- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За или против сте за вечерния час? ЗАЩО???
Няма абсолютно никакво значение дали родителя ще потърси на време детето си или не.Убийсва, изнасилвания, отвличания стават непрекъснато....Първоначално написано от dark_sw
![]()
П.С-На такива родители дето се правят на много либерални и широкоскроени трябва да им се отнеме попечинелството....!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Вечерен час никога не съм имала, но когато бях малка, задължително трябваше да съм пред блока когато се стъмни.
После като поотраснах малко ме пускаха с приятелите ми, тъй като им беше известно, че не е много приятно всички да се забавляват, а аз в 7 часа да изтърся 'Добре, компания, айде аз се прибирам, че става късно', но трябваше да знаят с кой съм, да се обадя ако ще се прибера след 9-10, да ме изпрати някой до вкъщи и да имат телефона на някой от тези, с които ще бъда, в случай, че не могат да се свържат с мен.
А относно онази, която каза, че се прибира когато й скимне, защото така й е кеф, ще кажа, че не й пожелавам някой от психопатите на улицата да я срещне.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аз излизам много рядко и мога да се оправям сама...против!!!!!
someone else...
E , да така е !Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()
Исках да кажа , че е редно децата да си имаме вечерен час наложен от родители ни , но не се изразих правилно !
много си строга.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
пс- всичко си има граници...но "забраненият плод" е най-сладък...това трябва да го знае всеки родител :>
ЦвЕтИт0 написа:Мойта майка е либерална....и?АЗ никога не съм имала вечерен час,никога не неса ми званяли да се прибирам или да ме проверяват ,или тем подобни щуротии и глупости... и никой не и е отнел попечителството до сега,мога дати кажа.Така,че не говори глупости.Няма абсолютно никакво значение дали родителя ще потърси на време детето си или не.Убийсва, изнасилвания, отвличания стават непрекъснато....
П.С-На такива родители дето се правят на много либерални и широкоскроени трябва да им се отнеме попечинелството....!
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
ами аз съм за вечерния час поне до 16 години. На 13 съм и наще ме пускат най-късно до към 10 през лятото, но аз се прибирам с приятели и не съм сама. Ако съм сама ще ми кажат да се прибирам по-рано. Зимата ме пускат до към 7 вечерта, щото тогава вече е доста тъмно. Наистина вече е пълно с безотговорни родители. Аз ходя на дискотека и стоя там до към 9.30 с моите приятели, които са над 14 повечето. Гледам некви лапета на по 10,11 години да пушат цигари и да пият водка, което е просто недопустимо.![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
az sy6to sam za ve4erniq 4as.. no moite roditeli sa malko skepti4no nastroeni 4e ve4e iskam da hodq tuk tame... ve4e sam na 17 a te gorkite osobenno ba6ta mi.. mi pravqt problem pon qkoga za6to sepribiram v 10 i 30 ili 11... koeto mn me drazni... prosto ne moga da im vtyplq 4e kogato iskam da ostana do po kusno te 6te me pusnat... ot edna strana gi razbiram za6toto sam im edni4ka, no ve4e za moqta vyzrast mislq 4e e normalno da stoq do po - kysno s fr.. no za tezi koito sa na po 11 12 ,,, ne e normalno az se vazmu6tavam ot tva 4e az se pribirav primerno v 10 , a te stoqt do sredno6t nz kak gi puskat za tva ve4e pove4eto pu6at , piqt, drogirat se i t.n. tva e moeto mnenieroditelite trqbva da sa po otgovorni sprqmo decata si.. ;]
JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}
за съм щот родителите се притесняват за нас все пак пък и не е хубаво деца да се шляят по улиците по сред нощ!![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Вечерният час е простотия, измислена, за да държи хората под контрол като овце.
за съм ако се налага
аз лично никога не съм имал вечерен час / освен когат бях при баща ми ...добре че живеех на първия и баща ми имаше големи дежурства kekeke :P /
но при майка ми винаги съм се прибирал когато поискам дори и да е след 3 дни няа проблеми не че и майка ми може да ме накаже или нещо но деа знам явно не е проблем за нея шот квот и да напрая се прибирам читав![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
И аз съм "ЗА" вечерният час (поне докато навърша 17 ) .. Но наложен от родителите ми , защото искат да ме предпазят![]()
... Мене ми става много смешно , защото имам познати който са дори по-малки от мен и нямат вечерен час..
И каква е тая работа . Не може ли да имат поне капчица отговорност тея родители ..
![]()
![]()
![]()
"ЗА"!Мен не ме пускат да излизам по тъмно примерно,което сега всички ще кажат,че е ебаси тъпото.Отначало много седразнех,но разбирам защо го правят нашите...явно искат да ме предпазят.Прави са.Определено съм за вечерните часове.Прекалено масова стана гледката на пияните момичета по парковете и изнасилените.
Аз като бях на 11 и бях до 11 на вън е в квартала мн ясно сега ако ще закъснявам се обаждам и тей :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
те убийствата и сечко друго става по всяко време.хахАх то по твойта логика никаде да не ходимПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Пс:горкото ти дете![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Писах в по-горе
До 16-10 часа толкоз
И на мен не ми е приятно,на 15 ама до 10 лятото толкоз
Сега друга е ситуацията в по-малките градове
Аз живея в Бургас и след 7 в центъра освен с майка ми не ходя
Някои ще кажат"Гледай га пък тоя на 15 и с майка си в центъра ходи"
ами страх ме е и кво тва не ма праи тъп
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
^ Мене в София ме пускат до към 8-9 вечерта, а в Бургас до към 9-10 о.О
Three rings for the elven kings...
J.R.R. Tolkien
за трябва да има контрол![]()
))))))))))))))))))))))))
Uff toq vecheren chas.. poneje jiveq na 3-4 spirki rastoqnie ot priqtelite si ii se pribiram vinagi s reis a posledniq mi e v 10 i 30Dovolna sum no sum sigurna che ako jiveeh blizo do mestata kudeto se subirame s priqtli shtqh da stoq pone do 11.. na 14 godini sum
A kogato sum na rd ili kupon se pribiram s taxi nai kusno do 12-12:30 ,no nikoga po tove vreme ne se razkarvam po ulicite.. ili sum v kafe,ili kudeot sme se subralii tam
Stiga mi tova ,a gadno mi e che kato izlqza 2-3 puti vecher i veche bashta mi pochva da vika che mn sum izlizala
Lqto eeeee
A kogato sum na uchilishte izlizam vecher samo 1 put - petuk
![]()
~Remember,remember...25th of November~
O zabravih da otgovorq na vuprosa - za vecherniq chas sum![]()
~Remember,remember...25th of November~
ЗА!!!![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Аз нямам вечерен час, но като стана баща и имам дете момиче, ще има цял живот вечерен час, ако е момче, ще има вечерен час до 13-14 годишен след това не
Това е само мое собствено мнение![]()
Just do it ...
За съм .. аз нямам вечерен час (въпреки че съм на 14) нашите ми имат доверие а и аз гледам да не се прибирам по късно от 22/23h
Е-е-е-...вие мъжети кв'и сте солидарни 1 към друг...Първоначално написано от Presli
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960