Виж,ако искаш да се стегнеш-това е едно. Наистина,за какво ти е да отслабваш ? 53 килограма даже ми се виждат мъничко за теб. Аз съмс 5 санта по-мисичка и ми се иска да кача още 2-3 килограма,ама за нещастие не мога в момента/сложиха ми и долните брекети и ме наболяват зъбите,така че ще карам на супички и пюрета/. Иначе и аз не си харесвам корема/не е подут или голям,ама просто не е стегнат/ и прасците/пак поради същата причина/. Това обаче не се постига с диети-в никакъв случай! Здравословно хранене-плодове,зеленчуци,супи,сал тки,немазно месо-бих си хапвала с удоволствие с цел намаляване на пъпките и избистряне тена на кожата. Пък и така е по-добре за организма. Но що се отнася до оформяне на фигурата, единственото добро средство за това е спортуването. Мен обаче ме мързи да ходя на фитнес и да правя тренировки вкъщи. И колелото не ми се кара напоследък,няма подходяща компания. Но пък с приятелят ми ще играем баскетбол двамцата-хем на него му е забавно, хем аз ще си пооформя фигурата. Защо не идеш с някоя приятелка да поспортуваш ? Най-добре на фитнес щом искаш да стегнеш фигурата си. Но недей отслабва,не си струва- най-много да се сдобиеш със стрии.