- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Бог?
Моля всеки,който отвори темата,да отговори на анкетата.
[size=7][b][u]fosse cos
За всекиго Бог е нещо различно. За мен това е Балансът. Гласувах с "Да".
Да, вярвам ... хубаво е човек да вярва в нещо, да има кое да му дава
надежда и сили ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
хм.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Да... ъъъм, вярвам.![]()
Вярвам в силата на мислите си, в закона на привличането, в това че вселената ни дава всичко което искаме... Не мога да гласувам защото не знам какво имаш предвид под Бог. Може да е Исус Христос, по-висша сила, вселената, баланса както някой спомена...
Страданието и болката могат да бъдат толкова силни и властни, доколкото ние им позволим.Първоначално написано от aka6a_sf
Семейството ми е вярващо и винаги са държали на това и аз да съм такава, но знам ли в трудни моменти разчитам изцяло на себи и на собствените си сили.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Чудя се вече дали си заслужава да пиша по такива теми в тоя форум.![]()
Ако хората имаха вяра (не фанатизъм!), светът щеше да е далеч по-добър... Най-малкото щяха да се страхуват от Бога и да имат някакви задръжки.
Аз вярвам, но не точно в Бог.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Точно това е една от идеите на религията. С нея са си измивали ръцете под предтекст: "Бог е наредил да съм ваш владетел; има бедни и богати - Божия воля; вие сте бедните - Божия воля." И хората уж трябва да си живуркат с наведена глава, смирени и всички да са "щастливи".Първоначално написано от пор
Да не говорим, че религията е едно от най-силните манипулативни оръжия, използвани за политическо влияние.
Аз лично вярвам в други неща..
Да, вярвам
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Не вярвам.
Според мен "Божество" е несъществуващо понятие
Не. Всъщност според мен църквата е създадена само, за да контролира хората..... един вид манипулира, нещо като голяма обширна секта, не че съм някав еретик ама си е така.
ПС. Точно вчера си мислих да пусна такава тема и ся като я видях направо се изумих![]()
The Spark
не!![]()
DaLi me 0bi4a6?,DalI me mrazi6?,a Dali mi pukA???!!!!
Не, по дяволите! Мразя всяка форма на религия!
paska
Не вервам. Преди вервах, ама няма смисъл... смаопразни надежди.
Не.
Вярващите са жалки утрепки
Не съм от най-вярващите...но понякога се замислям дали наистина има някой там горе,който вижда всичко и знае всичко,и ме побиват тръпки![]()
къде е това там горе ?Първоначално написано от kindergarden
Вярвам!
хвана ме на тясноПървоначално написано от Lunatic-
просто така се изразих...но сред нас може да има някаква сила или енергия...знае ли човек
хмммПървоначално написано от kindergarden
това е опасно![]()
Бог съществува единствено в главата ти![]()
Това, в което вярвам, е непонятно за теб.
Не вярвам в Бога, в който хората вярват.