.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: bqlo petno???

bqlo petno???

Molq vi nqkoi da mi pomogne.Predi mnogo vreme (4 godini) zabelqzah problem.Okolo vaginata mi se e obrazuvalo bqlo petno.Tam kojata e bqla a ostanalata 4ast e s cveta na kojata na cqloto mi tqlo.Sigurna sum 4e tova ne e normalno.Molq pomognete!!!

otidi na lekar.toi 6te ti kaje kak1v e problema i sig moje da go otstrani

otidi na lekar.toi 6te ti kaje kak1v e problema i sig moje da go otstrani

Guest
    begai na ginekolog zadyljitelno do sq kak ne si otishla ne znam.. ii momi4ta...hodete na kontrolni pregledi pri ginekolozi be..! tfa qma da vi navredi..!! vse pak ima tolkova bakterii i tn..osobeno lqtoto po tezi plajove i moreta...!!

ama problema e 4e ne iskam na ginekolog

Оф..Колко зле..Ами ако е нещо сериозно..?Бахти нямам думи, все 1 да има бронхопневмония и да не искаш да се прегледаш
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

ami ako prosto takava mi e kojata?Na4i ne e seriozno...

Ами ако не е?"Ами"...Питай доктора всичко може да е..
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

dobre de ama nali nqma da umra ot tva...Na4i ne e tolko seriozno.Awe mamka mu ne iskam na ginekolog.I da me vla4ite s kran nqma da otida!!!!Ne vodq polov jivot da poqsnq

Guest
    awe 4ofek..nqma da te izqde..az si hodq redovno...to e dobre da hoim shoty..se pak..bolesti..a..y...dori i da ne vodish polov...ama ti me ubi oba4e s tfa 4e ne shtehs..?! kfa e pri4inata?!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ot4aqno_anonim4e
    dobre de ama nali nqma da umra ot tva...Na4i ne e tolko seriozno.Awe mamka mu ne iskam na ginekolog.I da me vla4ite s kran nqma da otida!!!!Ne vodq polov jivot da poqsnq
    Ами ако това е достатъчно сериозно, за да не можеш никога да имаш деца????за стерилитет чувала ли си?

Най-вероятно са някакви налепи от лоша хигиена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си