.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    In the middle of Nowhere
    и на мен се случи нещо такова преди няколко дни и на мен ми беше супер гадно ама кво да се прай...

ако те найстина ти са били приятелки никога небиха го направили вкрайна сметка има много по-важни неща в този живот от това да си тъпи интригантки...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ами и аз нямам приятелки.Излизам само с нашите,сестра ми или гаджето,те са ми най-скъпи.В твоя случай:те не са ти били истински приятелки,вероятно само са се престрували,а сега явно си е проличало.Но пък от друга страна не е било правилно да говориш зад гърба им.Е,всяко зло за добро.Твоята постъпка(говоренето зад гърба им)ти е показало,че не са такива за каквито се ги мислела.

Ето затова никога не говори зад гърба на някого, защото в крайна сметка винаги се разбира. Трябва да се радваш, че си се оттървала от тези "приятелки". Без тях ще ти е много по-добре и ще успееш да си намериш нови истински приятели. Не се сдухвай, няма смисъл! Гледай напред и ги забрави! Успех!

Ти сега ли го разбра

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ако наистина тази наи добрата ти фр е била истинска фр никога нямаше да постъпи така с теб .. щеше да те разбере просто можеш само да се радваш че поне си разбрала че не е истинска .. !ще намериш по добри фр от тях а тази въпсросната интригантка ще я разбере каква е и ще се върне при теб

Мега фен
    Град
    София
    Даа, гадната истина е, че приятели няма- има само добри познати. Колкото по рано го разберете, толкова по- добре за самите вас. Никога не се казва всичко на "приятел", защото рано или късно ще обърне ножа. Най- близко се държат семейството, роднини, после "приятелите"

Град
    Miami
    съгласна с мнението на zero в днешни дни освен на себе си доверие
    на никой не трябва да имаш

Живота продължава радвай му се бее

Голям фен
    Ами като няма истински приятели, ще живеем без приятели в лицемерие и лъжа, няма лошо.
    ПП май трябваше все пак да прочета темата ...
    Don't worry, be happy!

Голям фен
    Такаа прочетох темата и си оставам на същото мнение. Не знам дали има истински приятели, обаче тая случка със сигурност не е доказателство нито за едното, нито за другото. Това ми се струва нещо напълно нормално за така наречените момичешки компании (не знам как е при момчетата), а откакто се помня винаги е имало подобно клюкарстване. И аз го практикувам само и единствено за загуба на време, без да давам никакви оценки, обаче според мен си е напълно нормално. Доказва колко жалки мизерни и отегчени са повечето хора Това, че ти си участвала, трябва да те доведе на мислъта, че не си нито по-добра, нито по-лоша от тях, следователно не можеш да имаш претенции никой да не ти говори зад гърба, след като ти го правиш. По твойта логика всяка една от вас може да каже, че не е виновна. Не виждам кой знае какъв проблем. И все пак не разбрах какви са били тия ужасни неща, които сте говорили...
    Don't worry, be happy!

Нямам нерви да чета цялата тема...
    Щом толкова лесно могат да те изоставят, значи толкова им пука за теб Намери си други айде със здраве
    My heart is broke but I have some glue

Пфф.. бебешки истории ..

Пак ли ти бе ..
    В училище те оставиха..
    Сега приятелките..
    Еми резвай си вените вече ..
    Кой клас си ?!

Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Пак ли ти бе ..
    В училище те оставиха..
    Сега приятелките..
    Еми резвай си вените вече ..
    Кой клас си ?!
    Къв ти е проблема бе?Темата е стара даже незнам що още пишете в нея.И ти не блесваш с това като се заяждаш бе,това е форум а не сайт в който да се правиш на известна.Заключвайте темата
    баница царицъъъ (rofl)

Супер фен Аватара на Di
    Не им обръщай внимание .. Не е трябвало да им се молиш, а да им покажеш един хууубав среден пръст.. ии такааам ..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Аз не мисля че можеш да твърдиш че е невъзможно да има приятелство на света. Аз съм също на твоите години и имам три истински приятелки, на които вярвам безрезервно. Но ние не си говорим зад гърбовете. Явно и те не са били за теб, но спокойно ще си намериш по- свестни фр. И наистина човек трябва да се учи сам да оцелява в живота, трябват и приятели ест, без тях не може, но човек не бива да се осланя само на приятелството.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си