- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет относно баща ми!
Това,което пишеш все повече започва да ми прилича на сапунен сериал.Или яко гъбаркаш да видиш какви ще са реакциите ни или незнам.Ти искара баща ти ебати плейбоя,а съученичките си пълни разпоретини,а гаджето ти такъв какъвто очаквах.Малко странно ми се струва и това че го написа след моя пост.Да не съм ти дал идея за сериала.Ако въпреки всичко е вярно,което вече много ме съмнява трябваше да слушаш батко си.И между другото ако все пак е вярно,не съм мислел че около един човек може да се съберат толкова много мизерници.
това което чета ми се струва ненормално!!!![]()
Нямам кво повече да кажа
Не можеш да му имаш доверие на твоя ''малчо'', след като е зарязал жена и три деца, не го ли разбра? Нека ти ся на тъпата кратуна!!! Любов нямааааааа, човека се чуди кой да изебе, щото скоро няма да му става.![]()
Съгласен с теб.Само това че любов няма малко си го поправи.Да,любов между тях двамата няма,има само заблуждение от нейна страна,но иначе любов има.Така би било по точно.Първоначално написано от lizzard_92
Бахти извратеното семейство сте![]()
![]()
![]()
The Spark
луда работа мога да кажа само и ми е интересно на общестрено менста ходите ли и как се държите пред хората като двойка или баща и дъщеря Surprised
Баща си имам. Тъпичък въпрос.
знам че си имаш баща но си преставям отивам аз на кафе и гледам на осрещната маса се натискак мъж на 47 и някво момиче на 18 честно казано няма да го приема като норамлно даже бих се сасмял на тази сцена ако я видя но всеки си нови глава да раменете и си преценява сам щом ти е добре със него карай си така и да не ти пука от хората
а най-забавното е как всички се връзват на сапунените сериали на някъв пич,който си е нямал работа и е решил да се ебава в някой форум.![]()
nqmam dumi,prosto tva me potrese.I az si misleh 4e pravq golqma gre6ka kato sam s 10 god po golqm........
Не бих съдила нито баща ти нито твоята фр.Ти самата излизаш с 47 годишен(чиста проба педофил)така че щом иска да е с нея да е с нея.Отстрани верно изглежда ужасно и то си е..Тоя кат е на 60 ти ще си в разцвета на младоста си
хахаха
Видя ли сега, че всяка следваща я спохожда това, което спохожда и жената и децата
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Семейство Адамс ряпа да яде ! Вие сте боли бе хора ,![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Потресена съм...
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Странно защо авторката на поста нарича оня 47-годишния "малчо". Не е ли ясно, че на средна възраст тези мъже си търсят някое младо девойче да им чеше егото и да си помпат самочувствието, че още стават...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Пази приятелката си, баща ти в момент на отчаяние от загубата на майка ти си намира изтривалка(макар че той не е виновен за тва, щото става подсъзнателно).
Я и психолози си намерихме...
Според мен точната дума е кучетаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Ако тази история е истина , което лично мен малко ме съмнява , и двамата с баща ти не сте наред с главата![]()
Баща ти знае ли за твоят любим? Интересна ми е неговата позоция по това дъщеря му да ходи с по-възрастен дори и от него.Дали би те спрял? И ако те спре,тогава самия той какво прави с приятелката ти..
а ако няма нищо против,значи наистина трябва да се притесняваме за теб и него
Smile!?
Абе не мога да ви разбера хора. Явно съм станала консерва на 17.
We were lost
On grinding ice
In fear and hunger
Dead winter reigned
In Araman