.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    love_devil3
    Guest

STrAh Ima Li OT kAkvO ?

Zna4i polojenieto e slednoto v pon pravih seks ako moje taka da se nare4e bez prezervativ mom4eto ne e svur6valo ne v men a izob6to ne e vkaral si go e 2 puti ne bqh pravila seks ot 2 meseca no sega mn me bolqt qi4nicite ima li ot kakvo da se pritesnqvam ? a i moje li da me bolqt ot tova 4e sum nastinala leko ...

Град
    Белград/София
    Доста странен "секс" си правила :P .

Яйчниците те болят, защото си настинала. Споко.

Re: STrAh Ima Li OT kAkvO ?

Цитирай Първоначално написано от love_devil3
    Zna4i polojenieto e slednoto v pon pravih seks ako moje taka da se nare4e bez prezervativ mom4eto ne e svur6valo ne v men a izob6to ne e vkaral si go e 2 puti ne bqh pravila seks ot 2 meseca no sega mn me bolqt qi4nicite ima li ot kakvo da se pritesnqvam ? a i moje li da me bolqt ot tova 4e sum nastinala leko ...
    Бих те посаветвала да удеш на лекар болки в qi4nicite не е шега
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Град
    Plovdiv
    dam naistina moje da si nastinala no za vseki slu4ai se pregledai za6toto bolkite tam mogat da zna4at mnogo ne6ta.....
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Голям фен
    ако не си била достатъчно възбудена няма значение колко пъти ти го е вкарвал,пък и ти говориш за 2 месеца малко или много си се стеснила и е възможно и заради това да чустваш дискомфорт,а може и да е настинка.
    За да си по-спокойна отдели някой следобед и се консултирай с лекар за да ти обясни.

И аз мисля, че е по-добре да се консултираш с лекар
    BсИчkO Ce BPъЩа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си