.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

латиноооооооо

хора кефите ли се на латиноамериканци........????? аз ги обожавам...кажете си мнението за тях плссссс и искате лид а отидете в някоя държава от латинска америка???? кажете жс което знаете за тях плссс всичко...за хората държавите културата мерси предварително
    Аз мога!

Голям фен Аватара на Remini
    Не съм ходил в Мексико,Аржентина или Бразилия,но съм бил в Испания.
    Честно казано не съм обръщал голямо внимание на Мъжете,но жените изобщо не ми харесаха.
    а теб какво те кефи в латиноамериканците:
    Мургавия цвят на кожата(в българия има много мургавелци)
    Небрежно обръсната брадичка(тука сме си балканци всичките до един)

Гледай някоя сапунка може да свърши работа

Хората като цяло нямат нищо общо с това което дават по телевизията или по книгите(че са много страстни и много топли)Българите сме по готини.
    За английски език и дума не може да става.аз бях в Барселона и там се говори само каталунски.
    Както всяка друга европейска държава чистотата по улиците и запазената култура е на високо ниво.Лятото е много жега
    И да върнах се в България като циганче
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Не. А теб кфо те кефи?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Дебели са и са мазни. Не ме кефят.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

az imah gadje latinoamerikanec...beshe sportist ....igraeshe v A grupa hihi besheeeee nai krasiviq v otbora ....mn me kefeshe i sega si trygna e est ne mi e gadny...no toi me kefeshe super mnogo...btw ne beshe murgav. ili s bradichka...ama nezzzzzzzz mn sa mi strastni teq hora.....obojavam gi...sigurno e zaradi toq moq....i ezika...nqkyf seksii.....kogato toi govoreshe na ispanski besheeee super.........abee nez kefgat me shtoto tam sa nqkvi murgaviiiii i s dr kultura i kakto veche spomenah ezika....no znam che sa mnbedni tiq strani....a i mejdu drugoto haresvat golemi dupeta..........ujasss samo tva ne im haresvam....toq moq adski mn si padashe po zadnika na J LO....ujasssssssssssssssssssssss
    Аз мога!

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от peytons
    btw ne beshe murgav. ili s bradichka...ama nezzzzzzzz mn sa mi strastni teq hora.....
    .abee nez kefgat me shtoto tam sa nqkvi murgaviiiii
    Еми евала на теб...ако ти е тъжно за такъв тип хора отиди на морето и си хвани някое спасителче(ще свърши същата работа)
    -Мургав,секси,с особен диалект...спасител преди всичко
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

az imah gadje latinoamerikanec...beshe sportist ....igraeshe v A grupa hihi besheeeee nai krasiviq v otbora ....mn me kefeshe i sega si trygna e est ne mi e gadny...no toi me kefeshe super mnogo...btw ne beshe murgav. ili s bradichka...ama nezzzzzzzz mn sa mi strastni teq hora.....obojavam gi...sigurno e zaradi toq moq....i ezika...nqkyf seksii.....kogato toi govoreshe na ispanski besheeee super.........abee nez kefgat me shtoto tam sa nqkvi murgaviiiii i s dr kultura i kakto veche spomenah ezika....no znam che sa mnbedni tiq strani....a i mejdu drugoto haresvat golemi dupeta..........ujasss samo tva ne im haresvam....toq moq adski mn si padashe po zadnika na J LO....ujasssssssssssssssssssssss
    Не знам май и ти не знаеш какъв е бил или страдаш от Алцхаймер...

Lupus in fabula

GregoryHouse hahaha nee toq moq ne beshee ama kato gi gledam po sapunkite me kefat murgaviteee..... |-(
    Аз мога!

Ние си имаме мангали бе...за кфо са ти латинота пък и манго е мн по изобретателен и на сичкото няма претенций кът задник му дадеш от такъв изкарва 30 мангита...

Lupus in fabula

Град
    Sofia
    GregoryHouse hahaha nee toq moq ne beshee ama kato gi gledam po sapunkite me kefat murgaviteee..... |-(
    От тия по сапунките до реалните има бая разлика.Повечето наистина са пълни,поне тия ,които аз познавам са си като индианци (такъв тип ,иамм предвид,мургави,тъмни коси и така).
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си