- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Я ме успокойте малко :D
Абе.. чак вече ми е смешно като се сетя за тва.. ама на я - пубертет.То вече трябва да ми мине, щото карам 17та ама... четете по-надолу. xD
Та ся сериозно, кажете ми нещо, оплюйте ме, че съм тъпа, каквото и да било , знам, че го умеете добре, че да ми мине тва настроение най-накрая,ама да е с повече от 2 съдържателни изречения... От 2-3 седмици насам съм си втълпила, че не искам да ставам някаква елементарно и повърхностно мислеща като много от останалите хора, или поне хората, които ме заобикалят повечето са такива, както и да е. И съм си наумила да чета, чета, чета много-философия, литература, книги, да гледам някакви исторически, документални всякакви филми, че като порасна да имам реален поглен в/у нещата, да знам кое, как и защо.Не просто да си живея там айде работа, тва онова, ами да разбирам нещата и това, което ще ставам и ще правя да не завися от някой напълно, а да го правя заради това, че знам защо го правя.. о.0 Щото като някой по-начетен ми изтипоса нещо и да не го гледам като насрано хлапе майка си, а да имам възможност да го оборя и/или да направя нещо в дадената ситуация.. защото гледам дори родителите ми, на други хора родителите, учители и др. все големи хора, а се оставят да ги манипулират, и тук не говоря за дребни неща, а за сериозни. Абе идеята ми беше, че искам да съм някакъв одухотворен и с висока обща култура да кажем човек... абе хлопа ми дъската, вие сте сега =>
Последно искш ли да си 'одухотворен и с висока обща култура човек' или не искаш?Първоначално написано от momo.xixi
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хахах, не първото за удохотворен да, но второто "не точно това е идеята" имам предвид за темата.
Айде, опрайх го.![]()
Kakvo lo6o ima v tova,da 4ete6 i da u4i6?Tova daje e pohvalno,kato se ima v predvid,4e malko hora ve4e go pravqt.Osobeno v iunu6eskata vuzrast.Pravi tova,koeto haresva6 i sledvai me4tite si.Za6to da ne si umnika na klasa?Napred i nagore.Uspeh..
:P
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Еми като искаш чети. То насила хубост не става. няма да ти кажем ЧЕТИ!!, че да се подчиниш. Ако не ти харесва няма как да те надъхам.
Ма не става дума за отличник, или умник на класа..
Ми какво да ти кажеме.Браво чети ,стани умна и върви нагоре.
П.П. Само да не се откажеш като мене ,преди време и аз се бях надъхала така ,да чета много ,ама ми мина.
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
То няма лошо човек да е образован и начетен и да има богата обща култура...Не виждам какъв и смисъла на темата, искаш от нас отрицателни мнения, за да ти е по-лесно да се откажеш от тази трудна задача ли ?
Наистина е хубаво, когато ти говорят, да знаеш за какво иде реч, да си в час за нещатаЩом имаш желанието и времето да обогатиш общата си култура - радвам се, напълно те подкрепям
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Прави това, което искаш,
стига с действията си да не пречиш на околните.
И аз си ги имам такива моменти, подобни на твоя, в които ме се иска да мога и да знам всичко, но само с желание не става...
Човек се обогатява бавно и постепенно, не от днес за утре.
Голямо значение оказва и обкръжението ти.Самото общуване с начетени и духовто извисили се хора, ще те потикне към това да четеш философски книги, да се изразяваш по-добре и въобще да имаш самочувствие поради постеренното облагородяване на вътрешния ти свят.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не става само с четене, трябва и акъл! Сори ама ако не си си родена умна, няма да се получи колкото и да четеш![]()
The Spark
Духовна извисеност![]()
Плашите ме вече.
Въййх, аз съвсем друго очаквах от вас, бря.![]()
![]()
Хах... само като си представя каква е представата на повечето тийнчета за "духовна извисеност" се плаша... а ти щом искаш и да я "постигнеш"...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Тц какво всички нападнахте момичето..мацка виж сега няма нищо лошо в това което искаш ..дано наистина го постигнеш..просто трябва да свикнеш с мисълта че ще ти трябва доста време и постоянство..ако не си подготвена просто забрави..айде успех![]()