.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 121
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Потресена съм...
    ии азз

al0oooo vie sburkani li ste wee h0ra ?????! kak 6te hoi6 s 47 god ve momi4e ?! tfa ne e ped0filsko tfa eee.......... MM predstavqm si vi na svatbata -ti mlada hubava ,toi bezzub dqdo bil se durjal d0bre s neq ...izvinqaai i az ako bqh 47 god 4i4ko i nqkfa 18 god mi vurje lelellelelle .. puk tfa za bashta ti ..ne e u4udva6t0 sled kato ti si s takava izkrivena psihika Mmmm zap0znai gi s tfo0qta suy4eni4ka ...p0sle moe izlizate po dvoiki bqgai daje ne iskam da 4uam za takiva kat vas :X b0je b00ojee g0rkata ti maika 6te se uburne v gr0ba ,gorkata jena .......
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Mного злоба има по този свят.Защо заклеймихте така момичето, приятеля й и баща й, без дори да ги познавате?Тя ви моли за съвет, а не за мнение 'за' или 'против'.Напълнo я разбирам, защото и аз живея с един родител, но не заради такива трагични обстоятелства - просто нашите се разведоха преди 2 годни.Майка ми се омъжи повторно, а баща ми си има приятлка.Вярно не е по-млада от него, но знам в началото колко му беше труднно и самотно и искаше да има някой до себе си.Така че е нормално, всеки човек намира утехата за себе си.Пък и все пак тя е на 18, нали?!.

Нищо лично , но не сте добре и двамата , има толкова момчета в тази България ти си се забила на някой старец , е зависи и от това как изглеждаш де ... но не удобрявам нито твойта вразка нито това , което е правел бащати Но явно това е наследствено

Град
    София
    Съжалявам, но може да стана малко груба! 1во няма как да давам съвети и да нямам лично мнение по въпроса - малко е несериозно! И всики вие дет казвате да не я съдим и да не упрекваме баща й ... Вие НАРЕД ЛИ СТЕ????????? Първо ако се разделиш с жената с която си споделил живота си и си създал семейство и по то по такъв начин какъвто е смъртта ще се справяш със това като ... приятелката на дъщеря ти ли ??????? Или е нормално тя да се размотава със мъж на 47 ????? Кое по-точно от тия неща е нормално! И не ми викайте че живеем в 21ви век е че всичко е ок защото все още има някакви норми ! Са като е 21ви век дай да ходим да си го слагаме по улиците и колко повече публика съберм толко по-добре ! Това ли ви е предтавата за "модерния свят"?! Съжалявам ама това не е свобода а свободия !!!!!!!!!!
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

луда работа мога да кажа само и ми е интересно на общестрено менста ходите ли и как се държите пред хората като двойка или баща и дъщеря

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Потресена съм...
    +1 аз сьм потресен( а не потресена) :P
    Why the fuck are you looking here!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Ееее добре де, какво ви пречи сега, че ходи с по-голям?? Тя пита дали да запознае (нищо, че те явно вече се познават) баща си и най-добрата си приятелка, а не иска мнението ви за Нейната връзка!!! Ако питаш мен, остави ги сами да се оправят, не се бъркай. Ако баща ти те попита, кажи му, че искаш той да е щастлив, но от уважение към паметта на майка ти не искаш да се бъркаш в отношенията му с приятелката ти. Успех!
    +1
    +1

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравей!
    Мисля, че когто си пускала темата си знаела, че повечето хора ще те опрекнат .. Но никой няма право да го прави! Това си е нейният живот и тя може да прави каквото си иска с него, да е с когото иска и т.н. Щом е решила да е с човек на 47-ок.. това какво мислим ние,няма никакво значение.
    Относно баща ти... ами не знам какво да те посъветвам.. аз не бих го приела това, но и ти си в подобна ситуация, така че.. просто ако ти е неприятно им кажи да са си заедно,но някъде където да не ги виждаш ..

Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    Потресена съм...

и аз гаджето им е по голямо и от баща им !

+1 Нямам думи!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Застреляй него, после и себе си.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не,гледам да съм толерантен и затова постоянно подминавах тази тема,но не можах да се устискам и ще си кажа мнението.18 годишна и 47 годишен.Ако е истина направо ми се повръща от вас.Той тъп,баща ти още по тъп(евентуално),а ти най тъпа.След него може ако искаш да си хванеш и някой 70 годишен.Извинявай че съм толкова вулгарен,но какво много гот ли се чука тоя чичко.Бил си зарязал семейството заради теб...пък и с три деца.Ти тъпа ли си...луда ли си.знаеш ли кога?Не,просто така са се стекли обстоятелствата и е видял възможност да чука нещо много младо.За баща ти направо нямам думи,освен ако с приятелката ти не са се разбрали да те карат да си мислиш така за да видиш колко гнусно и гадно е това.Направо нямам думи.Ти си просто за 4ти километър,барабар с гаджето ти и баща ти(за него все пак не съм сигурен),в осмирителни ризи,в някоя затънтена клетка.Ама право е едно момиче по нагоре.Животът си е твой,ако искаш се чукай с 80 годишни старци,чакай ги да умрат и им зимай парите.Пък даже си и вярва че 47 годишен мъж ще се разведе заради някаква 18 годишна пикла.

П.П.Следващят път като си слагаш снимка,слагай в цял ръст,или най малкото без очила или поне да не са ти скрили половината лице.

П.П.П.В 21 век сме били.Божеее,накъде отива тоя свят Божееее.Много ненормалници се навъдиха в последно време.Не исках да те обиждам така,но...ти напълно си го заслужаваш.

