- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Бог?
Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
не псувайПървоначално написано от Christ
твоя човек ще те накаже га-га
Аз си заслужавам и без да псувам. Както всеки друг. С нищо не съм повече от теб. Но да ми даваш примери с някви шибани църкви и да ги присъждаш на Бог (както и exploitedteen) просто си е чисто невежество.Първоначално написано от Lunatic-
пълен мрак си
ясен си ми... само като ти гледам ник-а
и аватара
типичен сектант
братле
по добре се махни от тая секта
ще те принесат в жертва
след това ще ти продадат органите![]()
![]()
![]()
Не, не вярвам.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Да
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Хората са създали Бог, за да имат висша цел, да се стремqт към съвършенство. За да не губqт надежда. Не вqрвам в точно определена религиq(те са създадени за манипулациq), вqрвам в висшата сила.
я то си е точно q на кейборда(фонетик), нз закво сменяш азбукатаПървоначално написано от The_Little_RUNAWAY
The Spark
Не искам да обиждам никого, но чисто и просто божества няма ...доста доказателства са на лице! Хора,вярвайте в себе си и ще си помогнете мн повече отколкото могат някакви несъществуващи енергии и т.н. Бог е измислен просто за да няма анархия и за да могат хорицата да си обясняват това което се случва около тях....Пък тва за ада и рая,по-голяма глупост няма![]()
Не прави изводи без да си запознат! Сменqм азбуката по простата причина, че в английскиqт език има по- малко букви отколкото в българскиqт! С лаптоп съм и на кейборда ми има само английските букви, следователно липсват нqкои от българските!Първоначално написано от 5StaR
Q = Я. Ако не Q, то тогава S.Първоначално написано от The_Little_RUNAWAY
може да има там няква сила и тва да е бог или нещо такова.ма в религии и такива лайна, дет промиват мозъка не вярвам
Бахти тъпия ник имам
Всъщност Алах го мислят за Яхве, ама няма нищо... то и Хритос е Яхве...Първоначално написано от metomаn88
Тъй, че ти остават само езическите богове или някой твой си идол.
Golqmo nevejestvo i prostotiq luha ot otgovorite na tazi tema.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
немога да преценя дали вярвам ...... учена съм да вярвам, свикнала съм да вярвам, но вътрешното ми убеждение е , че това е една пълна лъжа ... просто нещо което те кара да имаш вяра и надежда за по-доброто , карате да бъдеш по-добър човек ... няма бог, алах, тангра просто вяра ! .... какво значение има с какво име я наричаш ....
мноо простотий зех да бълвам ше спра до тук !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....