Аз не мечтая за перфектното тяло ,защото много си се харесвам ! Не ме интересува какво е на мода ! Аз съм такава каквато съм и тъпите диети , които ги пишат по списанията въобще не ме вълнучат ! За какво ти е перфектното тяло ? Това , че трябва всеки да е перфектен на външен вид е тъпа измислица ! На запад тази мода отминава , но нали сме в България .... Бъди такава каквато си и въобще не се интересувай от тези тъпи диети ! Аз лично миналата година бях много запалена на тази тема и реших да спазвам някаква диета , която бях прочела в най-тъпия сайт ... И припаднах от глад , така че ... Тялото се поддържа не с диета , ами със здравословно хранене и спорт ! Всеки човек е уникален сам по себе си и не е нужно всички да сме еднакви за да имаме обожатели ! Аз ако някога пак ще спазвам диета това ще го направя за лично удоволствие и няма да се лишавам от нищо , което обичам ...Просто ще приемам вредните храни в минимални количества !
И за последен път да кажа : БЪДЕТЕ ТАКИВА КАКВИТО СТЕ И НЕ СЕ ВЛИЯЙТЕ ОТ ТЪПИТЕ МАНИИ И ЧУЖДОТО МНЕНИЕ , ЗАЩОТО В ЕДИН МОМЕНТ ТОВА УБИВА ! http://vbox7.com/play:4a8c4f3d <-----Ето до къде може да стигнете ! Дано се изплашите и престанете с шибаните смъртоносни мании за перфектно тяло !