.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Може ли да си толкова елементарен?

Едни от нашия клас набарали класното по даден предмет..и са си го взели и го дават на 1 човек от класа,ама го предупреждават да не го разпространява...при което едно момиче разбра кво става и вика ''аа вие класното ли имате що се скатавате е я дайте насам'' и тоя ,въпросния от тези,които са го намерили,като се развика 'Ае стига глупости е,това не е за целия клас' и приятелката му на тоя си го прибра. Хахаха напуши ме на смях..да не го давали на всеки...интересно ми е какво ще им стане,ако го разпространят..някой друг ще има висока оценка?? ау трагедия...
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Оффф такива най-много ги мразя, пък половината ми клас само такива.На класно/контролно им викам "Кажи нещо, че имам три двойки" и те "Аммм аз нищо не знам/написал" и в същото време обръщат друга страница да пишат.Аз не им искам за 6, ами за 3-4 бахти
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ми недейте да разчитате на чужди контролни,..кой знае колко са верни..аз веднъж така си изпатих-уж сичко 6 а после се оказа..4
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Оффф такива най-много ги мразя, пък половината ми клас само такива.На класно/контролно им викам "Кажи нещо, че имам три двойки" и те "Аммм аз нищо не знам/написал" и в същото време обръщат друга страница да пишат.Аз не им искам за 6, ами за 3-4 бахти
    Е,те не са ти длъжни в крайна сметка,ама аз...друго имах предвид. Така и така това момиче видя,че те имат класното,какво ще им стане,ако го дадат..ще им падне реномето..ще изкарат те по-ниска оценка ли..не мога да разбера какво губят. Ама това е то losers.
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Е,те не са ти длъжни в крайна сметка,ама аз...друго имах предвид. Така и така това момиче видя,че те имат класното,какво ще им стане,ако го дадат..ще им падне реномето..ще изкарат те по-ниска оценка ли..не мога да разбера какво губят. Ама това е то losers.
    А в тоя случай кво ги бърка да ми кажат нещо ? Като имат време и да си го проверят а?
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    паралелно
    И в моя клас има такива екземпляри, само че тестовете винаги стигат до мен, защото съм в добри отношения с двама-трима от тяхната групичка.. Естествено, с уговорката, че те не са ми дали нищо. А аз също съм ги разпространявала на всеки, който ме помоли. Но да ви кажа честно, най-голямата скръндза на два пъти се изяждаше от яд, тъй като имаше тестовете предварително, но и на двата изкара 5.45.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Нашия клас пък само в това сме задружни Който разбере някоя от задачите веднага казва на другите и дори ако някой я реши всички я преписват Даже със съседния клас когато са преди нас ни дават всички задачи и по български и по математика и ние им казваме ако сме били преди тях.. Добре е да се подкрепяме
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен
    Такива като теб ме дразнят! Ми седни и си научи е.. тези двойки да не са изкарани с голяма мъка ? Какъв нахален народ...

А по темата .. може да си има причина да не се разпространява, ако това си заслужавате!

^ + 1 Аз не съм длъжница на никого от сегашния ми клас (с който ще се разделяме). Изключително тъпо беше, когато човек, преди държал се с мен ужасно, ме моли да му пиша преразказ върху един текст, щото бил много закъсал с оценките. Наглостта на някои мои съученици няма край... Първо правят всичко възможно, за да ги намразиш, а след това идват да ти се мазнят... Еми, не става така. На един такъв индивид даже веднъж му казах грешен отговор. Отмъстителна съм, да, но имах причина да го направя.

Учете,това е решението.
    ROCK
    ON!

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    то не е баш по темата, ама както и да е
    веднъж имахме контролно по биология и една от мойте съученички седеше на задния чин
    г-жата ни даде едни и същи контролни
    през цялото време си подсказвахме, коя колкото знаеше
    на края се оказа, че бяхме единствените със 6

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    хаха ние като правим тест по история примерно, и някой се извиква... 12то Б ... после аз примерно 7- Г и така си подсказваме, ама то се създава какафония и даскалите не се осещат
    The Spark

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    nie vednaj vidqhme klasnoto po bg snimahme go i posle po skype na si4ki pak vednaj taq po fizika be6e zabrila kontrolnite dolu v knijraicata i xaxaxaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си