- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бръснене на крака
Здравейте!Искам да ви попитам нещо значи,искам да си обръсна краката за 1 път обаче се чуда от пръстите до капачката ли да брасна или целия крак,и вие как се бръснете.и 2 въпрос може ли първия път да се обръсна със съмобръсначка?Благодаря предварително![]()
Не знам момче ли си или момиче, но аз за бръснене с друго освен бръсначка не съм чувала.
Бръсначката определено не е най-добрия вариант. Най-добре е с епилатор или кола маска. Аз лично си премахвам косъмчетата по целия крак, но ако нагоре не си личат, няма смисъл.
Първият път давай с бръсначката, но после е по-добре с епилатор или кола маска.![]()
Една приятелка пък с машинка за постригване си бръсне краката![]()
Такава с батерии,че и е по удобно за банята...
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Бръсни наред- до триъгълника, щом си решила. Но е препоръчително да смениш метода на обезкосмяване.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
neta znm mom4e ili momi4e si no az parviq pat gi manah s krem i vaop6te ne bolq da je be6e qko use6tanety
momi4e sam a nagore da brasna li te ne se vijdfat mnogo smisal rysi sa
+1Първоначално написано от cherry*kiss
![]()
Само там където се виждат и стои гадно.Първоначално написано от zvezda_
+1Първоначално написано от ^blue_cat
![]()
![]()
Поредната тъпа тема от теб !Избръсни се от пръстите на краката до веждите , но не със самобръсначка , ами с ъглошлайф ! 100 % ще стане !
![]()
![]()
![]()
![]()
+2Първоначално написано от Mariolcheto
Голям размер на картинката! /machoka/
Мен от колата маска и от епилатора 2-3 седмици ми седя червени точици по краката и е супер грозноБръсна се до коляното защото нагоре не си личат. Първия път се обръснах с венус бръсначка и гел-пяна. И до сега продължавам да съм си с тази марка самобръсначка но открих че със сапун става по-гладко(поне при мен).
^ А след кола маска или епилация слагаш ли от онези лосиони, които успокояват кожата?
На авторката ще кажа само, че е по-добре с кола-маска да е първия път... после и да кара със самобръсначка от време на време (аз го правя, когато бързам), не е чак толкова фатално.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
vie 4etete li ne --- NE pitam s kfo da se brasna ---OTKADE DA SE BRASNA DO KOLQNOTO ILI CELIQ KRAK ???
Ами,зависи може и целия крак,ако се виждат.Ако не се виждат нагоре от коляното,то в такъв случай няма смисъл!Първоначално написано от zvezda_
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ако не си личат над коляното по-добре не ги пипай засега.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Виж сега,като не можеш да решиш от къде до къде да се обръснеш просто си ходи космата![]()