Цитирай Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Ма на "Вие" ли ще си говорим.
Не благодаря.Нямам желание.Ако желаете вие може да проверите.
Не не, ти и постера имям впредвид .. на вие не бих и посмяла да 'ви' говоря
Мацка,първо се научи че тези работи се казват "постове ед.ч пост",а на постери или постинги и тогава ми говори да се самоубивам.Да,може би в първият пост бях малко рязък.Живота си е твой и на баща ти.Ако искте трошете си главите.А приятелката ти ще тръгне с баща ако има толкова акъл в главата.Ако всичко не е постановка от страна на баща ти,както си мисля аз.В противен случай,горко за майка ти,която толкова време е лъгал и накрая иска да я замени с някакво 18 годишно хлапе.Просто може би така изреагирах,защото ми става гадно като си помисля как се натискаш и правиш секс с човек 2 години по-малък от баща ми и колкото чичо ми.Съжалявам,не одобравам педофилството,а това ващо си е живо педовителство от страна на "твоя малчо",който съм сигурен че търси само секса и не ти споделя и една стотна от нещата(все едно аз да взема да споделям със седемгодишното дете на комшиите и пак разликата не ни е 30 години)и евентуално от страна на твоя баща.Просто се замисли колко гадно изглежда това от страни и не се заблуждавай че може да има любов между хора с разлика едно поколение.Ако си мислиш така значи си по наивна дори и от мен.А аз съм доста наивен.Та той,когато е бил на годините на баща ти ти изобщо не си била запалнувана.Да не говорим че,когато той се е родил,баща ти изобщо не е бил заплануван.Не ти ли става гадно от тоя факт.Я помисли малко с тая твойта главица че след 10 години ти ще си на 28 години(мадама от всякъде),а той ще е на около 58(почти пенсионер).Предполагам в тая ситуация ще ти е много гот.