.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 121 от общо 121
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Това,което пишеш все повече започва да ми прилича на сапунен сериал.Или яко гъбаркаш да видиш какви ще са реакциите ни или незнам.Ти искара баща ти ебати плейбоя,а съученичките си пълни разпоретини,а гаджето ти такъв какъвто очаквах.Малко странно ми се струва и това че го написа след моя пост.Да не съм ти дал идея за сериала.Ако въпреки всичко е вярно,което вече много ме съмнява трябваше да слушаш батко си.И между другото ако все пак е вярно,не съм мислел че около един човек може да се съберат толкова много мизерници.

това което чета ми се струва ненормално!!! Нямам кво повече да кажа

Не можеш да му имаш доверие на твоя ''малчо'', след като е зарязал жена и три деца, не го ли разбра? Нека ти ся на тъпата кратуна!!! Любов нямааааааа, човека се чуди кой да изебе, щото скоро няма да му става.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Не можеш да му имаш доверие на твоя ''малчо'', след като е зарязал жена и три деца, не го ли разбра? Нека ти ся на тъпата кратуна!!! Любов нямааааааа, човека се чуди кой да изебе, щото скоро няма да му става.
    Съгласен с теб.Само това че любов няма малко си го поправи.Да,любов между тях двамата няма,има само заблуждение от нейна страна,но иначе любов има.Така би било по точно.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Бахти извратеното семейство сте
    The Spark

луда работа мога да кажа само и ми е интересно на общестрено менста ходите ли и как се държите пред хората като двойка или баща и дъщеря Surprised

Баща си имам. Тъпичък въпрос.
    знам че си имаш баща но си преставям отивам аз на кафе и гледам на осрещната маса се натискак мъж на 47 и някво момиче на 18 честно казано няма да го приема като норамлно даже бих се сасмял на тази сцена ако я видя но всеки си нови глава да раменете и си преценява сам щом ти е добре със него карай си така и да не ти пука от хората

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    а най-забавното е как всички се връзват на сапунените сериали на някъв пич,който си е нямал работа и е решил да се ебава в някой форум.

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Бахти извратеното семейство сте
    останаха с бащата,утре сигурно и с него ще се ....

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

nqmam dumi,prosto tva me potrese.I az si misleh 4e pravq golqma gre6ka kato sam s 10 god po golqm........

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Отдалече ми лъха на ебавка

Голям фен
    Град
    sofiq
    Не бих съдила нито баща ти нито твоята фр.Ти самата излизаш с 47 годишен(чиста проба педофил )така че щом иска да е с нея да е с нея.Отстрани верно изглежда ужасно и то си е..Тоя кат е на 60 ти ще си в разцвета на младоста си хахаха

Видя ли сега, че всяка следваща я спохожда това, което спохожда и жената и децата
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Семейство Адамс ряпа да яде ! Вие сте боли бе хора ,
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Потресена съм...
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Странно защо авторката на поста нарича оня 47-годишния "малчо". Не е ли ясно, че на средна възраст тези мъже си търсят някое младо девойче да им чеше егото и да си помпат самочувствието, че още стават...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Пази приятелката си, баща ти в момент на отчаяние от загубата на майка ти си намира изтривалка(макар че той не е виновен за тва, щото става подсъзнателно).

Я и психолози си намерихме...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Я и психолози си намерихме...
    Според мен точната дума е кучета

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ако тази история е истина , което лично мен малко ме съмнява , и двамата с баща ти не сте наред с главата

Град
    София
    Баща ти знае ли за твоят любим? Интересна ми е неговата позоция по това дъщеря му да ходи с по-възрастен дори и от него.Дали би те спрял? И ако те спре,тогава самия той какво прави с приятелката ти..
    а ако няма нищо против,значи наистина трябва да се притесняваме за теб и него
    Smile!?

Абе не мога да ви разбера хора. Явно съм станала консерва на 17 .
    We were lost
    On grinding ice
    In fear and hunger
    Dead winter reigned
    In Araman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си