- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет относно баща ми!
1во ми кажи специалиста при който тряя да иде "компетенция" такава...
2ро Аз ако кажа че има хора с 5 глави...кфо възможно ли е? Доказателства че съществуват няма ама и че съществуват няма...
Това за след смъртта е е измислено за да могат хората по лесно да приемат смъртта...като пукнем изгниваме и край...
хихихии хващаме малко филосогски теми, които май не си стихияПървоначално написано от GregoryHouse
Та за след смъртта ще ми позволиш да не съглася с теб (и до тук млъквам)
И какъв специалист според тебе? Готвач? Фризьор или адвокат може би .... ихиххих Психолог имам впредвид
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
уби всичко детско в мен
Ако щеш се съгласявай аз ти казвам каква е истината...пък момичето не е за психолог няма никфи психически отклонения. Само предрасъдаците на хората...Първоначално написано от Lady_B_
Аха ... благодаря ти Господи, че ни осветли !Първоначално написано от GregoryHouse
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Мерси! Пак заповядай.
ОМФГ за мене сичко тва, което прочетох в тая тема беше отвратително и извратено........Наречете ме ограничена обаче.. И все пак нещо в мене не ми дава да вярвам в тая сапунка - ако наистина съществуват хора в такава ситуация, то съжалявам, че им дишам въздуха - гаджето ти да е по-голямо от баща ти ????? Баща ти с най-добрата ти приятелка ???????????????????????????? (припад)
Копеле, ти ме уби...ги ходиш с по-дърт от баща ти ... осъзнай се![]()
побъркахте ме,бе хора...това реално ли е...![]()
![]()
![]()
someone else...
Не че ви се бъркам, ама принципно сме тука за да и дадем съвет, не за да ви слушаме как спорите за задгробния живот - все пак всеки си има мнение и си държи на своето. А аз по темата вече си казах мнението, нз само защо всички и се нахвърляте така - живота си е неин, избора - също! Като не ви допада и там ви е гадно - ами има лесно, не четете темата!Първоначално написано от Lady_B_
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Не ми четете морал, че направо ми се повръща. Моя малчо ако искате да знаете се разведе с жена си, за да е с мен и да се обичаме. Има и три деца, но това не го спря. Защото любовта е най-важна. Но моята връзка не е важна. Важно е историята между татко и приятелката ми. Току що ми призна в скайп, че се е случило. И вече няколко пъти са го правили, при това дори на моето легло. Не мога да повярвам. Все едно е дружила с мен за да се добере до баща ми. Но тя е такава и аз трябваше да го предвидя. Все пак въпроса остава. Няма да е точно запознаване, защото все пак яввно много добре се познават. Но дали да ги оставя като пиленца да си гукат вкъши и да се натискат пред мене. Или просто да им дам да се разбере, че квото и да правят да го правят далече и да не знам. И още нещо!!!! Да се уточним, някои от нас живеят в 21ви век. Милички ако не сте се осъзнали в 21ви век всичко е позволено. В тоя луд свят се живее както си поискаш и правиш каквото си пожелаеш, иначе си свършен. Не искам да обиждам, но някои от вас са доста залюхани и консервативни.
алооо цвета на коста какво значение точно има? нещо против русите или.....Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
рулираш ОоПървоначално написано от KillSwitchEngage
ОМГ ти не си наред.
Представи си след 10 години,ти си млада красива,а той е побелял с бастун и трябва да се грижиш за него.Младините ти ще преминат като болногледачка.
Относно баща ти,хубаво е да си намери жена (не момиче).Представи си твоята най-добра приятелка да ти стане мащеха.
И мисля,че твоята "приятелка" е разказала на всички в клас за твоя татко и опитите да свали секси приятелката на дъщеря му.
ПО-добре спри с тез игрички,а и майка ти не го заслужава. Намери си момче,което ще те цени и обича и ще е на твоята възраст.
