- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Бог?
Никога не съм вярвал и така ще си остане.
Не, не вярвам
![]()
Робинята на Quench
Ако има Господ що никой не го е виждал (о Боже и това го казва син на човек семинарист и божи служител). Религията е нещо измислено за упование на човека в тежки моменти и кофти ситуации. Може и да има нещо там горе или там долу. Важното е какво има тук дето ходиме и живеем ние.
Та моя отговор е НЕ!
Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
http://www.flirt4e.com/justemohateyou
Аз съм вярващ, убеди ме, че няма Бог.Първоначално написано от Lunatic-
![]()
Виждал ли си го ?Първоначално написано от Christ
Манипулацията е на лице.
Вярващ няма да убеди невярващ, че има Бог.
Невярващ няма да убеди вярващ, че няма Бог.
Какво значение има кой в какво вярва ? Как искате да седнете и да си докажете нещо толкова относително ?
Всеки има правото на избор. А и какво се променя...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Вярвам в Смисъла. Което не е Бог, в никакъв случай.
Мисля, че може да е имало Лилит. И Христос. И Тор, и Зевс, и Прометей, и Один, и Мардук, и Еа ако щете, наред с Абсу и Тиамат.
Не вярвам само в един, не вярвам и напълно в един от тях. Какво ми пречи да ги разглеждам всичките и да си ги приемам, без да се ограничавам в клетката на някой от тях?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мале к'во те чака сега.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
*носи дървен кръст, обърната пентаграма, обърнато разпятие и още 1341 дървени символа на вяра + пирони*
^__________^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ами немога да преценя.Може би най-вече вярвам в себе си!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ммм... струва ми се НЕлогично обяснението,че целия свят с всичките му тайнства и величия (космос, планети, звезди..планини, морета, ако щете и Бермудския 3-ъгълник и още мн,мн) да са възникнали само и единствено от 1 взрив... а днес, как мислите се движи света - на самотек... хаха НЕ! Според мен има Бог, Който ни обича и ни ръководи живота, дари и да не вярваме в Него!!!
![]()
Първоначално написано от _Becko_
На Бог не му трябва колело...![]()
Всеки си има собствени разбирания!
е винаги ще съм в един голям спор със себе си относно тоя въпрос ....
израснала съм с мисълта, че има Бог и всичко добро е събрано в него , че той ще ми помогне, когато имам нужда ... опитвам се да вярвам , но в същност мисля, че това е пълна глупости и никой не типомага ..всичко си го праиш сам ..просто тва е вяра и надежда .... няма никой който да ни хелпва ... може би след още 2-3 годинки ще съм по зряла да отговоря адекватно ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Да, аз вярвам в Бог!![]()
Дада и един ден като се събудиш и осъзнаеш, че няма бог ще ти е доста кофти... И тези "тайнствени величия" не са тайнствени ако си учила физика и астрономияПървоначално написано от Just___me
![]()
The Spark
робе мойПървоначално написано от Гаден Метъл
![]()
STOOOOOOOOOORMBRINGER LEAAAAAAAAD US INTO THE UNKNOOOOOOOOWNNNN
*прави гей хамърфол пауър метъл танц*
Манипулацията на шибаната църква ли, бе, нещастник?Първоначално написано от Lunatic-