже да го вземат за ония японски водачи с плитките и коковете. Вече си го представям с кимоно и дръпнати очи,как яде ориз с клечки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си