Нямам думи,вие сте за психиатрична клиника,съжелявам,ако бях крайна,но ужасно ме смути горе написаното.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Лелееее, какъв комплимент за всички блондинки.....мога да ти кажа, че това, че русите били тъпи, си е мъжки мит(ама вие сте балами, и лесно лапвате), познавам достатъчно блондинки за да кажа, че и сред тях има супер умни....за инфо - аз не съм руса, изрусена съм - това прави ли ме тъпа според теб? Ама айде,това не е разговор за тука...Първоначално написано от KillSwitchEngage
e ne basi izvratenite hora det ste ti s 47 godishen...malee ujas maikati skoro po4inala na ba6tati qvno ne mu puka i si tarsi nqkoe mlado...otvrat a na teb 6tom ti hrumva da gi zapoznaish prosto nz ko da mislq radvam se 4e ne poznavam hora kato vas....
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
stavame trimaПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
хахас 10x....ти си тъп, щом мислиш така....Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
Много бих се радвала да е измислица на някой болен мозък.Жестоко ще да е,ако е истина,защото знам,че такива хора найстина ги има.ИЗВРАТЕНИ СТЕ,повдига ми се от Вас.Първоначално написано от Pliok0019
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
хахахаха се пак съм blondy, и включвам по-бавно, сри...Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
а по темата - абе не ви ли омръзна, да казвате, че ви се гади и т.н.Ами като ви е толкова гадно, не четете - баси, човек вече и съвет не може да получи без да го направят на нищо....пак казвам - не я съдете, не сте на нейно място....а относно бащата - ами човешко е да иска да обича пак, все пак не е той умрял, не го съдете, егати тука човек да не смее да попита нещо, че ще го изядете, еиййй!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Руса съм да. И мисля, че въобще не съм за изхвърляне. И кво?
хахахаха се пак съм blondy, и включвам по-бавно, сри...![]()
![]()
а по темата - абе не ви ли омръзна, да казвате, че ви се гади и т.н.Ами като ви е толкова гадно, не четете - баси, човек вече и съвет не може да получи без да го направят на нищо....пак казвам - не я съдете, не сте на нейно място....а относно бащата - ами човешко е да иска да обича пак, все пак не е той умрял, не го съдете, егати тука човек да не смее да попита нещо, че ще го изядете, еиййй![/quote]
Доубедих се,че ти си с психични отклонения.Ти като станеш родител ще се заглеждаш ли по приятелите на сина си бе момиче.Това НЕ Е НОРМАЛНО.
Аз се помъчих да се поставя на твоето място в тази ситуацуя,аз просто не мога,не мога да си го и представя даже баща ми да сваля някоя приятелка.
пЪк и ако се доугледаш,ще разбереш,че твоя клас сигурно много ти се подиграва за "непалавия" ти татко и разгонената му дъщеричка.
Още малко и вие двамата ще се изч**ате
Много си красива и съм сигутна,че ако пойскаш ще можеш да свалиш всяко момче около твойте години.Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
Доубедих се,че ти си с психични отклонения.Ти като станеш родител ще се заглеждаш ли по приятелите на сина си бе момиче.Това НЕ Е НОРМАЛНО.Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Аз се помъчих да се поставя на твоето място в тази ситуацуя,аз просто не мога,не мога да си го и представя даже баща ми да сваля някоя приятелка.
пЪк и ако се доугледаш,ще разбереш,че твоя клас сигурно много ти се подиграва за "непалавия" ти татко и разгонената му дъщеричка.
Още малко и вие двамата ще се изч**ате[/quote]
мс, поне си на мнението на психиатъра ми...![]()
![]()
![]()
ам нямам намерение скоро да ставам родител, тъй че нз по кой ще се заглеждам......а btw мислите ли колко му е трудно на този човек да продължи живота си без жена си???Може би има нужда от някой до него, който да му напомня, че още може да има любов....замисляли ли сте се? айде стига сте съдили човека, всеки реагира различно на болката....а относно авторката - това си е нейния живот, и вярвам, че вашите мнения с нищо няма да го променят, тъй че защо я плюете....неин си е живота!