- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо преписах???
Taka zna4i mnogo e zle polujenietoPoprincip tazi tema e ne6to kato izlivane na dushata
Dnes imah klasno po literatura,za koeto razbrah vchera..I taka..mychih se da ucha,no uvi nqmach nikakvo vreme i taka reshih da prepisha.Naravih si idealniq pishtov i sednah na posledniq chin v kraq,kydeto uj nishto ne se vijda..Sled tova kato vlqzah v chas poneje nikoi ne e uchil vsichki reshihme da izbqgame.I takaaa..sega idva interesnata chast.Sled kato vsichki si vzehme chantite i izlqzahme ot uchilishte (bqhme pochti na vhoda i chuhme pronizvasht glas-VEDNAGA V STAQTA) gospojata ni goneshe...BEshe bqsna,a poprincip e dobra.Kyde e ironiqta(i az neznam).Vyprosyt e ,che ni hvana..I taka sednah si az na posledniq chin ot novo sled poluvin chas vikane i pochnah imah da pisha analiz.Izvadih si prepishonkata,kato istinski pich
Pochnah da prepisvam IIIIIIII na kraqq na chasyt ,neka otnovo podchertaq NA KRAQ tq me hvana tochno 5 sekundi predi zvyneca!I mi pisa 2 ,a tova e KLASNO MAMKA MU!!!!!SUper mi e gadno imam 2.. NA KLASNO.TA vyprosa mi e pri polujenie,che prez 2 srok imam samo 4 mai sa 3 chetvorki imam li vyzmojnost pone za 3??? Ili dali ima vyzmojnost da me ostavi na popravka
?
![]()