S: tova 4e si s 47 godi6en muj i e tvoq rabotA i ne mislq 4e tva e temata po koqto trqbva da govorim. Otnosno ba6ta ti .... nz kakvo da ti kaja dosta gadno e zaradi maika ti ... minalo e malko vreme i toi ve4e e vluben .. i to v nai - dobrata ti priqtelka! dosta stranno no vse pak jivota produljava i toi nemoje cql jivot da tuguva za neq. No spored men ne pravi ni6to ostavi gi da se opravqt i ne se mesi v otno6eniqta im
    R: Spored men tova da hodish s 47 godishen si e tvoi izbor, ako si shtastliva s nego nikoi nqma pravo da ti kaje kakvoto i da bilo. ... Otnosno bashta ti edinstvenoto koeto e nepriqtno skoroshnata smurt na maika ti , no puk jivota produljava i chovek ne trqbva da jivee s murtvite. A ti sama trqbva da si precenish dali da go "svatosvash" .

Баси семейството...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Здравей!
    Мисля, че когто си пускала темата си знаела, че повечето хора ще те опрекнат .. Но никой няма право да го прави! Това си е нейният живот и тя може да прави каквото си иска с него, да е с когото иска и т.н. Щом е решила да е с човек на 47-ок.. това какво мислим ние,няма никакво значение.
    За това е форум всеки да си изказва мнението

на общестрено менста ходите ли и как се държите пред хората като двойка или баща и дъщеря Surprised
    Като внучка с дядо си

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Ти си просто за 4ти километър,барабар с гаджето ти и баща ти
    Аз там си живея. Ако искаш мога да питам за теб дали имат места. На две минути ми е.

Цитирай Първоначално написано от spensi
    луда работа мога да кажа само и ми е интересно на общестрено менста ходите ли и как се държите пред хората като двойка или баща и дъщеря
    Баща си имам. Тъпичък въпрос.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    чекаи чекаи чекаи чекаи са , тфа че имаш тен и джуки намазани с гланц нищо не означава.нито мога да ти вида лицето от тия очила , нито мога да ти вида другото наи-важно нещо - тялото , така че не мога да кажа дали си хубава - а това не е русо а мелез.
    Понеже нещо против русите имаше. Не съм тръгнала да салгам снимка, че да ме оглеждаш цялата.

Супер фен Аватара на Sarabi

Ъъъ... баща ти е по - млад от гаджето ти ?
    Готино звучи.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Цитирай Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
    Ти си просто за 4ти километър,барабар с гаджето ти и баща ти
    Аз там си живея. Ако искаш мога да питам за теб дали имат места. На две минути ми е.
    Питай!Ама само да питам поради каква причина.По близо до теб ли искаш да съм. Ама те предупреждавам да си знаеш предварително,до 47 години трябва да ме поизчакаш още има няма 25 години.

Idete na psihiatar cqloto semeistvo , ili si kupete pistolet i se gramnete 6tot ste zbarkani !

интересно.баща ти е по млад от гаджето ти щом се харесват ги остави теб как те е оставил с тоя мъж.а според мен майка ти иска ти и баща ти да сте щастливи така че би го одобрила
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Аз пък мисля че ако майка ти гледа,това изобщо няма да и хареса.

И за протокола:Аз вярвам че има задгробен живот,но да не започвам пак тая тема отначало

Аз пък мисля че ако майка ти гледа,това изобщо няма да и хареса.

И за протокола:Аз вярвам че има задгробен живот,но да не започвам пак тая тема отначало
    Еми може да пробвате с постера оптеди 2-3 мнения дето говореше за пистолети. И после кажете ако има, за да знам кво да правя.

Абе ей такива като почнат да ми умуват...Имам проблем ала бала приятелят ми (който е по голям с 30 години....)
    аве много са зле тия ве...
    Както и ти така и сестра ти..>
    Ти защото си се хванала с човек който е по-голям дори и от баща ти.
    Приятелката ти защото и тя ти се води по акъла(ако това е станало) и ся е модерно да ходиш с човек двойно или тройно спрямо твоите години...
    Бахти как е възможно такава излагация...
    Би ли отишла с приятеля си на дискотека ??? Той ще е с бастун,а ти ще си с къса поличка,ще искаш да ти го ръгне,ама вече няма да може защото няма да му става щото годините си казват думата....
    Много се ядосах,писна ми всяка 3та тема да става дума за момиче което ходи с 15+ над нейните години човек

Град
    Враца
    Така...почвам...АБЕ ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ?! АЗ БИХ СЕ ГРЪМНАЛА, БИХ ГРЪМНАЛА И "ПРИЯТЕЛКАТА СИ", ЧЕ И БАЩА СИ. Я се опомни бе...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Ееее добре де, какво ви пречи сега, че ходи с по-голям?? Тя пита дали да запознае (нищо, че те явно вече се познават) баща си и най-добрата си приятелка, а не иска мнението ви за Нейната връзка!!! Ако питаш мен, остави ги сами да се оправят, не се бъркай. Ако баща ти те попита, кажи му, че искаш той да е щастлив, но от уважение към паметта на майка ти не искаш да се бъркаш в отношенията му с приятелката ти. Успех!

+1 tva e dobre kazano bravo
    No i az mislq che tva e dosta izvrateno na 18 a izliza s 47 godishen... ta nali doakto tq stane na negovite godini toi shte e gushnal buketa Pyk i da svatosvash sobstveniq si bashta i to s momiche 24 godini po-malka ot nego... trqbav prosto da si otkachan
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си