.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Пъпки .. :|

Пъпки .. :|

Значи преди около месец получих раздразнение на кожата под брадичката и ми излязоха пъпки постоянно ме сърбяха ,но си казвах ,че ще се махнат скоро и въобще не съм се занимавал...
    И наистина не ме дразнеше толкова много в последствие ,но вчера ми излязоха 3 много големи пъпки и пак силно раздразнение направо се побърквам искам да се почеша !!!!!
    Та моля ви за съвет с какво да ги мажа да нямам такова раздразнение и да изчезнат веднъж за винаги!

Супер фен
    Акне Аутor
    Силицилов спир с розтворен в него Х л о р н и т р о м и ц и н на прах.

Май забравих да добавя ,че по лицето нямам никакви пъпки!

Am moje6 da probva6 i s Mediko ideal toi e kato krem zdrave edna fr go polzva i za 2 dena i gi nqma pypkite kato gi namaje...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Акне Аутor
    Силицилов спир с розтворен в него Х л о р н и т р о м и ц и н на прах.
    И аз си купих силицилов спирт само дето не съм слагала нещо в него..макар че една фр каза че е слагала нещо на прах вътре(може и това да е...Хлорни...нещо си.. )и била доволна..и аз мисля да си взема.само дето щипе като има раздразнена пъпка но малко

Цитирай Първоначално написано от Just hear me...
    Am moje6 da probva6 i s Mediko ideal toi e kato krem zdrave edna fr go polzva i za 2 dena i gi nqma pypkite kato gi namaje...
    Ами с крем здраве няма ли да има ефект? ( Питам ,защото го имам в нас )

Да ще има.Крем здраве също е мн добър в борбата с пъпките

Е, мерси! Много се чудих дали да го използвам ,но сега ще се намажа без колебание ,дано има резултат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си