здравейто!!!!!!Много често чета проблемите на останалите и реших и аз да споделя своя !!!!
Значи не съм дебела дори съм нормална за височината си но имам много комплекси свързани с тялото и искам още да отслабна и дори отслабнах..но започнах по много лош начин да отслабвам ...като повръщам(придизвикано от мен)..Наям се с някаква храна(нездравословна) като сладолед,шоколад,пици,санв чи и такива кадето мн трудно се възприемат от организма и се лепят много и като се наям повръщам Уморих се вече искам да започна здравословен начин на живот,да се храня здравословно, много ме е страх да не се разболея от някаква болест и знам че ако непрестана ще стане и това.. затова Ви моля някои да ми даде примерно меню което да следвам(ако може да включка плодове,зеленчуци и сокове предимно)Искам да се преборя с това..Моля ви помогнете ми..това продължава някаде от 1 и отгоре и вече неиздържам...Помогнете ми... Сигурно някои от вас ще си каже дая е луда или болна но......
Не го правете и вие момичета това защото веднъж започнеш ли няма спиране!!!!!!!!!!!!!
моля ви не ме укорявайте заото и без това ми е много тежко.. просто ми кажете как да се преборя с това

Много Благодаря на всички !!!!!!!!!