.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Лющи ми се кожата

Ммм..Така сега видях, че е започнало да се лющи кожата ми на члена...Само горе на кожичката и най-горния слой на кожата..

И да не правя нова тема..По члена и тестисите ми има ситни пъъъпчиции, ама са бая, опасно ли е ??Не ме болят, нито се подуват или нещо от тоя род...

Главно по пениса са..
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Град
    Ha MopeTo (sun)
    не съм лекар и не разбирам,но в много теми срещам момчета,които имат този проблем с белите пъпчици.и на мен ми стана интересно какво са що са?
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Еее...Никой ли не знае..?

БТВ: Проблема с кожичките почти изчезна, ама тея пъпчици

Най- добре е да отидеш на лекар, това за пъпчиците и аз го срещам за 30-ти път. А според мен и това че ти се бели кожата не е хубаво. Съветвам те, иди на лекар за да не стане по-зле.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Преди бях ,чел (лекар отговаряше) пак за тези пъпчици,но в друг форум .. Било съвсем нормално да се появят , не пречинявали нищо и от нищо не сте болни само не трябвало да се барат,търкат и тн.. за да не се възпалят тогава ставало лошо,ако искаш отиди на лекар,но мисля,че диагнозата ще е същата.. На мен ми е интерсно от къде се появяват

Кожата ми там долу спря да се лющи Явно е било нещо временно...
    А пъпките установих, че са Sebaceous Prominence, безвредни и нямало лечение за тях...Поне вече знам

Град
    Neverland
    мале мале.... горкото ми братче
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Град
    София
    Лющенето може да е причинено от често мастурбиране. Получава се понякога при протъркване и тече лимфа. За около 7-10 дни минава напълно.
    Don't tell me what I can or can't do !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си