.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

ПРОГРАМА ?!?!

Понеже тази година завършвам 8 клас и групичка от класа трябва да направим албум и да го подарим на училището. Само че има много картинки, които са проблем. Можете ли да ми кажете как мога да направя една черно-бяла снимка , но да и обърна цветовете т.е. бялото да стане черно, а черното - бяло. Блаагодаря предварително ! Спешно е

ПС: Вече пробвах с Paint i Picasa 2

С фотошоп става правил съм го ама ехее преди години
    Нов човек съм

Град
    Ha MopeTo (sun)
    и какъв е смисъла на това нещо
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Ами смисъла е, че не може да си направеми корицата

"I miss the part with that's my problem." -Стига съм се правил на Спайдърмен.

И ние какво?Да ви го направим?

С PhotoShop всичко става, но е много трудно за казване ...
    Just do it ...

Цитирай Първоначално написано от LGPz-new

офф.. някой да те е карал да го правиш?! Зле.. като не си достатъчно компютърно грамотен трай там.. пуу все някой е недоволен, недочул,не разбрал ..

Голям фен Аватара на lmao
    отваряш фотошоп:
    Image-Adjustments-Desaturate
    Image-Adjustments-Invert
    това би трябвало да ти свърши работа

Цитирай Първоначално написано от propusk

офф.. някой да те е карал да го правиш?! Зле.. като не си достатъчно компютърно грамотен трай там.. пуу все някой е недоволен, недочул,не разбрал ..
    Ти питаш във форума за няк'ви елементарни неща,които ги има 100% в някой урок в photoshop-bg.com (или както там беше).А аз съм бил "не достатъчно компютърно грамотен"...

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Използваме една доста малка(1,1MB), бърза, безплатна и компактна програма, която незнайно защо хората спряха да ползват - IrfanView

Следваш простите стъпки:
    http://www.badmin.org/badmin/step1.jpg
    http://www.badmin.org/badmin/step2.jpg
    http://www.badmin.org/badmin/step3.jpg

За повече от едно изображение има поточен конвертър, но не помня дали се инсталираше като плъгин или си беше вграден...

PS. При инсталацията внимавайте, препоръчвам асоциации само за изображения, с махнати отметки на "google-идиотщините". И все пак вие си избирате.

PPS. Линка към програмата евентуално ще бъде премахнат като седна да разчиствам съответният хостинг(кой знае кога - след два-три месеца или година...)
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от propusk

Ти питаш във форума за няк'ви елементарни неща,които ги има 100% в някой урок в photoshop-bg.com (или както там беше).А аз съм бил "не достатъчно компютърно грамотен"...
    Мислиш ли, че ако за мен нещата бяха елемнтарни щях да питам ?! .. ти като знаеш, аз не знам и не е нужно да се павиш на всезнаещ!

Права си ... Просто избивам комплекси.... (предполагам)...

]
    е момче не бъди грум да те ева ..
    недей ся
    момичето незнае ..
    никой не се е родил научен
    16.07.08 Parkour и Free Run
    Перник 19 часа пред пощата
    Който има какво да покаже да заповяда
    PSJ RuLz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми