- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджета
daaam....taka e.Ne si li se zamislql za6to se e polu4ilo taka?Първоначално написано от Moon Angel
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
bate kakvo si pravil do sega we malii o6te sia otivai i parvata det ia vidi6 da ia razbie6 ot celuvki ina4e se hvarli ot niakade po dobre![]()
nema da se uspokoiavate samo !!!
Хехехе еми мили мой чисто и просто е ..... на 20 години си а мислиш като някакво лапе имам впредвид за изказването ти за пушенето ( освен ако не е било базик но изглежда сериозно). Първата недей я подбира толкова много защото със сигурност няма да е последната ( ееее може но е много малко вероятно). То ти какво мислиш че за сериозна връзка не се иска опит ли ? хах еми иска се иначе не се получава като в приказките хоп влиубват се принца и принцесата и живеят заедно .....Първоначално написано от ivan_realmadrid
иначе то винаги ще има нещо което няма да харесваш в някого
Незнам защо се получава така. Можеби не ми върви в любовта. А щом до сега не съм имал гадже на 20 г. съм значи ли ,че и за напред няма да имам? Аз мисля че и за напред няма да имам мисля че никога няма да имам щом до сега съм нямал колкото и да съм вярвал е няма и няма да имам никога сигурно а пък ако имам след време ще пиша. Инче дето писаха добре изглеждам 179 65 кг не съм зубър.
Има време за всеки и за всичко ..![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Не не въобще нее във външния вид не ми върви в любовта.
В мечтите![]()
--------------------------------------------------------
Да има и емо wannabe които са 90% от емотата ...
Ах ти извратено копеле ...леле ще повърна веее![]()
![]()
Напрао толкова ми се повдига че .....
Аре да не ти пука,а>? Само гледаи да привличаш малко повече внимание, така поне с една ще мляскате :P
За мен не е!Аз съм на 14 и съм имала гаджета и съм се целувала, направи си сам извод!
Аз съм на 17 скоро ще стана на 18 и също до сега не съм имал гадже и не съм целувал момичеПървоначално написано от ivan_realmadrid
Ама аз познавам едно момче на 21г и той така.Така че има и по-зле от нас
![]()
Много е гадно да си сам![]()
![]()
e pa kvo tolkoz.. e da malko si durti4uk ..ama ako ne namira6 podhodq6tata na magistralata gi ima mnogo![]()
Според мен това не бива да те притеснява.Всеки си има различни приоритети в живота.Твоят е бил ученето ,което по принцип трябва да е така и е много добре!Аз вярвам,че ще срещнеш подходящото момиче и ще ти е много добре!Особено ,ако влезеш в унивеситета ,в който искаш ,което искренно ти пожелавам ,там може да срещнеш твоето момиче.Просто съдба!Спокойно на всеки му идва времето!![]()
SPECNAZ
Много е гадно да си сам наистина. Ама може и да я срещна в университета.
Естествено че е нормално,по-добре така отколкото на 20 със 27546235437459048 бивши гажета и нито една пълноценна връзка
Споко,ще намериш твоето момиче скоро,стискаме палци![]()
Успех!![]()
![]()
![]()
бе не е много нормално...все пак си на 20, но не се отчайвай. Имаш още мнооого време за да намериш подходящата![]()
Както вече някой бе казал:За всеки влак си има пътници,да,но твоя вечее...мисля,че не е нормално